Şimdi Ara

156 far göstergesi ile ilgili sorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba alfa 156 sahibiyim bu akşam oto elektirikçisinde far ampullerini değiştirdim fakat gösterge panelinde ! işaretli turuncu ampul işareti var bu normal bişey mi yoksa taktırdığım ampullerle ilgili bi problem mi var?
    Aracı çok fazla da tanımıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

• far ampüllerini değiştirmeden önce turuncu ampül ışığı yanıyormuydu? En azından şu anlık için aracınızdaki ampüllerin bir yada birkaçı yanmıyor anlamına geliyor.
  • Aslında hepsi çalışıyor gözüküyor fakat ışık buna rahmen yanıyor. Park ampulleri uyumsuz olabilir gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisoglu

Aslında hepsi çalışıyor gözüküyor fakat ışık buna rahmen yanıyor. Park ampulleri uyumsuz olabilir gibi geliyor bana

ampullerrin hepsi çalışyıor ve buna rağmen uyarı lambası yanıyor ise durum % 99 dipsiz park apmulu takılmış olmasından kaynaklanıyor piyasada çok yaygın olarak kullanılan dipsiz park ampulleri alfa romeo 156 larda uyarı lambası yakmaktadır onun yerıne çin işi park ampülleri bulabilirseniz sorun çözülcecektir.

Bu arada alfistiler'in dünyasına hoşgeldeniz..

Aracınızı daha yakından tanımak isterseniz bir göz atın..

http://www.alfistiturkey.com

• Çok teşekkürler bu şekilde kullanmak sorun olmaz sanırım.
    Birde Çin İşi park ampulleri derken led olanlarından mı bahsettiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisoglu -- 5 Aralık 2010; 0:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisoglu

Çok teşekkürler bu şekilde kullanmak sorun olmaz sanırım.
    Birde Çin İşi park ampulleri derken led olanlarından mı bahsettiniz

tek sorun o can bozan ampul şeklinin çıkması :)

evet led olanlardan ..
  • arkadaslar bugun bende alfaci oldum. alfa 156 1.9 jtd.
    benik iki tane sorum var
    birincisi arac cukurlara girdimi ozellikle arkasi saga sola sallaniyor , sallalmakta denmez araba saga sola kaciyor arka tarafindan, bu neden kaynaklaniyor olabilir,
    ikincisi kullanma kilavuzunda bulamadim aracin devir saatinin sonunda kucuk bir kirmisi isik var bir santim uzunliugunda, bu nir uyarimidir ??
    cevaplara tesekkur ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Türkiyede az bulunuyor 156nın 1.9jtd versiyonu nasıl buldunuz acaba mahsuru yoksa sorabilirmiyim?

Gelelim sorunlarına;

1.İlk sorunun cevabı Bana kalırsa sizin sorununuz amortisörlerde sorunun olduğunu düşünüyorum.Göstermenizde fayda var amortisörlerinizi.

2.Anladığım kadarıyla redline çizgisinden bahs ediyorsunuz sanırım.Yani motorun son devirleri zaten benzinli alfalarda 7 bin devir redline oluyor kırmızı bölge zaten motor kendini korumaya alacak ve devir kesici devreye girecek.Dizelde redline bölgesine kadar çıkılmasını tavsiye etmiyorum.
  • Teşekkür ederim. Belçika da ikamet ediyorum, burda epey bulunuyor. Saga sola çekmeyi bende amortisörlere baglıyorum. İkaz ışığınıda şöyle tarif edeyim: devir saatinin bittiği yerden bir cm uzakta çizgi şeklinde kırmızı bir ışık. Az yukarıda arkadaş bahsetmiş ampullerle ilgili diye ama ondaki turuncu bendeki bariz kırmızı, şeklide ! Gibi ama alttaki noktalar daha çok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusone -- 6 Aralık 2010; 9:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusone

Teşekkür ederim. Belçika da ikamet ediyorum, burda epey bulunuyor. Saga sola çekmeyi bende amortisörlere baglıyorum. İkaz ışığınıda şöyle tarif edeyim: devir saatinin bittiği yerden bir cm uzakta çizgi şeklinde kırmızı bir ışık. Az yukarıda arkadaş bahsetmiş ampullerle ilgili diye ama ondaki turuncu bendeki bariz kırmızı, şeklide ! Gibi ama alttaki noktalar daha çok .

Anladım ben Türkiyeyi ikamet ediyorsunuz diye sormuştum:) acaba bir resimini çekip ekleme şansınız varmı?Devir saatinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

quote:

Orijinalden alıntı: focusone

Teşekkür ederim. Belçika da ikamet ediyorum, burda epey bulunuyor. Saga sola çekmeyi bende amortisörlere baglıyorum. İkaz ışığınıda şöyle tarif edeyim: devir saatinin bittiği yerden bir cm uzakta çizgi şeklinde kırmızı bir ışık. Az yukarıda arkadaş bahsetmiş ampullerle ilgili diye ama ondaki turuncu bendeki bariz kırmızı, şeklide ! Gibi ama alttaki noktalar daha çok .

Anladım ben Türkiyeyi ikamet ediyorsunuz diye sormuştum:) acaba bir resimini çekip ekleme şansınız varmı?Devir saatinin

resmini cekebiliyorum aama bilgisyayara yukleyemiyorum. devir saatiyle pek alakali degil aslinda sadece uyarilardan biri ama yeri hemen devir saatinin bittigi yerde kalem gibi bir santimlik uzunlukta alt ucunda ucbes nokta var. motor ikaz olsa motor seklinde olmali degilmi, cok yabanciyim bu araclara bilmedende surmek istemiyorum.

• sonunda internet birseyler buldum gibi, mazot puskurten sistemle ilgili bir soru n oldugunu gosteriyor. galiba enjektorler :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.