Şimdi Ara

157 bin km de 2009 laguna alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlgilendiğim 2009 laguna privilege dizel beyaz sunruflu, ısıtmalı elektronik koltuklu (full paketin üzerine ekstralar) bir araba var. Araç 157 binde, sağ tarafı garajdan çıkarırken sürttüğünden dolayı boyalı, hatta ön sağ çamurluk değişmiş. Bunun dışında 3 parçadan oluşan yaklaşık 4 bin lira hasar kaydı var. İlk aracım olduğu için açıkçası konuya çok yabancıyım, piyasaya baktığımda aracın fiyatı gayet makul geldi (en son 37.5 bin de anlaştık) sizin önerileriniz nelerdir? Aracı 2 yıl kadar kullanıp sıfır araç almayı düşünüyorum. Biraz da tecrübe edineceğim bununla. D segment araçlara bakıyorum genel olarak. Sizce satış zamanı çok zarar eder miyim? Aracı bilenler bilgi verebilir mi? Bence gayet şık bir araba, modeline göre bir çok özellik mevcut. Sizlerin görüşleri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loftuk -- 9 Ekim 2016; 22:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında bu aracı çok araştırmış birisi olarak almayın derim hocam, çok zor satarsınız zarar ederek. En az 5 yıl binerim binmek için alıyorum deseniz alın derdim, ama piyasası hızlı olan corolla civic astra gibi araçlara yönelin bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zor satarsınız derken 5-6 ayda satılmaz mı mesela? Beyaz renk oluşu ve kilometresinin diğerlerine nispeten az oluşu satışı kolaylaştırır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laguna 2 kullanıyorum laguna 3 e geçicem.
    piyasasının olmaması hem fayda hemde zarar.
    zararı hemen satamıyor olman. faydası ise çok daha ucuza alıyor olman.
    yakın zamanda bende laguna 2 yi satıp 3 e geçicem.

aynı donanımı benzer fiyata verebilen başka bir araba varsa 5 bın fazla vermeye razıyım.
    hele ki laguna 2 den sonra lagunalarla ilgili hiçbir şüphem kalmamışken boş arabalara geçesim yok.

tek endişem laguna 3 lerin dci dizel olması. turboyu titizlikle kullanmış birini bulmak gerekiyor.
    benzinlisi de çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 18 Ekim 2016; 20:40:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.