Şimdi Ara

16.5 yaşından sonra boy uzarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 16 yaşındayım 17 ye az kaldı boyum metre ile 168-169 civarı çıkıyor annemin boyu 163 babamın boyu 178 dayımın boyu 183 kısacası ailemizde 175 altı erkek yok yaşıtlarımın çoğundan kısayım dengeli besleniyorum sizce boyum en az 175 olurmu varmı böyle bu yaşlarda bu boylarda olup bayağı uzayan bayağı takıntım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden olmasın, ben mesela şu an 12 yaş 9 aylığım boyum 171. 5-6 ay öncesine kadar boyum 163-161 civarıydı. Sürekli zıplayıp süt ürünleri tükettim. YouTube üzerindeki videoları da denedim işe yaradı, 2 cm uzadım fakat bir ay içerisinde eski boyuma döndüm. En iyi yöntem dediğim gibi zıplayıp süt ürünü tüketmek. Şu an yaşıtlarımın neredeyse hepsinden uzunum ve doktor 190-200 arasında boyumun olacağını söyledi. Sen de gün içinde 10000 - 5000 kere zıplayıp sabah kahvaltısında, akşam yemeğinde ve uyurken süt içersen boyun 180'e bile çıkabilir. Basketbol oyuncularından boyu 17 yaşında 170 olup 20 yaşında 206 olan da var. Senin boyun neden uzamasın ? Eğer düzenli olarak zıplarsan benim tahminim 175 civarı olmandır. İyi günler dilerim !
  • 17'den sonra erkeklerde genelde boy uzaması durur. Bol meyve ve pazı, kara lahana, ıspanak, brokoli gibi şeyler tüketmeye çalış. 2 cm civarı uzarsın.
  • Yeme içme tabii ki sağlıklı vücüt gelişimi için çok önemlidir de büyümeyi direk ilgilendiren konu büyüme hormonunun salgılanma düzeyidir. Eğer epifizlerin erken kapanırsa boy uzaması bir daha olmaz. Fakat bence daha uzarsın sen
  • Boşver uzamasın hocam.Kanser riskiartıyor.
  • uzar kardeşim herkesin boy uzamasının durduğu yaş farklıdır. sen yine de bu ara son düzlükte bir depar atarak bol bol süt peynir tüket. bunun dışında kalsiyum falan takviye alabilirsin kemiklerini güçlendirir
  • Bu iş tamamen genetikle alakalı 17 yaşında 165 boyla bücür bücür geziniyordum şuan yaş 23 boy 182 yani demem o ki genetik varsa gerisi boş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    12 yıl önce açıldı
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallexd V kullanıcısına yanıt
    yaş 16 boy 166 keşke yaşadığjnı yaşasam anne baba bpy kaç?
  • senin genetik nasıl? anne baba dayı boyu falan kaç?

• Voldres V kullanıcısına yanıt
    anne 158 baba 173 dayılar cok uzun 190 civari
  • Voldres V kullanıcısına yanıt
    Uzadin mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.