Apple M2 Pro çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 16.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 16 GB RAM, 512 GB SSD depolama, arkadan aydınlatmalı klavye. iPhone ve iPad ile uyumlu; Uzay Grisi https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BSJ91HFY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1Ürün apple'da 89.5, pt'de 76 bin tl. Fiyat baya ucuz. 6 taksit de var. |
16 inç macbook m2 pro 59999 tl (amazon)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkür ederim...
-
Pek çok teşekkür ederim vade farksız 6 taksitle 3 adet aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 liralık ürünü bilem 6 taksitle alıp bunu da ayrıca yazan sen, 59999 tl lik ürünü taksitsiz alman mümkün olmadığı için bu sefer bu meşajın heç de inandırıcı gelmedi...Eğer yalan yoksa, ürün geldiğinde onun fotosunu bekliom...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Eylül 2023; 9:51:22 > -
Maximum kart varsa 9 taksit oluyor vade farksız..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ay m3 tanitiliyor diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%9 işlemci performansı artar, aynı kasa devam eder. İhtiyacı olan bunu alsın.
-
Benim de dikkatimi çekmişti. "Vade farksız xx taksitle sipariş verdim" şeklinde.
Şuan bende bi merak konusu oldu. Acaba kaç taksitle aldı da bizimle bunu paylaşmadı diye
-
Taksitle alsaydı, muhakkak bunu belirtirdi.. Demek ki işler planladığı gibi gitmedi ancak yine de bankanın kendisine attığı gole rağmen altta da kalmak istemedi...
-
Bu yaz çok açıldım yoksa değerlendirebilirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 3 Eylül 2023; 11:23:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün kk hesap kesim günü, şimdilik limiti az olan kartla sipariş verdim haliyle “ödeme şeçeneklerinde düzenleme yapılması gerekiyor” yazıyor. Gece 12 ye kadar iptal olmazsa inşallah siparişi geçeceğim.
Bi gazla sipariş verdim, şimdi ihtiyacım varmı diye düşüneyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşaallah karşim, amin…
İptal edildi malesef, nasip değilmiş.
Kartımda limit açana kadar iptal oldu. M2 air vardı. Onu satıyordum zaten. İhtiyacımdı ama nasip değilmiş.
alabilen oldu mu? sipariş verdiğimde stokta kalmadı demiş, fiyatı artırmışlar, sanırım 13 inç fiyatı girdiler yanlışlıkla
-
Ben aldım hala iptal gelmedi
-
ben de dun aksam 2 kere sipariş verdim, ikisi de iptal edildi.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
1 liralık ürünü bilem 6 taksitle alıp bunu da ayrıca yazan sen, 59999 tl lik ürünü taksitsiz alman mümkün olmadığı için bu sefer bu meşajın heç de inandırıcı gelmedi...Eğer yalan yoksa, ürün geldiğinde onun fotosunu bekliom... |
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- merci çikolata a101
- kazanan akbanklı
- qnb maaş kampanyası
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X