Şimdi Ara

16 MBPs ADSL vs 24 MBPs VDSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müstakil evde yaşamaktayım oturduğum yerin başta 16 MBPs adsl paket onermislerdi ben VDSL konusunu açınca 24 mbite kadar destekli olduğunu söylediler aradaki fiyat farkı 15₺ rvde en aktif ben kullanmaktayim fakat ailemden 1 2 kişi daha kullanacak onlarda çok sık değil fiyat farkını vermeye değer mi onu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 Mbps fark için 15 lira fena değil. Bir de işin upload tarafı var tabii. ADSL'de upload 700 kbit civarı oluyor. VDSL'de ise paketlere göre değişmekle birlikte 6 Mbps'e kadar çıkıyor sanırım.
    Yani 8 Mbps download, 6 Mbps de upload için bence 15 lira değer hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam peki bu değer santrale olan uzaklıkla birlikte değişir mi mesela 24 VDSL ile 16 MB hız alırsam bu da 16 MB adsl ile hiçbir fark olmadığını gösterir bu yüzden bu farkı ödemeye değmez bence:/

• Önce bir VDSL altyapın varmı, ne kadar hız veriyor onu TurkNet'ten sorgula. Eğer 24 gösteriyorsa 21-22Mbps sabit alırsın. Upload'ın 6'ya çıkar. Ping değerin yarı yarıya azalır. Ha bu farklılıklara 15 lira fazladan vermeyi çok görüyorsan o senin bileceğin iş. 24Mbps tek kişiye zar zor yeter. O evdeki kullanımın ihtiyacı minimum 35Mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 27 Ağustos 2022; 7:12:57 >
  • Öncelikle yorum için teşekkürler hocam ama anlattigim gibi 24 MB ile 16 MB adsl hızı alınıyorsa 24ü mantıksız bir seçenek olarak düşünüyorum o yüzden bu farkı vermeye değmez bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.