Bildirim
16 yaş için iş önerisi.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF
Hayalinin pesinden kos. Ulasirsin ins. Eger cok bi ihtiyacin yoksa ygs ye abanman gerekir cevik kuvvet icin. Ondan sonra yunus olabiliyorsun.
Bence en guzeli seni yormayacak bi is olabilir yani dersini akstmayacak. Onuda sen kafanda coz emi
Cevap için tesekkurler dediğiniz gibi yapacağım ve peşinden kosacağım istediğim şeyin.şu an bakınıyorum ancak hala bir iş bulamadım umarım bulurum. ☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde yaşadığını da belirtirsen ona göre tavsiyede bulunabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34
Nerde yaşadığını da belirtirsen ona göre tavsiyede bulunabiliriz.
İstanbul bahçelievler de yaşıyorum. Lütfen yardımcı olun hala bir şey bulamadım.
Bahçelievler gibi biryerde iş bulamaman imkansız. 16 yaşındasın. Belki yaştan dolayı almazlar. Ama cafe tarzı yerlere git. Garsonluk yaptıysan daha önce garsonluk yapabilirsin. Eğer yapmadıysan yine git cafe gibi biryere komi olarak çalışmak istiyorum de. Bulana kadar cafe gibi yerlere sor. Ha adam derse tezgâhı öğretelim sana hemen olur de daha iyi. Sakın utanma bende öyle büyüdüm.
Şuan yapabileceğin (varsa babanın işi harici) en kolay ve zevkli olarak bu iş var. Çünkü bende seneler öncesinde senin durumundaydım. Deli gibi iş arıyordum. Fazla kasma. Yırtık olmaya çalış. Kişisel bakımına önem ver. Komi olarak başla 2 ay sonra kaparsın işi. Dediğim gibi ama şu 3 maddeyi unutma. Yırtık ol, Utanma ve Giyimine kuşamına önem ver.. Fazla kasma etraf eleman arayanlarla dolu.
quote:
Bahçelievler gibi biryerde iş bulamaman imkansız. 16 yaşındasın. Belki yaştan dolayı almazlar. Ama cafe tarzı yerlere git. Garsonluk yaptıysan daha önce garsonluk yapabilirsin. Eğer yapmadıysan yine git cafe gibi biryere komi olarak çalışmak istiyorum de. Bulana kadar cafe gibi yerlere sor. Ha adam derse tezgâhı öğretelim sana hemen olur de daha iyi. Sakın utanma bende öyle büyüdüm.
Şuan yapabileceğin (varsa babanın işi harici) en kolay ve zevkli olarak bu iş var. Çünkü bende seneler öncesinde senin durumundaydım. Deli gibi iş arıyordum. Fazla kasma. Yırtık olmaya çalış. Kişisel bakımına önem ver. Komi olarak başla 2 ay sonra kaparsın işi. Dediğim gibi ama şu 3 maddeyi unutma. Yırtık ol, Utanma ve Giyimine kuşamına önem ver.. Fazla kasma etraf eleman arayanlarla dolu.
Oncelikle yardımcı oldugunuz için cok tesekkurler.
Kişisel bakımıma ve dış görünüm (giyim vs.) İçin kendime özen gösteririm.
ben de zaten bu konu da takılıyorum fazla kasıyorum sanırım. cafe de çalışmak mantıklı gözüküyor aslında hem benlik bir iş sürekli farklı insanlar vs. Ama kasma sorununu çözmem lazım.
Birde ortalama maaşlar nedir yeni başlayan biri için?
TEKRAR TESEKKURLER.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rica ederim güzel kardeşim. Şimdi zaten asgari ücret 1250,1300 civarı. Yani bu şu demek oluyor, senin gireceğin kurumsal bir işletme bu parayı sana söke söke vermek zorunda. İşkur/İşbaşı eğitim programı veya çıraklık sigortası gibi yaptırım dahi yapsa o parayı vermek zorunda. Ama sen herşeyi kuralına göre yapmayan bir işletmeyle çalışırsan 900,1000 felan verebilirler. O paranın altında çalışma zaten o ayrı bir konu.
Önemli olan senin nerede rahat olduğun kardeşim. Özsüt, Bağ Pastanesi, Mado, Simit Sarayı, Faruk Güllüoğlu vb. Yerler almayabilir seni. Daha az bilinen yerlere sor. Diksiyon önemli bunuda unutma.
Kasma problemini de şöyle atlatırsın. Her insan bu dönemden geçer. Geçmeyenlerin ailesi zengindir. Ve iş aramak utanılacak birşey değil blakis gurur duyulacak birşeydir. Ayakta durduğunun, ananın babanın gölgesine sığınmadığının göstergesidir. Hiiiç kasma kendini kardeşim. Kendinden emin ol git, sor aramıyorlarsa; peki kolay gelsin de çık. Allah yardımcın olsun.
-İyi Forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tesekkurler ağabey yardımcı olduğun ve destek verdiğin için bir an önce bir yerlere gideyim diyorum hemen.
Tekrar tekrar TESEKKURLER.
İYİ FORUMLAR.
Rica ederim Mustafa. Aklına takılan herhangi birşeyde, çekinmeden pm atabilirsin yardımcı olurum.
-İyi Forumlar
quote:
Rica ederim Mustafa. Aklına takılan herhangi birşeyde, çekinmeden pm atabilirsin yardımcı olurum.
-İyi Forumlar
Tamam ağabey pm atarım bir şey soracağım zaman. Samimiyetin için ayrıca tesekkur ederim.
İyi forumlar
GENÇLİK ENERJİNİ GEÇİCİ İŞLERDE TÜKETME. YOKSA ENERJİN BİTER, YUNUS OLAMAZSIN. DERSLERİNE ODAKLAN DERİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X