Şimdi Ara

16 yaşında boy uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boyum 1.72 civarı 16 yaşındayım babam 1.82 annem 1.65 filan sanırım, evin en büyük çocuğuyum.
    Bu boy işlerine ve spor işlerinde biraz takıntılıyım boyumun ortalama 180 civarı olmasını istiyorum ancak boyum 3 4 aydır pek uzamıyor ve boyumun uzaması yakında duracak bunu maalesef biliyorum.
    Boy uzaması için internette hormon ilaçları satılıyor bu ilaçları kullanan insanlar işe yaradığını söylüyor ancak ben doktorun önerdiği ilaçları kullanmaktan yanayım bu yüzden internetten ilaç almayı düşünmüyorum. Henüz doktora gidip bu horman ilaçlarını sormadan sizdende fikirler almak istedim, bu ilaçlar gerçekten yararlı mı? Yan etkileri varmı? Fiyatı nedir? Cerrahi yöntem dışında zararsız farklı yöntemler varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hormonal bir sıkıntın yoksa doktor sırf istiyorsun diye hormon vermez. Daha yaş 16 olum, zaten babanın boyuna çok rahat erişirsin canını sıkmasana. Kaçta yattığın fark etmeksizin en az 8-10 saat uyu, hayvan gibi yemek ye, spor yap babanı da geçersin zaten.

Not. Çok süt içmek, basketbol, voleybol oynamak, barda asılı kalmak boyunu uzatmaz. Sadece genetik, beslenme ve uyku.

• Kemik kapakçıkların kapandıysa o hormonları bidonla içsen de fayda etmez. Bu konuda sana yardım edebilecek tek kişi bir doktor. Kemik yaşına ve hormon değerlerine bakacak ve ona göre yapılacak bir şey varsa seni yönlendirecek. Yaşın 16 olsa da kemik yaşın 18 hatta 19 olabilir. Büyümen çoktan durmuş olabilir. Ya da tam tersi belki kemik yaşın daha 14'dür ve sadece beklemen yeterli olacaktır.

forumda çözülecek bir konu değil yani. Mutlaka doktora git.

• nofap yap bak gör nasıl uzuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.