Şimdi Ara

16 yaşındaki insan futbola başlayabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaşım 16 98 doğumluyum..

Futbola 10 yaşımda başladım, 11 ve 12 yaşımda 2 kez üst üste gol kralı oldum, hatta bir maçta 9 gol 2 asist yaparak takımıma maçı 13-9 kazandırmıştım
    Sonra kadıköyden fenerbahçeden teklif almıştım, aylık 250 tl maaş okul masraflarımı yemek giyim masraflarımı fenerbahçe kulübü karşılıcaktı.
    kadıköyde yatılı kalıcaktım yani bu arada tekirdağ\çorluda yaşıyorum neyse ben sırf annemi özlerim diye gitmek istememiştim.
    sonra aziz yıldırımdan mektup aldım ama yinede annemi özlerim diye gitmedim..

Hayatımın fırsatını teptim yani :) 14 yaşımda trabzonsporda oynuyordum ligi yarıda bırakmak zorunda kaldım ailevi meselerden dolayı..

şimdi ise futbola geri denmek istiyorum ama o 2 yıl süreçte sigaraya başladım çok pişmanım..

şimdi sigarayı bırakıp tekrar başlamak istiyorum sizce başlayabilirmiyimi futbola ?

• Başla dostum, ben pişmanım sen pişman olma. ilerde keşke başlasaydım deme. Yaşın genç belki kendini farkettirir üst düzeye çıkarsın neden olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirmi yaşın üzerinde olup başlayanlar bile var hatta arasında sigara içene de denk geldim.İnanıyorsan başarabilirsin.Hem sigarayı bırakırsın (eğer hala içiyorsan) hem de hayallerinin peşinden koşarsın, inancını ve umudunu yitirme yeterki.
  • basla kardesim basla zaten kuyt takimda gidince bi bosluk olusacak sag forvette oraya monte ederler seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drew Brees

basla kardesim basla zaten kuyt takimda gidince bi bosluk olusacak sag forvette oraya monte ederler seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

basla kardesim basla zaten kuyt takimda gidince bi bosluk olusacak sag forvette oraya monte ederler seni

Neden yapdınız bilmiyorum ama dalga geçmek amaçlı söylememiştim. Siz ne anladınız bilmem ama hem arkadaşımızın futbola başlamasını desteklemiştim bununla beraber fenerbahçemizin önümüzdeki yıllarda yaşayacağı sağ açık sıkıntısına değinmiştim. :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Neden yapdınız bilmiyorum ama dalga geçmek amaçlı söylememiştim. Siz ne anladınız bilmem ama hem arkadaşımızın futbola başlamasını desteklemiştim bununla beraber fenerbahçemizin önümüzdeki yıllarda yaşayacağı sağ açık sıkıntısına değinmiştim. :(

Özür dilerim o zaman kusura bakma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.