Şimdi Ara

16 yaşındayım boyum ne kadar uzar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dediğim gibi 2000 doğumluyum 4 5 ay sonra 16 yaşıma giricem.Boyum 1.73 cm.
    Bu yıl ve onumdekı 2 3 yıl da haftada 4 gün yüzme ve her akşam basket oynamayı düşünüyorum.Ortam müsait bunları yapabılmem için.
    Sizce bunları yaparsam boyum daha ne kadar uzar.Ve neler yapmalıyım uzaması için.

Babamın boyu 1.85.
    Babam üniversiteye kadar uzadım unıversıtedede uzadım dıyor.Basket falan oynamamıs.
    12 yaşlarımda falan boyum herkesten uzundu ama sonraları yavaşladı.Ergenliğe ortalamadan bıraz gec girdim bide.

Ne kadar uzarım ve neler yapabilirim :D
    Yardımcı olursanız çok memnun olurum. :)

• 12 yaşlarında beslenmene ve uyku düzeni'ne dikkat edip boş zamanlarında basketbol oynasaydın, üstüne esneme hareketleri ve demir'e tutunup asılı kalsaydın boyun şuan 1.95 olurdu çok rahat.

16 yaştan sonra uzarsın ama fazla değil çokta beklentiye girme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakalın çıkmadıysa uzama ihtimalin var

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    sakal çıkmadı daha 1 2 yıl daha cıkmaz dıye tahmin ediyorum
  • zbyrdmr123 Z kullanıcısına yanıt
    O zaman dediğim gibi uzama ihtimalin var, benim iki arkadaşım 17 yaşında 4-5 cm uzadılar yüzlerinde tüy yoktu, yeni yeni çıkıyor şimdi.

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dediğim gibi haftada 4 gün yüzme ve basket oynamaya baslıcam okulla beraber unıversıtedede devam edicem.beslenme uyku falan dikkat edicem.her buldugum yere asılıyorum evdede asılıyorum.uzamam bitene kadar 1.83 84 85 olurum hrlde .

Bide uzama bıttıkten sonra omurga duzeltme dıye bısey varmıs o zor bıseymı ve etkısı oluyomu.
  • zbyrdmr123 Z kullanıcısına yanıt
    Onunla ilgili hiç bilgim yok maalesef

• başka görüşü olan yokmu konu güncel
  • 6 sene daha uzarsın. 20 yasındayım geçen sene 1.79 dum suan 1.82 yim. Ben bu yasta uzadıysam sen rahat uzarsın 1.87 ye kadar yolun var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet geçen doktora gitmiştim tahlil çıkartmak için boyum ne kadar uzar dıye de sordum daha uzamanın başlarındasın dedi 20 yaşında kadar uzarsın 1.85 ı geçersin dedi.Daha üstüne düşmücem yüzmeyede bu hafta başlıyorum artık teşekkürler cevap için.
  • Zıplama barındıran sporlar yapabilirsiniz; basketbol vb.
    Kas yapıcı sporlardan kacınmalısın. Ağırlık çalışmak boyu kısaltır.
    Bolbol protein almalısın, yemene dikkat etmelisin
    Erkeklerde ergenlik 25 yaşına kadar sürebiliyor bu yüzden 25 yaşına kadar boyun uzayabilir.

• Sakalın cıkmadıysa 1.85 rahat olursun bence

• tahminimce liseyi bitirene kadar uzamaya devam edersin boyun 180-185 arası olur
  • Sakalla boyun pek alakasi yok ama ergenligin baslarindaysan 85 i gecersin. Ki zaten cogu kisi babasini gecer yuzme gercekten uzatan bir spor. Ama spora da cok umut baglama cogu sey genetik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.