Şimdi Ara

16 yasındayım iş arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 16 yasındayım su ana kadar hiç çalışmadım artık çalışmak istiyorum (okumuyorum) nasıl bir öneririsiniz ? nerde çaılıyım yanı

• Eğitim düzeyin lise olmadığı için, marketlerde ve mağazalarda çalışamazsın en az lise mezunu istiyorlar. Sana uygun işler;

- Yemek restaurant'ların da servis elemanlığı.
    - Berberde çıraklık.
    - Bilgisayar için teknik bilgin var ise, sistem toplama veya format atıp yazılım kurma gibi bilgisayar teknik servislerinde çalışabilirsin.
    - Telefoncular da çalışabilirsin.
    - Oto yıkamada çalışabilirsin.
    - Oto sanayide çalışabilirsin.
    - Bakkallar falan eleman arıyor ise orada çalışabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Eğitim düzeyin lise olmadığı için, marketlerde ve mağazalarda çalışamazsın en az lise mezunu istiyorlar. Sana uygun işler;

- Berberde çıraklık.
    - Bilgisayar için teknik bilgin var ise, sistem toplama veya format atıp yazılım kurma gibi bilgisayar teknik servislerinde çalışabilirsin.

benim arkadaşım çalışıyor bi ufak markette 400- 500 lira alıyor ama arkadaşlar ayakçı diye dalga geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelmelek

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Eğitim düzeyin lise olmadığı için, marketlerde ve mağazalarda çalışamazsın en az lise mezunu istiyorlar. Sana uygun işler;

- Berberde çıraklık.

benim arkadaşım çalışıyor bi ufak markette 400- 500 lira alıyor ama arkadaşlar ayakçı diye dalga geçiyor

herhalde kardesim ne bekliyordun aselsanda muhendislik mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

merhaba arkadaşlar ben 16 yasındayım su ana kadar hiç çalışmadım artık çalışmak istiyorum (okumuyorum) nasıl bir iş öneririsiniz ? nerde çaılıyım yanı

sanayi'de çalışman daha iyi olur senin için en kötü asgari ücretle çalışırsın ağır iş yaparım diyorsan metalciler vasıfsız işci arıyor ağır iş dedinmi korkma o kadar fazla ağır değil hem maaşın yüksek olur hem'de mesain olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable -- 23 Aralık 2012; 6:04:29 >
  • meslek edinebileceğin bir işte çalışman iyi olur, elin marifetli ve insanlarla iletişimin iyiyse berberlik kuaförlük yap, ilerde kalfalık belgeni felan alırsın. tabi isteyerek yapman lazım bu işi.
  • İşe yerleştirmeli kurslar var onlarıda deneyebilirsin. Kafana göre bulursan ilerde rahat edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaşında 1.70 kaldım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

merhaba arkadaşlar ben 16 yasındayım su ana kadar hiç çalışmadım artık çalışmak istiyorum (okumuyorum) nasıl bir iş öneririsiniz ? nerde çaılıyım yanı

nerde oturuyorsun tam olarak ? ve ne tür bir iş bakıyorsun
  • bence elektrikçi ol hayatta bitmez tükenmez meslektir. işi kap ılerde teknısyen olursun sadece arıza oldumu gıder onarır gelırsın yada oto tamırcısı ama tamırcı olursan yağlı ve bitmez tükenmez işin olur
  • Bende okumuyorum yıl başında bi elektrikçiye giricem fuarlara falan sistem kuruyomuşuz sigortası falan var ama beni her zaman evden çağırma durumları varmış bazen 24 saat eve göndermeme durumları varmış tabi bu süreler mesai olarak sayıldığı için + ücret veriyolar çağırdıklarında,bu iş olmassa bi matbaa'da çalışıcam patron komşumuz oluyo,asgari ücret 2 side fakat matbaa'da sigorta yok sizce ben hangisini seçmeliyim ? Bu arada konuyu açan arkadaş sen nerede oturuyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

bence elektrikçi ol hayatta bitmez tükenmez meslektir. işi kap ılerde teknısyen olursun sadece arıza oldumu gıder onarır gelırsın yada oto tamırcısı ama tamırcı olursan yağlı ve bitmez tükenmez işin olur

matbbaaya girme hamalın kralı olursun ilk günden işi çözmeni bkliolar ö yüzden kötü bide sigorta yok , elektriktiçi daha sıcak geliyo bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

bence elektrikçi ol hayatta bitmez tükenmez meslektir. işi kap ılerde teknısyen olursun sadece arıza oldumu gıder onarır gelırsın yada oto tamırcısı ama tamırcı olursan yağlı ve bitmez tükenmez işin olur

matbbaaya girme hamalın kralı olursun ilk günden işi çözmeni bkliolar ö yüzden kötü bide sigorta yok , elektriktiçi daha sıcak geliyo bana

aklın yolu bır hocam . calısırken kendını geelıstır. muhasebe oğren grefıkerlerın bı haltını oğren elektrikci olsanda gelıstır kendını
  • Elektrikçi iyidir ya elektriği seviyorsan gir geliştir kendini. Fakat işini iyi yapmak önemli sonra yok efendim anahtardan nötr kablosu geçiren, toprak çekmeye üşenip nötre veren adamlardan olma da. Elektrik işi önemlidir, üzerinde insan hayatı sorumluluğu olduğunu bilerek işini iyi bir şekilde yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.