Şimdi Ara

16 Yaşındayım, İş Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Yaşında Öğrenciyim iş arama nedenim derslerimin kötü olması değil tam aksine derslerim çok iyi ama ailevi nedenlerden dolayı çalışmam lazım.

Bilgisayarın donanımları ve yazılımları hakkında aşırı bilgiye sahibim kodlamalar hariç; excel, power point kullanabiliyorum

Ticaret konusunda muhasebe 1.'siydim sınıfımda, Klavye kullanımı dersimin ortalaması 98'di, hem Q hem de F klavyeyi iyi derecede kullanabiliyorum özellikle Q klavyeyi.

İngilizce'yi aşırı olmasada iyi derecede konuşabiliyor ve anlayabiliyorum kelime bilgimin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Okulda bilek güreşinde 1.'yim kendimden oldukça büyükleri yenebiliyorum & mahallemdede aynı şekilde 30 yaşındaki adamı bile yendiğimi bilirim. Güçlü olduğumu düşünüyorum.

İstanbul/Avrupa yakasında ikamet etmekteyim Esenler/Bağcılar civarında oturuyorum.

Pm yoluyla ulaşabilirsiniz...

• Up
  • :D
  • seni ajan yapalım ufaklık
  • bura turkey çoooooooooooook kişi iş arıyor....
  • Bilek güreşi komikmiş.
  • Yaz için cafe/lokantalarda garsonluk yapabilirsin.Esenler/Bağcılar garson is ilanı diye arat dizilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senden iyi hamal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Bir Denizci

seni ajan yapalım ufaklık

Üni'yi inşallah bitirince askerlikte kalmak için dilekçe vercem ufaklık filende ayıp oluyor bu arada oraya yazmamışım çok acayip balık tutarım(ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shizuo Heiwajima

senden iyi hamal olur

Gerekiyse hamaylık bile yapayım öyemli oyan ayın teyiyle ekmek kazanmak, şaka bir yana da hamallık yaşı için daha erkenim siz hamallık konusunda tecrübeli birine benziyorsunuz benim yaşımdaki biri için uygunmudur acaba ?
  • özgüvene bak lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearWorLd

özgüvene bak lan

Özgüven göreceli bir kelimedir, bu arada belirtmemişim diksiyonum çok iyidir, edebiyat dersim 92'ydi, arkadaşlar ben ciddiyim bir şeyler yapmam lazım hemen kıskanıp karşı cepheye geçtiniz olmaz ki böyle
  • csb'lerin de suyu çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zLucas -- 18 Haziran 2014; 23:21:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  16 Yaşındayım, İş Arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zLucas

csb'lerin de suyu çıktı

Vay anasını ya, ulan gerçeği anlattık csb olduk iyimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.