Şimdi Ara

16 yaşındayım lise 2 sesim çok ince bi yardım edin beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 16 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum sesim herkez ince diyo kız gibi hiç sesim çıkmıyo bayadır böle hani ergenlik diyolar ama bu kadarda uzunmu sürermiş hiç kimsede görmedim daha millet telefonda filan diyo çok kötü sesin var milletle konuşamaz oldum dalga geçiyolar bişeyler yapan filan varsa annemgile demeye utanıyorum doktora gidelim filan diye kendime sesim iyi geliyo ama bilmiyorum kızdan bile ince sesim var ya neyse bi yardım edin ya valla

• quote:

Orijinalden alıntı: efkmhyfa22

beyler 16 yaşındayım lise 2 ye gidiyorum sesim herkez ince diyo kız gibi hiç sesim çıkmıyo bayadır böle hani ergenlik diyolar ama bu kadarda uzunmu sürermiş hiç kimsede görmedim daha millet telefonda filan diyo çok kötü sesin var milletle konuşamaz oldum dalga geçiyolar bişeyler yapan filan varsa annemgile demeye utanıyorum doktora gidelim filan diye kendime sesim iyi geliyo ama bilmiyorum kızdan bile ince sesim var ya neyse bi yardım edin ya valla

Benimde sesim çok incedir.
    ilk zamanlar bende çok takıntı ediyordum ama şimdi sallamıyorum desem yeridir.
    Kendinle barışık ol ve sakın sesi gürleştirir diye çiğ yumurta içme saçlardan olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sağolasın iyi bisey dedin yoksa icicekdim valla milletin dalga gecmesi hosuma gitmiyo bazen sesim cikmiyo konusamiyok filan kotu oluyo insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.