Şimdi Ara

16 Yaşındayım.Sevgili nasıl yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yaşım 16.Boyumla kilomu söylemiştim önceden.Bilmeyenler için boy 172 kilo 68.Ama göbek var.Basendede yağlar var ve yanak var.
    Bugüne kadar taş patlasın anca 3-4 kızla çıkmışımdır bu yaşıma kadar.Değil öpmek elini bile tutmadım kızların.Hep utandım.Şimdi bu utancımı yendim.Fakat sevgili yok.
    Gittiğim okulun çoğu kız.Boyum küçük gibi görünüyor ama kızlarla aynı.Beğendiğim 2 kız vardı çıkma teklifi ettim onlara reddettiler.
    Normal kız arkadaşım var baya okulda.İyi davranan çok kız arkadaşım var.Önceden kızlardan çekinirdim şimdi hiç çekinmiyorum önceden dediğim gibi.
    Beğendim 2-3 kız mevcut okulda.Takip ediyorum sevgilileri varmı yokmu vs. kiminin var gibi gözüküyor mesaj atmasından kiminin yok gibi.
    Ama bu kızlara açılamıyorum.Tırsıyorum.Ya yeniden reddederse? fakat bi yandanda olsun istiyorum.Gezip tozacağım bi sevgili.Fakat yok.
    Konuşmamda mı yok anlamıyorum.Sizce nasıl ayarlarım? nasıl konuşmam gerek???

• mesaj kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Spear

Merhaba.Yaşım 16.Boyumla kilomu söylemiştim önceden.Bilmeyenler için boy 172 kilo 68.Ama göbek var.Basendede yağlar var ve yanak var..
    Bugüne kadar taş patlasın anca 3-4 kızla çıkmışımdır bu yaşıma kadar.Değil öpmek elini bile tutmadım kızların.Hep utandım.Şimdi bu utancımı yendim.Fakat sevgili yok.
    Gittiğim okulun çoğu kız.Boyum küçük gibi görünüyor ama kızlarla aynı.Beğendiğim 2 kız vardı çıkma teklifi ettim onlara reddettiler.
    Normal kız arkadaşım var baya okulda.İyi davranan çok kız arkadaşım var.Önceden kızlardan çekinirdim şimdi hiç çekinmiyorum önceden dediğim gibi.
    Beğendim 2-3 kız mevcut okulda.Takip ediyorum sevgilileri varmı yokmu vs. kiminin var gibi gözüküyor mesaj atmasından kiminin yok gibi.
    Ama bu kızlara açılamıyorum.Tırsıyorum.Ya yeniden reddederse? fakat bi yandanda olsun istiyorum.Gezip tozacağım bi sevgili.Fakat yok.
    Konuşmamda mı iş yok anlamıyorum.Sizce nasıl ayarlarım? nasıl konuşmam gerek???

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Merhaba.Yaşım 16.Boyumla kilomu söylemiştim önceden.Bilmeyenler için boy 172 kilo 68.Ama göbek var.Basendede yağlar var ve yanak var..

Orayı yanlış anlamışsın.Ve yanak var derken tombul fln. derler ya o bakımdan.

• 2 yumurtaya karabiber, sucuk tuz terayagı , boyle yaparsn.
  • önce arkadaş olmaya çalış arkadaşça takılın kendin gibi ol kendin gibi davran tabii ki espriler yap onu güldür ama başkalarına karşı da ağırlığını karizmanı koy çok yılışık olma kıza onun farklı olduğunu hissettir sonra bi ara senden hoşlanıyorum biliyosun dimi de bilsin bişey demesine gerek yok sonra bigün sinemaya davet et orda sarılmaya çalış dokun falan terslemezse iyi gidiyosun demektir...en sonda bigün uygun bi yerde durup dururken dudaklarına yapış.. ilk bikaç gün hazır değilim herşey çok hızlı gelişti falan diyecek üstüne gitme sonraki 1 hafta kız senden hoşlanmışsa senindir.ama gelmezse sakın ısrar etme..
  • bi arkadaşımı anımsattın, ismin ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

önce arkadaş olmaya çalış arkadaşça takılın kendin gibi ol kendin gibi davran tabii ki espriler yap onu güldür ama başkalarına karşı da ağırlığını karizmanı koy çok yılışık olma kıza onun farklı olduğunu hissettir sonra bi ara senden hoşlanıyorum biliyosun dimi de bilsin bişey demesine gerek yok sonra bigün sinemaya davet et orda sarılmaya çalış dokun falan terslemezse iyi gidiyosun demektir...en sonda bigün uygun bi yerde durup dururken dudaklarına yapış.. ilk bikaç gün hazır değilim herşey çok hızlı gelişti falan diyecek üstüne gitme sonraki 1 hafta kız senden hoşlanmışsa senindir.ama gelmezse sakın ısrar etme..

Güzel taktikte hoşlanıyorsun diyince ya küser darılırsa? hadi darılmadı diyelim.Sinemaya gidin demişsin.Ya gelmezse? ve dudaklarına yapışınca ya kötü birşey yaparsa? ve kızla nasıl arkadaş olmaya çalışcam.

quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

bi arkadaşımı anımsattın, ismin ne?

Eskişehirliyim.Arkaşın eskişehirliyse söylerim.

• başlığı 16 yaşındayım.sevgilimi nasıl yaparım? diye okudum
  • Aşık ol sonra...
  • kusra bakmada işin çok zor senin.
  • Malzemeler

1 Kg Ispanak
    1 Çay Bardağı Sıvıyağ
    3 Çorba Kaşığı Un
    2 Çay Bardağı Süt
    1/2 Çay Bardağı Su
    Tuz
    Yoğurt ve Sarmısak
    1 Çorba Kaşığı Salça
    1 Çorba Kaşığı Tereyağı

Hazırlanışı
    Ispanakları bol suyla birkaç kere yıkayın.
    Yapraklarını dallarından ayırın.
    Bir tencerede, bir miktar tuzlu suyu kaynatın.
    Ispanakların yapraklarını kaynayan suya atıp, 4-5 dakika kadar pişirerek yumuşatın.
    Delikli kepçeyle çıkarın.
    Bir süzgecin içine koyarak fazla suyunu salmasını bekleyin.
    Küçük bir tencereye bir çay bardağı sıvı yağı koyun.
    İçine unu ilave edin. Sürekli karıştırarak un pembeleşinceye kadar kavurun.
    Süt ve suyu ilave edin.
    Bu karışım koyu muhallebi kıvamına gelince içine ıspanakları ekleyin.
    1 dakika kadar birlikte kavurduktan sonta ateşten alın.
    Üzerine sarmısaklı yoğurt yayın.
    Salçayı tereyağıyle birlikte biraz pişirin.
    Yemeğin üzerine sosu gezdirip, servis yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Kasa büyük anlamında.

• En başta empati yap.Kız olsan kendin ile çıkarmıydın diye.
  • taşpatlasa 3-4 kızla çıktım demişsin.ama hiç bir kızın elini tutmadım da demişsin.
    bu nasıl çıkma açıklarsan yardımcı olabilirm.
  • googleda aramakla başla bence
  • Saç modelini değiştir, çok işe yarıyor bence
  • Oha lan 3-4 kizla cikmayi nasil basardin? Benim gibi onlarla konusamayan biri icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.