Bildirim
16 YAŞINDAYIM SPORDA 1.5 YILIM
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok iyi maşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: tolga224
Çok iyi maşallah
teşekkür ederim :) -
16 yaşında olduğuna emin misin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 4 Şubat 2015; 17:43:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam programınızı yazar mısınız?
Programım herhafta Değişiyor dostum
Evet dostum kimliğimi gösterebilirim
-
Helal olsun kardeşim sıkı ve sert calismanin ödülü
Teşekkür ederim :)
Bu yaşta kür falan yapmadın inşallah? sırttaki sivilceler falan aklıma onu getirdi :)
steroid kullanmadım antrenörüm asla izin vermez zaten sivilceler genetik ailemdeki herkesde var :/ -
Göğüs 1,5 yıla göre az gibi geldi. Karnı da bulk döneminde oldugun için öyle olduğunu varsayıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 ayda 11kg az değil mi? yoksa bana mı öyle geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
5 ayda 11kg az değil mi? yoksa bana mı öyle geldi.
dostum amaç yağlanmamak olduğu için -
quote:
evet sadece üst göğüsde biraz eeksiğim var -
quote:
Orijinalden alıntı: matkapveysel
quote:
evet sadece üst göğüsde biraz eeksiğim var
ya incline dumbbell press yapmıyorsun ya da hafif giriyorsun biraz agırlık verince üst göğüs yaza kadar toparlar kendini maşallahın var kardeşim . -
quote:
Orijinalden alıntı: lordmuzzy12
quote:
quote:
ya incline dumbbell press yapmıyorsun ya da hafif giriyorsun biraz agırlık verince üst göğüs yaza kadar toparlar kendini maşallahın var kardeşim .
incline dumbbell press yapamıyorum omzumda bir sıkıntı var incline dumbbell press yaparken sakatlanmıştı 4 aydır üst göğüs hakgetire
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lordmuzzy12
quote:
quote:
ya incline dumbbell press yapmıyorsun ya da hafif giriyorsun biraz agırlık verince üst göğüs yaza kadar toparlar kendini maşallahın var kardeşim .
incline dumbbell press yapamıyorum omzumda bir sıkıntı var incline dumbbell press yaparken sakatlanmıştı 4 aydır üst göğüs hakgetire
ısıta ısıta yapabilirsin bence :)
bende para ödüllü futbol turnuvasında finale yaklaşıldığı için maçlar çok sert geçiyordu herifin biri biçmişti beni sağ omuzumdan sakatlanmıştım dumbbell press arnold press 10 kilo bile giremiyordum . idman öncesi saglam bi ısınma daha sonra 5 - 5 7.5 - 7.5 ısındıra ısındıra 25 25 e kadar geldim geri çok şükür tavsiye ederim yavaş yavaş başla bence .
-
quote:
Orijinalden alıntı: melfuranyus
sivilcenin genetikle ne alakası var güzel kardeşim ? bütün hastalıklarda genetik faktor %20 dir bu geri kalanı senın vücuduna çöp gibi davranıp davranmadıgın ile ilgili. sanıldıgı gibi de karaciger yaglanmasından vs cıkmaz sivilce. bagırsak hastalıklarından cıkar. glutenle laktoz kimseye yaramıyor. bunları kes sivilcen gecebilir. sivilce %100 bagırsak hastalıklarından kaynaklı diye bir şey de yok.
kardeşim benim 7 yaşından beri var abiminde kardeşiminde
Benzer içerikler
- karbonhidrat tozu 1 ayda kaç kilo aldırır
- güray aydın hipertrofi
- clenbuterol öldürür mu
- pre workout kalp krizi
- boy nasıl ölçülür
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X