160-170 bandında hb araç tavsiyesi

-
-
Ben punto kullandım yıllar önce, 1.4 fire olandan fakat kendi aracım değildi. Ben onu tercih ederdim. Parçası ucuz, motor sorun çıkartmaz. Ama bu motorlar uzun yolda adamı yoruyor. İmkan varsa 1.3 Multijet almak lazım. Ama şu varki aralarından hangisinin temiz, düşük km ve düzgün bakimlisi varsa onu tercih etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden_00 -- 3 Haziran 2022; 8:26:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıl punto kullanıdm
senin aracın fiat grande punto.
az yakar çok kaçar
parçası bol ve ucuz
tamiri kolay
dynamic paket konforlu (dijital çift bölgeli otomatik klima, deri direksiyon)
emotion paket daha da konforlu
active paket çöp.
yaşına göre modern tasarım
ek özellik takılabiliyor (orijinal hız sabitleme, orijinal kolçak kiti vb.)
kısa aralıklarla micra kullandım. içi çok küçük ve trim aksamları çok pahalıydı.
klima düğmesini kır, gitti 3000 tl gibi.
2 yıl getz kullandım. yurtdışına bile çıktım. dizel olanı uzun yolda üzmedi. ama punto ile kıyasladığımda konfor yoktu.
konfor derken özellik olarak getz zaten kıt. mesela koltuğu puntonun daha rahat. direksiyonu vitesi daha rahat. amortisörleri daha keyifli gibi.
-
2006-2007 HB Kasa Corolla Bakabilirsin. Güzel arabadir. Sol Paket alirsan gayet o doneme gore dolu bi araba almis olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hocam verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum. punto 1.3 multijet ilanlar https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-188-bin-km-bir-camurluk-degisik-gerisi-orjin-hasar-kayitsiz-1029004878/detay/ var temizin bulmak dediğiniz gibi önemli olan malesef uzun yol yapıyorum uzun yol için 1.3 daha mantıklı gibi geliyor yukarda ki araç alınır mı?
-
merhablar verdiginiz deyatlı bilgiler için çok teşşekkür ederim gerçekten ne istediğimi biliyor gibi yazmışsınız tecrübe onemli bu konularda dediklerniz doğrultusunda araştırmalar yapacagım yakın zamanda fiesta 2013 vardı sattım ben ondan çok razıydım alanda razı olsun aradıgım butcede su sartlarda duzgun arac bulmak cok zor dün yazdım bugun üzerine 20*30 bin koymuşlar. micra ya aklım gitmiyor degil arac cok sevimli ve diri modelli gibi geldi biraz arastırdım boyutuna göre islevsel ve diri bir aracmış k12 iki model arasında kara verecek gibiyim micrada ki tereduttum 1.2 benzinli yakıt tüketimi, 1.5 tdci modellere yonelmek mi mantıklı gerçi benzin dizel arasında fark kalmadı fiyat olarak
-
yorum için teşekkürler hocam baktım o modellere de fiyatlar bütcenin üzrinde nereler gelmiş sol modeller :(
-
Bu puntolarda 1.3 m.jet 90 HP modeller var, onlardan denk getirmek önceliğiniz olsun. İlandaki araç en boş paketi. Dynamic donanımı gayet yeterli aracın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiat punto 2012 1.3 mjet sahiptim. Araç çok zevkli sürüşe sahipti. Yakıtı vs müthiş uygundu. Satıp 2021 b segment Citroën aldım. Punto nun anca getir götürünü yapar.
2007 -2008 ford fiesta. Saglam araba üzmezz
eyv hocam fiesta kullandıgım icin yeri ayrıdır bence inceleyeceğim
-
micra kullanıcı arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum özellikle yazdığım modellerde ona göre punto ve micra arasında karar verecek gibiyim
-
Merhabalar uzun araştırmalar sonunda aranıza Nissan 2004 model micra 1.2 visa ile katıldım ilk sahibinden (18 yıl tek kullanıcı)97 Bn km de temiz bir araç Rabbim utandırmasın inşallah değerli katkılarınız için herkese teşekkür ederim
Hayırlı olsun kaça aldınız acaba
-
aynı fiyat bandında araç aramaktayım görüşlere açığım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X