Şimdi Ara

16000 TL Araç Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16000 TL Bütçem var öğrenciyim ilk arabam olacak inşallah.4-5 sene rahatça kullanabileceğim,periyodik bakımları yaptırdığımda başımı ağrıtmayacak,az yakan,klimalı bir araba istiyorum.
    Bir süredir araştırıyorum şuan ki piyasada bütçeme ve isteklerime uygun olarak:
    1)Opel Corsa 1998-2000
    2)Ford Fiesta 2001
    3)Palio 1999-2002
    4)Clio 2000
    Bu dört modeli gözüme kestirdim sürekli takip ediyorum araba alırken nelere dikkat etmeliyim,bu araçlar dışında başka model önerisi olan veya bu araçlardan en mantıklısı hangisi kullananların bilgi sahibi olan üstadların yardımlarını bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• palio
  • corolla gli tavsiyedir
  • Albea .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler cevabınız için ama albea al bela derler çok sorunlu olduğunu ve piyasada temizini bulmak zor olduğunu duydum siz ne dersiniz?
  • Teşekkürler cevabınız için diğerlerinde öne çıkaran nedir sizce açıkcası forddan dolayı fiesta daha yakın geliyordu bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    400 bin tl araç önerisi
    5 ay önce açıldı
    500 bin tl araç tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyStark14

Teşekkürler cevabınız için diğerlerinde öne çıkaran nedir sizce açıkcası forddan dolayı fiesta daha yakın geliyordu bana.

parça ucuz piyasası çok hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonyStark14

Hocam teşekkürler cevabınız için ama albea al bela derler çok sorunlu olduğunu ve piyasada temizini bulmak zor olduğunu duydum siz ne dersiniz?

8 yil kullandım .Hic bir büyük masraf acmadi . Fakat albealarda söyle bjr sorun var genellikle vernik atma dounu ve araçların çoğu kiradan cikma oluyor . Bu arada internette fiyatlar çok abartı .208 almadan önce 2005 yeni kasa kazasiz boyasız albeayi 15.500 e sattim . Yani 16 civarina temizini bulursanız rahat rahat binebilirsiniz . Merak ettiginiz olursa sorabilirsiniz

• pug 206 ?
  • 2004-2005 xsara hdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 21 Mart 2016; 22:04:55 >
  • Şöyle bakınca o parayı yazdıklarınızın içinden sadece corsa hakediyor ( ona bile çok fazla da bakma işte)

• Hyundai accent era 1.4 tüplü yada 1.5 dizel süper olur bence..

• Peugeot 206 öneririm. 2004 modelini annem 5 sene kullandı. Tasarımı, konforu filan iyidir. Seçenekleriniz arasından da en mantıklısı Ford Fiesta gibi gözüküyor.

• Twingo da o fiyat aralığında tercih edilebilir.

• Mazda Familia HB
    Mazda Practica

Ben olsam Familia Hatchback bulmaya çalışırım. Görsel olarak da güzel duran bir araç.
  • Hocam keşke bulabilsek piyasada yüksek gerçekten.
    Corsa temizi zor sanki bu paraya Fiesta ya yoğunlaştık şimdilik en mantıklı o gibi duruyor.
  • 206

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.