Şimdi Ara

1600TL bütçe ile alınabilecek en iyi LED Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 1600tl, alabileceğim en iyi ve özellikli led tv hakkında tavsiyeleriniz nelerdir.

smart tv, 3d vs. olmalı. 42 yada 43 inch olablr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehesto -- 19 Nisan 2014; 21:30:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cehesto

Arkadaşlar bütçem 1600tl, alabileceğim en iyi ve özellikli led tv hakkında tavsiyeleriniz nelerdir.

smart tv, 3d vs. olmalı.

smart özelliği tüm markalarda emekleme aşamasında, özellikle internetten video izleme anlmaında pek verimli değiller..

1600'ün üzerine 300-400 TL daha koyup LG 660s veya 740s modelleri
  • tubul T kullanıcısına yanıt
    hocam 1600 un ustune pek cıkamam maalesef
  • İlk karar verilmesi gereken boyut. Kaç inçlik bir tv nin yeterli olduğunu düşünüyorsanız onu söyleyinki, yardımcı olunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    hocam 42 yada 43 inch dusunuorm
  • Lg 42 620s bu gün Teknosa da gördüm 1499 tl idi. Smart özelliği çok iyi değil belki ama yanılmıyorsam dts ses desteği var. Ben bu fiyata netten puanla bir kampanya kolluyorum bakalım. 1400 e mal edebilirsem iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 19 Nisan 2014; 22:34:18 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hepsi burada.com da en iyi fiyat garantili tv ler var. İstediğiniz fiyatlarda lg, samsung ve vestelin ürünleri mevcut. Biraz bütçeyi arttırabilirseniz aynı sitedeki panasonic 42etw60 modelini tavsiye ederim. Ben daha alt modelini kullanıyorum ve çokmemnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.