< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (10. sayfa)
-
-
Gözlerimde sorun yok kardeş ama full hd de bile görünüm boyutu büyütmek gerekiyor genelde 15,6 ekranlarda.
-
Full HD ve altı gördüğüm her ekran bariz çamur gibi. Bunu panelin tipi veya boyutu değiştirmiyor. Cep telefonunda dahi çok rahat anlaşılıyor fark. Ölçek konusu ayrı bir mesele. 15.6 panelde ise gayet ve gayet iyi gözüküyor. Pixel yoğunluğu daha fazla olması bariz avantaj.
-
ufak bir araştırma sonucu aldım çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanlar maksimumdayken kasada titreme olmadı ama çok uzun süre maksimumda çalıştıramadım. Aynı odadaki eşim fan sesine uyandı çünkü. Titreme olsa da olmasa da maksimumda fan sesi inanılmaz fazla olduğu için titreme olmasa bile bu şekilde kullanmanın çok zor olduğunu düşünüyorum. Oyun oynarken ara ara kontrol ettim fan 4000 rpmin üzerine çıkmadı henüz otomatikte iken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alanlar çok şanslı 22500 TL olmuş. Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşer yine bence .
-
Dolar 22 olmuş bence zor gibi ama bakalım.
Prime üyelerine 16300 e düşmüş, şok oldum. Hepten kaçmaz fırsat oldu gibi
Kuponla çok uyguna geliyor. Aldım taktım sıkıntı yok.
www.hepsiburada.comA-DATA RAM SODIMM 8GB DDR4 3200MHZ SINGLE TRAY Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/a-data-ram-sodimm-8gb-ddr4-3200mhz-single-tray-ad4s32008g22-sgn-pm-HBC00002Q6TLR -
MacBook 16 gb ram m1 kovaladım 25bine Teknosa da düşürdüm de kart limiti taksit derken kaçırdım artışlardan sonra vazgeçtim prime indirimi ile tekrar aranıza geldim. 6 taksit ile aranızdayım 😁
Konu günlerdir aktif ve yeni yorum geldikçe laptopu almayarak acaba hata mı yapıyorum diye alıp almama konusunda tereddüt ediyorum. Sonra geri almama konusunda kendimi ikna ediyorum. Kendimce nedenlerini sıralayayım:
-RTX 3050 maalesef uzun süre götürecek bir kart değil. Şuanda bile son çıkan AAA oyunlarda sabit 60 FPS vermekte zorlanıyor. Aynı zamanda ekranın 165hz olması avantaj gibi gözükürken bu değerlere oyunlarda hiç ulaşamayacak olması avantajını tamamen ortadan kaldırıyor. Sadece LoL, CS GO, Valorant gibi oyunlarda yüksek FPS alınan oyunlarda ekranın hertz değeri avantaja dönüşebilir.
-Ekranın 2K olması laptopun zaten bu kadar revaçta olmasının ana sebebi ama bunun getirdiği dezavantajlar da mevcut.
2K çözünürlükte popüler oyunların hiçbirini rahatlıkla oynanabileceği düşünmüyorum. Çünkü aynı laptopun oyun testlerinde FHD çözünürlükte bile 60 FPS sabit zor veriyorken 2K çözünürlükte bunun mümkün olmayacağı ortada.
Ayrıca laptopu 2K çözünürlükte kullanırken pili daha az gidecektir. Bunu da dikkate almakta fayda var.
Bu arada laptopun pilinin khW'si ve adaptörünün kaç W olduğunu laptopu alan birisi belirtirse memnun olurum.
-Acer markasına genel olarak güvenemiyorum. Konuda daha laptopu yeni alan arkadaşlar sağ olsunlar bazı sorunlarını paylaşmışlar. Maksimum fan modunda laptopun hem kendisini hem de masayı titrettiğini belirtilmiş, ses konusunda sorun cızırtı olduğu belirtilmiş. Bunlar daha ilk izlenimler. Gelecek vadede Acer'in kronik arızası olan anakart sorunu yine bu laptopda da yaşanır mı emin olamıyorum.
Şahsen ben de şu zamanlarda laptop arayışına girdim ama alacağım laptopun uzun ömürlü olmasını istediğim için pek sıcak yaklaşamıyorum laptopa.
Peki bu laptopu kimler almalı?(bence)
-Eğer çizim, grafik gibi işlerle uğraşıyorsanız ve mobil bir cihaz arıyorsanız
-Laptopu genel olarak bir şeyler izlemek ve günlük olarak kullanmak için
-Sadece online oyunlarda zaman geçiren insanlar için
uygun bir tercih olacağı görüşündeyim. Tabii ki takdir yine sizindir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 6 Haziran 2023; 13:24:2 >
-
Hocam 3050 kesinlikle AAA oyunlar için uzun ömür vadeden bir kart değil, buna katılıyorum. Bu ekranın tercih etmemdeki asıl neden 2k165 hz olmasından çok 4ms, 300 nit ve renk doğruluğu gibi panel kalitesini etkileyen diğer konularda da çok iyi olmasıydı. Segmentindeki diğer notebooklar %60 srgb 25ms 250 nit gibi rezalet değerlerle geliyor ki iki ürünü yan yana koyduğumda ciddi fark olduğunu gözlemledim hatta bu oyun içerisinde grafik ayarları aynı olsa bile oyun keyfine ekstra katıyor cidden. Pil 59wh adaptör 180w, günlük kullanımda 4 saat falan gidiyor daha üstünü görmedim ancak koşullara göre 3 seviyesine indiği de oldu. Pil ömrüne 2k çözünürlükten çok 165hznin etki ettiğini gördüm. 2k çözünürlük 1080pye göre 10-15dakika ömründen düşürüyorsa 165hz-60hz farkı %20 etki ediyor yani pilde 2k60hz tercih ediyorum ben. Açıkçası ürünün kesinlikle dezavantajları var tamamen olmuş bir cihaz diyemem ancak ekrana önem gösterenler için uygundur bence de.
-
Evet, hertz durumunun da pile etki ettiğini belirtmeyi unutmuşum.
Ben de söylediklerinize katılıyorum. Ekranın parlaklık ve renk kalitesi de oldukça iyi. Laptopun ekranı premium kalitede. Bir de RTX 3060 kullanılıp fiyatı birazcık daha pahalı olsaymış ben de tercih edebilirdim.
Bu arada oyunlarda test yaptınız mı, FPS durumları nasıl acaba? İnternette birebir aynı laptopun birçok performans test videosu mevcut ama laptopu birebir deneyimleyen birinden duysak daha doğru olur diye düşünüyorum.
-
Daha ram takviyesi yapmadığım için hiç AAA oyun indirmedim maalesef
-
Kuponu paylaşır mısınız
-
Siparis verdim 2K gelmeyen oldu mu. 2k gelmezse iade edecegim. Ama kurulum yapmadan 2k oldugunu anlamamin bir yolu var mi acaba.
11 yıldır dell laptop kullnaıyorum ve hala da işimi görüyor ancak dolar artışından önce yeni bir laptop almayı düşünüyorum.
Pc yi çok yoran biri değilim ama yinede
-En önemli özellik uzun ömürlü olmasını sağlayacak malzeme kalitesi.
-Evden pek çıkarmam ağırlık, batarya pek önemli değil.
-Standart kullanıcıyım. Word excel dizi film için kullanacağım. Pc yi hdmi ile tv ye bağlar film izlerim.
-Ancak ilk okul çağındaki çocuğum için ortalama oyunları oynatacak bişey (Sonrasında ps vs alınır)
Bu doğrultuda beklentim
-Bu kapsamda bir süre işimi görecek ekran kartı.
-Kaliteli ekran (ips), Klavye aydınlatması,
-Arttırılabilir ram, hafıza imkanı (mümkünse 2. İçin alan) arayışındayım.
-Fiyat olarak çok bir performans beklemediğim için max 13 bin. e kadar çıkmak vardı.
Sizce belirttiğim çerçevede bu modele çıkmaya değer mi? Yoksa aşağıdaki model işimi görür mü?
www.hepsiburada.comAcer Nitro 5 AN515-45 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 256GB SSD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qb9ey-004-p-HBCV000046NMN3?url_src=and-product-detail&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Yada boşver onları xxx model senin işini rahatlıkla görür diyen olursa çok memnun olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayır yok, kutu üstünde hatta cihaz üstünde bile full HD 144 hz yazıyor, yani açmak zorundasınız.
Kutu açtıktan sonra iade oluyormu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X