< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (8. sayfa)
-
-
İncorebilişim isimli bir satıcıdan almıştım direk fatura gönderdiler hologramlı ürün.
Cpu-z den kontrol ettim sıkıntı gözükmüyor. Mikron çip var üretim tarihi daha yeni olduğundan sanırım görsel olarak farklıydı kasada takılı Kingstondan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende sipariş verdim bugün bakalım 2k gelecek mi ekran
Uygunürünal satıcısı kendi ithalatımız demiş. Kısacası orjinal değil diyor,garantiyi de Kingston değil biz sağlıyoruz demiş. O satıcıdan almamaya dikkat edin. Ayrıca Kingston alma zorunluluğunuz yok. Normal bir CL22(Aynı CL değeri bile olmasına gerek yok, Worst Case mantığında çalışıyor) 3200mhz ddr4 ram almanız yeterli olacaktır. Ben lehimli olarak gelen Samsung'un CL19 DDR4 3200mhz ramleri ile Team-Elite Mikron bellekli DDR4 3200MHZ CL22 ramlerini 2 yıldır kusursuz şekilde birlikte kullanıyorum. Kingston ürünlerinin acayip çakması türedi, tehlikeye atmak yerine diğer kaliteli markaları tercih edebilirsiniz. Aynı marka olsun diye bilmeden merdiven altı ram takmayın laptopunuza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilamimarsu -- 4 Haziran 2023; 16:42:34 > -
Sağlam satıcı, mikron dramler ve kaliteli marka. Ömür boyu garantisi de yanında.
amazonTEAMGROUP RAM Elite 8GB DDR4 3200 UDIMM CL 22https://www.amazon.com.tr/TeamGroup-Elite-DDR4-3200-UDIMM/dp/B089W8Z1CM?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1W1A54GZC1UNN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilamimarsu -- 4 Haziran 2023; 16:46:55 > -
hocam ekstradan M2 ssd takabiliyor muyum ?
yoksa 512'yi çıkarmamız mı gerekiyor
-
Evet, 1 adet boşta m2 ssd yuvası mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar acil olduğu için buraya yazıyorum.
Yardım ederseniz sevinirim .
https://www.hepsiburada.com/asus-x515ea-bq967-intel-core-i3-1115g4-4gb-128gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002YYB2H?url_src=and-product-detail
Bu laptopu aldım . Satıcının biri ram yükseltmesi olmuyor dedi diğeri oluyor dedi . Aklım karıştı. Siparişi de verdik . Hemen kargolamış Hepsiburada. Yarın ürün gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 tane boş ram slotu mevcut, sorunsuz ram yükseltmesi yapabilirsiniz.
-
Çok teşekkür ederim.
Çoğu laptopta i5-12450h var ama bunda i5-12500h var. Galiba bu daha iyi pek anlamam ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Windows lisans nereden aldınız? PM atabilirmisiniz?
-
Bu arada mesela cihaz açılırken fanları açıyor ya, ya da herhangi bir zamanda fanı açarken ilk tıkırtı sesi oluyor mu? Normal çalışmasında bir sorunu yok ancak dikkatimi çekti bu
-
Dell g315 kullanıcısı olarak ssd ısınma sıkıntısı yaşadım. Ekranda da ciddi miktarda IPS glow var ama garanti kapsamına almadılar. İşlemci boost ile 85W civarı çekerken fabrikasyon termal macunu ile 2 sn de 99 dereceye çıkıyordu, sonra kendini 45-55w civarına indiriyordu. Onu da sıvı metal termal macun ile çözdüm, şimdi dakikalarca 85w çekebiliyor. Menteşe sağlam çıktı neyseki. Bilgisayar yük altındayken ssd 85 dereceye gelince bilgisayar mavi ekran veriyordu. Sorun ssd nin ısınması değil, ısınan ekran kartı ve işlemcinin sıcaklığının ssd ye gitmesi. Tam bir tasarım hatası. İnce ve geniş bir bakır plaka ve termal pad ile ssd'de biriken ısıyı dağıttım, böylece en fazla 60-65 dereceye falan çıkıyor. Rezil bir durum, dell olsam utanırdım, son kullanıcı olarak bir çok sorun ile boğuştum.
Merhaba arkadaşlar ben de sipariş geçtim umarım 2k ekran çıkar. Freedos olarak geliyor. Microsoft sitesinden media creation tool ile win11'i usb'ye kurdum notebook gelince kurulumu başlatacağım lisans anahtarım yok. Lisans anahtarsız kurulum başlar mı yoksa internetten almam mı gerek. 30 ile 80 lira arasında satan birçok yer var ne kadar güvenilir bilemedim. Ne önerirsiniz?
-
-
Lisans anahtarsız kurulum başlıyor hocam. İsterseniz daha sonra aktif edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatıda iyi bence ...
-
3050 çok zayıf bir mobil ekran kartı 2K ekranda oyun performansı beklemeyin. Ama onun haricinde fiyat çok iyi.
Benim gibi ayrıca Playstation 5’i olup AAA oyunları orada oynayan ama aynı zamanda hem günlük hayat hem bazı oyunlar için laptop arayanlar için bu bütçede kaçırılmayacak fırsat. 1440p gerçekten fark yaratıyor. RAM takviyesi mutlaka lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X