Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
66
Favori
78.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet ama şöyle bir detay var. 95W lik 3050 bulunduruyor, bu da 75w lik rtx3050ti den daha iyi performans demektir, 85w lik 3050ti ile de ayni diyebiliriz. Piyasada 3050ti diye satilan 75w lik Victus'lardan daha iyi bir oyun performansi mevcut.

• O ilandaki 3050ti da 95 watt görünüyor hocam.

• 23 bin TL'ye TN panelli,tek fanli, kalite adina en ufak kirinti bulundurmayan 45w li RTX4050'li li MSI GF63 u millet akin akin aliyor. Uzucu olan ise 45w lik 4050'nin 95w lik 3050 den performansinin yuzde 15-20 daha dusuk olmasi. DLSS3 u ve de 6gb vrami kullanamayacaklarina adim gibi eminim. Uzucu.

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

Yok hocam zaten o oyle. Ben RTX3050'nin oyun performansi hakkinda ki yoruma soyledim. Acer AN515-58 serisinde 3050 ve 3050ti yi 75w dan 95w a cekti.

• Hocam halihazırda macbook prom ve hp 17 inç gtx1050 ekran kartlı bir bilgisayarım var. Çok oyun oynayan biri değilim. Genelde basit strateji oyunları oynarım. Bir tek Diablo serisi oynuyorum 3 oynuyordum ama bilgisayarım 4ü çok kaldırmıyor. En düşükte bile arada takılmalar vs oluyor. Geçmeye değer mi buna? Bu işten çok anlamıyorum evde teknoloji çöplüğüne döndü gereksiz hem masraf hem de eve başka çöp çıkarmak istemiyorum :)

• Ekran 2k çıktı bende de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende de ekran 2k cikti.
    Uefi ile kurulum yapacaklara simdiden soylemek istiyorum, bios da main menu de ctrl+s yapip vmd ayarini disable yapin, bunu yapinca suruculeri w11 yukleme ekraninda gorebildim, bilginize.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fanlar maksimumda kasanin titreme sorunu alan arkadaslarda da mevcut muydu? Konuya belirtirseniz cok guzel olur.

• Alan arkadaşlar ekranlarında ışık sızması ile karşılaşıp karşılaşmadıklarını da yazabilir mi? Özellikle film izlerken çok takılıyorum buna. Bu konu hakkında yorum yaparsanız çok yardımcı olur arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ışık sızmasının ne kadar ve hangi bölgede olacağı cihazdan cihaza değişkenlik gösterir ancak bendeki makul seviyelerde, sadece sağ alt köşede 1 tık daha fazla olduğunu gözlemledim.

• Fanlar maksimumda kasa bende de titriyor hocam rpm için normal geldi bana ama var yani böyle bir durum. Benim de bir sorum olacak cihaz açılırken ya da herhangi bir zaman fanı ilk açarken fandan hafif dişli sesi gibi bir ses geliyor mu sizde? Normal çalışırken bir sorunu yok da bu durum sadece bana mı has merak ettim

• Captain Coldd kullanıcısına yanıt

Oyle bir durumla karsilasmadim hocam.

• Hayır hocam sorunu halledemedim. İade edip etmemekte kararsızım. Hoparlör veya kulaklıkta farketmeksizin ara çıtırtı yapıyor. Bu sorunu yaşayan yok mu ?

• kingodisco09 kullanıcısına yanıt

Amazondan bugün sipariş vermiştim düz 3050 modellisinden, hatta kargo yola çıktı ama bu mesajını görünce kanıma girdin hocam   trendyolda en fazla 3 taksit var sanıyordum, yine de kudurdum ekledim sepete falan baktım, ziraate vade farksız 6 taksit yazıyor. hemen yapıştırdım 1 tane de resimdekini. 3050ti 3050ti dır dedim bastım geçtim hiç düşünmeye gerek yok, aynı donanımın 3050ti lisini 600 tl ucuza alacaz. 2k ekrana falan gerenk yok. Amazon kusura bakmasın açmadan iade edeceğim   bu arada teşekkürler paylaşım için  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 6 Haziran 2023; 2:10:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam kingston alıyordum kafamı karıştırdın ya.

arkadaşlar ne alıyorsunuz nerden alıyorsunuz. var mı baska onerısı olan bunu alacagım yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myd kullanıcısına yanıt

Bence de mantıklı, küçücük ekranda 2k olsa ne olur göremedikten sonra :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.