bu laptopu aldım ama kararsız kaldım MacBook Air var zaten o normal işlerim için duruyor. bütçem 27-28kya kadar mevcut ama en mantıklısını almak istiyorum. Bu mu mantıklı olur bilemedim yoksa rtx3050 işimi görür mü |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (7. sayfa)
-
-
Bende amazondan sipariş verdim inşallah 2k çıkar bi de crucial 8 ram önerdi site beraberinde uyumludur inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de laptobu aldım gaza gelip hemen kargoya vermişler. Uyumlu bir ram linki paylaşabilir mi kullanan arkadaşlar rica etsem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli33s -- 3 Haziran 2023; 10:48:21 > -
Hayırlı olsun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar kendimiz ram ekliyebiliyor muyuz ? garanti dışı kalıyor mu ?
hangi ramden alalım
-
Bu laptopu Amazon dan alipta ekrani 2 k cikmayan oldumu acaba.
Hepsi mi 2 k ekran cikiyor
Perşembe sipariş verdim dün geldi. 2k ekranı var. Ben beğendim gerçekten. +8 gb ram almak kaldı artık.
Bilgisayarı 31 Mayıs tarihinde sipariş verdim dün teslim edildi. Bana gelen dizüstü bilgisayarda ekran 2k arkadaşlar.
Ram yükseltmeyi düşünen arkadaşlar hangi marka/model ram almayı düşünüyor. Paylaşabilirse iyi olur
-
Epey kişi faydalandı paylaşan arkadaşa teşekkürler. Bios u modifiye etmeye çalışıyorum mux switch için. Üzerinde Mux switch fiziksel olarak yok biosla bir yere kadar yapılabiliyor. Daha önce Packard Bell marka cihazıma yapmıştım.
-
Ekranı nasıl öğrencez 2kmı arkadaşlar bugün geldi fişi taktım 2 3 sefer açılmadı sonra nolduysa açıldı windows kurdurdum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ tıklayıp görüntü ayarlarına bakın hocam çözünürlüğü oradan görürsünüz, şarj soketi 2 kademeli bu arada ona dikkat edin
Sağol hocam çocuk 12 gibi uyuyo ozaman çıkarıp ayarları yapacam tez zamanda laptopa forumda konu açsak iyi olur
Hocam şarj aletini takarken 2 kere ittirin, 2 kademeli takılıyor.
-
Öyleymiş hocam bozuk sandım tamirci windows ofis falanda kurdu bi 200 tlye öğrendik 🤣🤣
Bende hafta başında almıştım. Ekran 2k ve 165 hz. Sanırım bu modelde satılan tüm laptoplar aynı donanımla satılıyor. Alacak olanlar tereddüt etmeden alabilir. Ben ram olarak n11 den Kingston 8 GB ddr4 cl22 3200 mhz ram siparişi vermiştim. Linki bu Kingston 8 GB ddr4 cl22 3200 mhz ram
Laptopu kendim açtım. Youtube da ram upgrade videoları var. Ordan da bakarak fikir edindim. Biraz eli yatkın olanlar bir problem yaşamadan kolaylıkla açabilir diye düşünüyorum. Laptop un kapak çıkınca içi şu şekilde;
Ram yuvalarının üstünde metal bir kapak var. Sanırım ram soğutucu olarak işlev görüyor. Orayı açarak ram i yuvasına taktım.
Aldığım ram laptop un üstündekinden farklı olarak siyah renkte. %100 uyumluluk için birşey diyemem ama bende teknik olarak veriler aynı olduğunu düşündüğüm için bu rami sipariş vermiştim. Sorunsuz çalıştı. Bu konuda çok uzman değilim. Teknik açıdan tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir.
Elimde birde kullanmadığım seagate 480 gb ssd diskim vardı. Kutuda verilen ssd disk upgrade kablosu ve vidaları ile de onu taktım. O da sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Sizlere de fikir vermesi açısından paylaşayım dedim.
Ramlerin CPU-z deki görünümlerini daha sonra eklerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaslar bu laptopta standart hdmi çıkışı varmi.
Ozelliklerinde var diyor sanki bir kullanici yok demisti fotolarindada yok gibi
Arka kısmında HDMI mevcut. Ayrıca Thunderbolt destekli type-c mevcut. ikisinden de görüntü alınabilmesi lazım.
-
Aynı ürün pazar günü başka bir satıcıdan satın almıştım 436TL'ydi 55TL çekle 381TL geldi. Hatta UYGUNURUNAL isimli satıcıda daha ucuzdu sahte söylentileri var diye bunlardan almamıştım ucuz satan diğer satıcı stokları bitirince bunlarda zam yapmış anlaşılan.
-
Hem kulaklıktan hem de hoparlörden gelen seste cızırtı yaşayan var mı ? İlk başta hoparlörün sorunlu olduğunu düşündüm ama kulaklığı bağladım değişen bir şey olmadı.
-
Amazonda ürün değerlendirmesi kısmında birisi ses sürücüleri ile alakalı bir yorum yapmış. O kısma göz atmanda fayda var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X