Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
66
Favori
78.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazonda kolay kolay sorun çıkmaz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Captain Coldd kullanıcısına yanıt

Epey uğraştıktan sonra çözebildim. Sorunsuz çalışıyor, vaktim olunca ekran testlerini de yapacağım umrım pixel problemi çıkmaz.

• tahsin053 kullanıcısına yanıt

FHD yazıyor bana gelen üründe ama 165hz/2k ekran.

• Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan hocam  

• m4shroom M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, siz de iyi günlerde kullanın eğer aldıysanız ya da alacaksınız.

• Dün/bugün alanların kargoya çıktı mi acaba :) Yeni parti ürün gelir de 1080 çıkar diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dün satın aldım bugün teslim edildi :)

Ama bugün sabah stok gözükmüyordu, tekrar stok girmişler.

• filozof07 kullanıcısına yanıt
    Ram ddr4 mü 5 mi?
  • ram ddr4, yanlış yazmışım kusura bakmayın beyler, benim de sipariş geldi 165hz 2k ekran

Ben de dün sipariş ettim bugün sabah geldi. Yalnız windows kuramadım henüz. Bende eski usb ler vardı. UEFI usb istiyor zorunlu olarak. Ne yaptıysam UEFI zorunluluğunu değiştiremedim. Yeni iso indirdim uzun sürdü daha kuramadım ama biosta yazılar çok küçük ekran 2k gibi duruyor.

• 2k ekranda 1080p oyun oynamak piksel diziliminden dolayı daha kötü görüntüye neden oluyor ona göre alın

• Bataryayı test eden oldu mu ? Ben de aldım ama bu batarya mevzusundan dolayı daha açmadım iade edip mac mi alsam diyorum.Webde gezinme ,video oynatma office uygualamalarında vs. 3-4 saat bile gitmiyor mu ?

• eKsTazi kullanıcısına yanıt

Aynı cihazın 1080p ekranlısını kullanan arkadaşım 3-4saat gördüğünü söylüyordu. Muhtemelen 2k ekranda daha az ekran süresi verecektir.

• Bende aldım hayırlı olsun bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de Mux olacaktı tadından yenmezdi :D

• bu laptop ile aşağıdaki arasında kaldım. Arada fark çok ama rtx4050 ve 8gb ekstra ram için değer mi sizce?

Not: çoğunlukla 27 monitöre bağlı kullanacağım

amazon
    HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms, Intel Core i5-13500H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, 512 GB SSD, FreeDos, Mika Gümüş, 7N9V3EA
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYJWZKYH?psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_ct_98YRRWKH0TW47Y53RCAQ
    Hocam bunla maci karşılaştırmak doğru değil. Kaldıki bütçen uygunsa ve önceliğin multimedya, şarj süresi ise hiçbir windowsa bakma mac al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam şarj benim için önemli fakat kendi platformu dışında ki aletlerle uyumsuzluğu da beni itiyor biraz.En basit flashdan bir dosya atarken yada sunum yapmak için kabloyu takcak hdmi çıkışının olmaması gibi basit şeyler beni ikilemde bıraktı.

Şuan ben de kurulumu yaptım driveları yükledim.Ekranı gerçekten güzel.Yarın ofise götürcek bataryasız.Bakalım nolcak.

Hocam konuya yanlış bakıyorsun. Mac inceliğindeki windows bilgisayarlarda da aynı şekilde hdmi çıkışı yok. Onun için type c adaptörleri var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.