ürün kutusu icinden 2.sata hdd icin data kablosu ve m2 icin vidalar cıkıyor ,ddr4 3200 mhz güvendiğiniz yerden bir ram alabilirsiniz.Kingstonda cok sahte cıktıgından bu ara temkinliyim ama cok cok önemli degil daha uygunlarıda işinizi görür : amazon TEAMGROUP RAM Elite 8GB DDR4 3200 UDIMM CL 22 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089W8Z1CM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1W1A54GZC1UNN&psc=1 |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (13. sayfa)
-
-
Bununla fark nasıl, msi ama 11.nesil. Hangisi alınır. Bana acer çok daha iyi gibi geldi ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet bir tane m2 bir tane de 3.5 inc sata girisi bosta geliyor.
-
Merhabalar ekran mat mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünü 16900'e aldık, 16300'e düştü.Aradaki fiyat farkını iade edip tekrar alabilirsiniz dedi müşteri hizmetleri.Eskiden direk veriyorlardı.
Şimdi tekrar alıp elimdeki ürünü iade edeceğim.Buna da windows kurulu vs. diyip iade etmezse şaşırmam.Amazon çok şaşırttı beni bu konuda. Eylül ayında aldığım şampuan daha ucuza satıldı diye 1 tl veren şirket.
-
Ürünle beraber aldığım ram ve çanta tercihim, ekran umarım 2k gelir yarın teslim olacak. Alan herkese hayırlı olsun.
amazonNPO Citylife CL01S Smart 16" Notebook Sırt Çantası-Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B096SMFZ97/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1amazonTEAMGROUP RAM Elite 8GB DDR4 3200 UDIMM CL 22https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089W8Z1CM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Bende aynı şekilde rica ettim. Hatta kupon vs tanımlanabilir yine amazonda kullanacağım dedim. Cihazı halihazırda açtım ve kurulumu yaptım. Başka alan bir müşteriye gitmesin açılmış ürün mağdur olmasın diye de belirttim ama bana da olumsuz cevap verdiler.
-
Hocam 2K ekranda, oynayacağımız oyunu 1080p çözünülüğe ayarlayınca görüntü kötüleşiyor mu gözle görülür bir şekilde? Kötüleşiyorsa ne anlamda kötüleşiyor renk bozulmaları, piksel kaymaları ghostingler vs mi oluşuyor??? Bu akşam sipariş vereceğim ona göre bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tekrar al, ilk sipariş üzerinden yeni geleni iade edip sendekini kullanmaya devam et. amazon avrupa'da s/n kaydı/kontrolü yoktu tr'de de yoktur büyük ihtimal
-
Bana sıkıntı yok hocam.En fazla ürünü paketleyip kargoya götürecem.Yazık günah ama yarın başkasına açılmış ürün satacaklar belki.Az fark olsa umursamayacağım fakat o farka ram alırım.
-
Fatura üzerinde seri numarası mevcut gördüğüm kadarıyla.
-
s/n varsa kabul etmezler, asin veya ürün kodu olabilir ama o. ben amazon faturasında s/n görmedim daha önce.
s/n ise olmaz dediğim olay
-
Ne kadar önemli bilmiyorum ama amazonda satılan üründe (51U3) lityum polimer batarya varken, trendyoldakinde (50LB) lityum iyon batarya varmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. 2k görüntü olması oyunlarda 1080p kullanımda bir dezavantaj mı oluşturuyor anlamadım tam? Yoksa yine normal 1080p kalitesi veriyor mu
Ve gerçekten 500-600 lira ile için iade edip tekrar almaya üşenmiyor musunuz ? Sıfır ürün aldığını düşünen birine açılmış ürün gidiyor belki de size gelen yeni ürün de öyle gelecek..
Donanımhaber'e hoşgeldin hocam.
-
Hocam 100 tl düştü diye kullandigi şarjlı diş fırçasını iade eden gördük burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az yukarı çıkma gayreti gösterirsen zaten bunu yapmak istemediğim için müşteri hizmetlerine sorduğumu görürsün.Müşteri hizmetlerinin kendisi bile iade et tekrar al diyip umrunda olmadı.
Bu seri no gerçekten sorun olmuyorsa dediğiniz gibi yapabilirim @boni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Okudum, durumu biliyorum eskisi gibi farkı iade yapmıyorlar. Size gelen ürün de iade olmuş olarak gelirse kabulünüz o halde diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X