Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
66
Favori
78.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3gün önce aldığımı kargoya vermediler daha, dün gece 1 tane daha aldım dağıtıma çıktı hemde 600tl daha ucuza almış olduk  

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:55:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt

yani ?

• lastresort78 kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma yaparken dikkatimi çekti. Belki bu bilgi birinin işine yarar diye düşündüm.

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:55:41 >
  • Ben pc yi almadım. oyun oynayan biri değilim günlük 12 bin civarı bi laptop alıp geçecektim ama ilk okul çağında çocuğum için almışken bunu mu alsam diye tereddütteyim.
    Ya bu pc ya da günlük laptop+ilerde ps4 falan alırım noktasında aradayım

• Bu fiyat farkından dolayın falan iade edilen ürünleri bize kitlemeye çalışacaklar. En iyisi hiç bulaşmamak

• Dün sipariş vermiştim bugün hayırlısıyla elime geçecek laptop. Herhangi bir problem yoksa laptopta 8 GB da ram alıp upgrade edeceğim.

• Hepinize iyi günler şu anda 10 yil önce aldığım asus k55 serisi laptop kullanıyorum i7 3.nesil. dolar kuruda artarken acaba alip yenilesem mi sizce ne dersiniz asustan acere gecilir mi? Günlük normal kullanim youtube ofis vs oyun ayda yilda bir euro truck oynarim falan. Alayım mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    bu kurda indirim yemiş böyle bir urun kacmaz, cok keskin ekrani var hele ki is icin kullaniyorsaniz 2K'nin keyfini daha fazla cikartirsiniz. 15 inc'de oyun icin 2K gereksiz ama gunluk kullanimda kaliteyi hissedersiniz. bence durdugunuz hata

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt

Oyun yok zaten normal kullanım. Ofis falan olur arada şu an işsizim. Mühendisim işe girsek proteus matlab programlar lazim olcak pc eskidi bu da bayağı işimi görecek gibi.

• dostlar cihazı ulaşan var ise cpu-z uygulamasından ram sekmesinden ramın bilgilerini, mhz si ve cl sini paylaşabilir misiniz?

• 16.299 TL ye düşmüş aynı yerde.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:55:49 >
  • hicbir sorun olmaz, bulanik degil 1080p gozukur

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    bir an once is bulmaniz dilegiyle, ihtiyac ve imkan varsa degerlendirin derim

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. İnşallah bulurum bir an önce iş. Bakayım bir bütçe ayarlayabilirsem alacağım ya öbür laptop i7 3.nesille bir 10 yil gittik bununlada gideriz bir 10 yil

• benim laptop geldi. Kurulum yapmadan ekranın 2k olduğunu öğrenme imkanım var mı?

• enorton E kullanıcısına yanıt

3.party uygulama ile ögreniliyor panel bilgileri aida64 gibi programlarla sanmıyorum windows kurmadan,flashtan acılan windowslar ile belki ...

• ardack kullanıcısına yanıt

Kingston Ram mevcut

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.