< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:51:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (22. sayfa)
-
-
Otomatik görmüyor. İndirmeniz lazım driverleri.
-
Arkadaşlar forumda mı kurulum işlemi abartılıyor ? Düz format işlemi değil mi ? Windows 11 kurulu flasha ses driverlerini falanda mı yükleyeceğiz ? Windows kurulumundan sonra yüklense problem oluyor mu ?
-
Arkadaşlar şu kurulum işlemini baştan sona anlatabilecek biri var mı? Büyük sevaba girer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rufus ile gpt biciminde standart windows 10 11 iso kalibini yazdırın. ister ayni flaşa ister başka flaşa acer sitesindeki irst driverini indirip zipi içine açın.
kuruluma başlayin. disk bulunamadi diyecek. irst driverini gösterin kuruluma. dosyalari tarayip 2 yada 3 driver sayacak size en alttakini seçin ileri diyin. o olmazsa bir ustekini seçersiniz. disk görünür hale gelecek. diskin icinde 14.4gb lik bi bölüm var. orayı silmeyin. fabrikasyon driverlar o sürücünün içinde. ayrilmamis alani seçip ileri diyin. format tamamlanacak. pc yeniden baslatinca usbyi çıkarabilirsiniz. zaten 10 dkkada kuruyor. sonrasinda internete baglanmadan fabrikasyon driverlari kurabilirsiniz. wifi driver ve ses driverini amazon yorumlarindaki sira ile (4 driver) kurup kalanlar icin online da halledebilirsiniz.
yanına 16 lık ram taktığınızda 8 gb ram boşa çıkmıyor mu hocam ben eskşde kaldım kusura bakmayın ama 8 de taksanız 16 da taksanız 16 performansı almayacakmısınız 8 almak daha uygun değil mi sanırım ilerde bi 16 daha alıp takmak için böyle yaptınız hangisi doğru bilemedim şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 10 Haziran 2023; 4:24:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Masaüstünde 32 gb ramim var. Nfs unbound açıp denedim 16 gb ram tüketti totalde. 16 gb bana yetersiz gelecek her türlü. Şimdilik 24 olarak deneyeceğim duruma göre 32 ye yükselteceğim.
Aldığıniz ramler uyumlu
MHz uyumlu
Rank uyumlu
Volt değeri uyumlu
Anakart en fazla 32 GB uyumlu
Gayet iyi bir seçim olmuş.
Güle güle kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harici m2 slotu nerede hocam?
Foto atabilir misiniz?
Ben de dayanamadım dün aldım, bugün geldi. Akşam kurulumu yapacağım. Masaüstü sistemimi de satacağım artık. Attan inip eşeğe binmiş gibi olduk ama oyun harici üzmez gibi.
Daha önce 5600&3070 masaüstü bilgisayarım vardı. İşten güçten başına ancak 1 saat oturup oyun oynayabiliyordum. Ben sattım, oyun harici bu laptop gerekli yükseltme ile asla üzmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanan arkadaşlar YouTube da 720p de görüntü nasil
Aynı modelin i5-9300h ve 1650 ekran kartlı olanını 3 yıldır kullanıyorum, kasa neredeyse bire bir aynı size deneyimlerimi aktarayım.
Öncelikle kasa oldukça iyi tasarlanmış, bu fiyatlardaki gaming laptoplarda ısınma problemi çok yaygınken bu cihazda ısınma sorunu yaşamadım.
İntelin h serisi işlemcileri çok ısınıyor, boşta iken 60-70 derecelerde, yüksek performansta ise 92-93, en düşük sıcaklığı yüksek olsa da en yüksek sıcaklıkta problem yaratmıyor. Termal macunu çok dayanmıyor, maksimum 2 yıl kadar dayanıyor ama gpuda değiştirme gereksinimi duymadım
Ekran kartı konusunda ısınma problemi hiç yaşamadım, hiçbir sorun yok
2 tane m2 ssd slotu var, dual boot isteyenler için harika bir yöntem, hem windows, hem Ubuntu kullanıyorum
Eğer ram, ssd upgrade düşünüyorsanız cihazı açması hiç zor değil, sanırım şu ana kadar açması en kolay laptop oldu benim için, sadece tırnakları çok sağlam tutuyor ve açarken acaba kırar miyim düşüncesi oluyor
Genel olarak çok memnunum ve almayı düşünüyorsaniz bence tereddüt etmeden alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için. endişelerim kayboldu.
Benim bilgisayarda geldi henüz kurulum yapmadım,fakat panelin köşesinde Full HD 144hz diyor 2k 165hz gelen arkadaşlarda aynı mı durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parraking -- 10 Haziran 2023; 12:37:17 >
Nvidea dan rtx 3050 dizüstü sürücülerini kurmanız gerekiyor
Bu 3050 ti nin 1650 tiden cok farkli olmadığını öğrendim bir kac yerden. Sizce durum nedir?
Arada yazılım farkı var hocam,3050ti dlss ile 1650ti den çok daha yüksek FPS alabilir.
Evet o şekilde ama 1440p geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazen016 -- 10 Haziran 2023; 12:42:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X