Oyun dışında, yani ağır yazılımlarda durum nedir sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (23. sayfa)
-
-
Hocam daha önce grafiklere 1920x1080 çözünürlüklerle bakıyordum, bu da daha daha geniş zaman dilimini görmek için mumların çok küçük gözükmesine yol açıyordu. 2K çözünürlükte mumlar nispeten daha büyük gözüküyor ve daha geniş bir zaman dilimini görebiliyorsunuz. Grafik bakmak veya çalışmak için 2k veya 4k tavsiye ederim.
Bu arada ben sadece web için kullanıyorum, oyun oynamıyorum fanlar ortalama 2000 rpm ile çalışıyor bu da ısınma ve ses sorununa yol açmıyor. Bilginize.
-
Evet bende de aynı durumdu Ful HD 144Hz'yi dikkate alma 2K ve 165hz çıkıyor.
-
Ağır yazılımdan kastınız tam olarak nedir hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Dolar kurundan dolayı bende alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Cihazı beğendim.
Bu ramden aldım ama arkadaşların diğer aldıklarına göre uyumlu gözüküyor çift kanal çalışmasında sorun olmaz değil mi? Ayrıca bir adet nvme bir adet m2 ssd slotu mu mevcut ekstra. Zamanla onlara da ekleme yapmayı düşünüyorum.
-
Bu ram dahili gelen ile aynı, çift kanal çalışır. Ayrıca ek m2 ssd ve sata ssd/hdd yeri mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada ben Orjinal RAM’i çıkardım, uyumlu olsun diye taktıklarım her ikisi de aynı marka 8 GB 3200 Mhz DDR4 RAM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar laptop geldi ve kurulumu yaptım. Windows 11, 1 dakikada falan kuruldu şok oldum Güncellemeleri ve driverları yaptım ama ses kısmı bir türlü olmadı. Yüklü ses cihazı yok diyor. Ne yapmam lazım?
-
Bende 8gb ram ve M2 yükseltmesi yapmak istiyorum,önceki bilgisayarımda ram ve ssd eklediğimde servis garanti dışı kaldığını söylemişti,modelden modele degisebiliyormuş Acer izin veriyor mu bilgisayarın içinin açılmasına ona göre yüksetmeyi kendim yapacağım
Aynısını incehesaptan aldım 480 TL idi 100tl kuponum vardı,380 e geldi n11 de şuan 500 75 var acele ederseniz onunla çok uyguna gelir
Aldim şimdi nays iade ile 377 e gelir bana
İncehesapa baktim stok yok yeniden gelir mi bilemedim yoksa paycell kuponlarla para vermeden ya da cok cok az bir para veripte aladabilirdim önümüzdeki ay ama guvenemedim yeniden stok gelir mi gelirse 550-600 olur mu diye paycell incehesap kuponlarinla iyi fiyata alirdik yoksa :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldıgımda n11 500e 75 yoktu olsa bende naysla alırdım incehesapta daha uyguna geliyordu orada kupon olunca kaçırmayayım dedim,incehesapta hemen gelmez hocam stok iyi yapmışsınız hayırlı olsun
Anladım doğru diyorsunuz yoksa 3 ayda 1 paycell incehesap kuponlari ile alisveris iyi oluyor da olsun nasip degilmis simdi beklesek 2-3 aya stok girse dolar kurundan 550-600 e cikiverse ram bir anlamida olmayacak
Bende laptop siparişini bir arkadaşım için veriyorum.
Ram olarak tedarikçilerimden şu rami alacağım TWINMOS 8GB 3200Mhz DDR4 MDD48GB3200N NOTEBOOK RAM
bir de ssd ya nvme bakalım.
ikinci bir m2 slotu daha mı vardı?
-
Son 9 adet kalmis ben de aldim bi adet bu laptoptan:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 10 Haziran 2023; 16:10:47 >
içindeki ddr4 ramler çıkartılıp ddr5 takılabilir mi?
-
Dün kargoya verildi bugün geldi Win11 kurulumunu yaptım,benimkide 2k 165hz çıktı,Acer yanlış panel mi takmış nasıl oldu bu iş bilmiyorum ama masaüstünde 2k kullanan biri olarak benim için çok iyi oldu ram ve ssdleri ekleyip oyun yükledikten sonra performansını yazarım
Arkadaşlar ram için niye boş yere 500 TL üstü rakamlar veriyorsunuz ki crucial balistix 3200 cl16 lar hariç zaten hepsi 3200 MHZ CL22
Aşağıdaki ürün n11 de 432 tl ve 300/60 kuponla 372 nays %15 iade ile 316 tl ye gelir
n11'den Xaser 8 GB DDR4 3200 MHz Notebook Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
İlla marka takıntısı olan da aşağıdaki Transcend olanı alsın gene 300/60 kuponla 399 nays %15 iade ile 339 tl ye gelir
n11'den Transcend JM3200HSB-8G 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X