Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
67
Favori
78.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu ram ve ssd takviyesini servise götürüp taktırmak istesek nasıl bir yol izleriz? Kendimiz satın alıp gitsek ücretsiz takarlar mı?

Farkındayım kolay bir işlem ama pek becerikli değilim bu konuda. Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt

Varmış:

Bunu Yapmak Çok Kolayyoutube
    Acer Nitro 5 AN515-58 Ram Yükseltme
    https://www.youtube.com/watch?v=B-9X9tL4U6w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopdedikks -- 10 Haziran 2023; 21:36:16 >
  • realistspary kullanıcısına yanıt

Garanti kapsamında takıyorlar, sorun olmuyor. Parçaları teslim ederken karışma gibi ihtimallere karşı fotoğrafla ürünleri, ne olur ne olmaz. Rahat zamanda götürürsen sanırım yarım saate falan takar verirler geri.

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Ürün İncelemeyoutube
    Hem telefonla hem de mail yoluyla Acer servisinden kendimiz ekleme yaptığımızda garantinin bozulmadığına dair teyit aldım. Sizde ekleme yapmaya karar verirseniz videosunu çekmenizi öneririm, zira aksi bir durumda video ile yanlış bir işlem yapmadığınızı kanıtlayabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=1AAxzLNRk40&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran beyazları hafif sarımsı gösteriyor. Boşuna 2k lık bir ekranı takmalarının başka sebebi olamaz.

• all_rock kullanıcısına yanıt

Belirtilenin aksine niye 2K panel koyulduğunu ben de anlamadım ama bahsettiğin şeyle ilgisi yok. Normal 144 hz fhd olan panelin renk doğruluğu ve parlaklığı daha düşük çünkü. Renk ayarlarını kurcaladın mı?

• Ssd m2 tavsiyesi istiyorum 1 tb

• tahsin053 kullanıcısına yanıt

Ayar yapmayı denedim olmadı. Sadece ben değil farklı forumda bu nedenden iade eden var. Beyazın sarıya döndüğünü görmek çok zor değil. Böyle bir ekrandan daha iyi sonuç beklerdim. Oyun vs. oynayacaklar için çok sorun olmasa da tasarım amaçlı alanlarda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 11 Haziran 2023; 1:1:6 >
  • mali76 kullanıcısına yanıt
    amazon
    Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s'ye kadar - CT1000P3PSSD8
    https://www.amazon.com.tr/Crucial-Plus-PCIe-Gen4-kadar/dp/B0B25NXWC7?language=tr_TR&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8
  • arkadaşlar evdeki wifi ağında 5G olana bağlanmıyor sadece 2.4G ye bağlanıyor kurulumda elimde olan wifi adaptörü takmıştım driverları tanıttıktan sonra onu çıkardım ancak şuan sadece adaptörü taktığımda 5G ağına bağlanabiliyorum böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?

• all_rock kullanıcısına yanıt

Şimdi kontrol ettim. Benim ekran beyaz gösteriyor. Sonradan mı sarıya dönüyor. Işık sızması ölü piksel yok. Ses kalitesi çok kötü geldi.

• hopdedikks kullanıcısına yanıt

video da isteseniz de ramleri ters takamazsınız diyor. ddr2 yuvasına zorla ddr3 takan biri geldi aklıma, aldı beni bi gülme 

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt

5g bağlatıda sıkıntı yok. Modemi aç kapa yap. Bazen yapabiliyor.

• eski laptopumun çekmediği odada canavar gibi 5g bağlantı kuruyor. klavye ışıkları beyaz olsaydı 10 numara olacaktı, pok var kırmızı yapmışlar

bu arada acer care center uygulamasında pil bölümünde ayar var. sürekli prize bağlı kullanacaksanız %80 den fazla şarj etmiyor batarya sağlığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 11 Haziran 2023; 1:43:35 >
  • Merhaba elimde bu modelden daha hiç kutusu açılmamış bandı açılmamış ürün var satıyorum farklı modele karar verdiğimden dolayı. Dileyen PM den iletişime geçebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Holmes M kullanıcısına yanıt

Amazon'a niye iade etmiyorsunuz.

• Almak isteyen biri varsa diye, stokta kalmadığı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt

hocam yanlışınız var ram'ler dd4.

• Şimdi hangi Rami alıyoruz ağalar

• Takip edebildiğim kadarıyla içinden Kingston marka çıktığı için bu ürünü arkadaşlar paylaşmışlar

https://www.hepsiburada.com/kingston-value-8gb-3200-mhz-ddr4-sodimm-ram-kvr32s22s8-8-resmi-distributor-garantili-p-HBV00000WMRXK?magaza=Hepsiburada&gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343

Ben, daha önce bir arkadaşın bahsettiği, Team Elite sipariş verdim. Umarım sorun çıkarmaz. 75TL tık hizinda kupon ile 444 TL'ye mal oldu.

https://m.n11.com/urun/team-elite-ted48g3200c22-s01-8-gb-ddr4-3200-mhz-cl22-notebook-ram-2118065?magaza=kuantumsanal&categoryId=1000259

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.