Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
67
Favori
79.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de ikinci attığınız ürünü aldım hocam yukarıda bir arkadaş uyumlu diye belirtmiş. Nays ile ödeyince daha da uyguna geldi. Umarım işimizi görür ve sorun olmaz.

Ürün gelince ve takınca bilgi paylaşmayı sürdürelim.

Keyifli forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt

xaser marka olan ürünü aldım teşekkürler

• forcsf F kullanıcısına yanıt
    Ben de verdiğiniz linkteki Kingston ürünü satın aldım teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tekrar stoga ne zaman girer bilginiz varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:51:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meLanoR43 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:50:51 >
  • Eski Monster notebooktaki RAM'i takayım dedim girişleri farklı. Almışken 16GB RAM alayım diyorum. Şimdi satılanların hepsi uyar mı buna?

• ssd'yi nasıl güncelleyeceğiz ? Micron Storage Executive Software adlı programı indirdim otomatik update yapmıyor. dosyayı indirdim bin uzantılı ama zip uzantılı istiyor. zipe cevirdim hata veriyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlv -- 11 Haziran 2023; 14:54:22 >

• xlv X kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:50:1 >
  • Bunu neden açamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050
  • Bende aldığım cihazı aldığım fiyata ihtiyacı olana verebilirim. İlave olarak 8 GB Kingston ram takılı.

• 17bin tl ye legion s7 rtx 3060 satilmisti hey gidi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacı olan varsa aldığım fiyattan verebilirim, kutusu açılmamış şekilde. Yoksa iptal edeceğim siparişi.

• sertaga kullanıcısına yanıt
    Taksitli almak mantıklı diye almayı düşünüyordum açıkçası. Neden iade ediyorsunuz ?

• newerenough kullanıcısına yanıt
    ??

• kesinlikle ayni şikayetten muzdaribim. bu konuda bir çözüme ulaşan bilgilendirirse sevinirim. ozellikle herhangi bi video dosyasini ilk oynatmaya basladiginda 5 6 saniye tepkisiz kalıyor. sonrasinda play pause durumunda da 2 saniye gecikip sonra hızlıca deva. ediyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.