Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
67
Favori
78.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam entegre grafik sürücüsünü Windows 11 kendisi yükledi. RTX 3050 sürücüsünü de Nvidia'nın kendi web sitesinden güncel olarak indirip kurdum. Geri kalan sürücülerde Acer'in web sitesinden seri numarasını girerek "Drivers" kısmından indirip yükledim.

• Evet, BIOS güncellemesini de yaptım.

• siz hangi yoldan ilerlediniz de sıkıntı yaşadınız?

• Ses sürücülerini nasıl yüklediniz? Ben Amazon’da aşağıdaki gibi bir yorum gördüm. Buna istinaden sırayla yükleme yapayım dedim resmî sitedeki sürücülerden ama ilkinde daha hata alıyorum. Win 10 kurup lisansladım.

“1- Audio Driver(ALC287)
    2 - Audio Console Sürücüsü kurulumu yaptiktan sonra
    3-XPERI DTS Utility(DTS sound)
    4 - XPERI DTS Utility (DTS Console)
    bu sirlama ile kurulum yapin, yoksa ses problemi yasarsiniz.“

Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? Bir de kendi içerisindeki set halindeki sürücüler nerede ve onları nasıl yükleyebilirim ?

Teşekkürler keyifli forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt

8+8 ramin , 8+16 dan daha performanslı olduğunu söyleyenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat: Corsair Vengeance SODIMM 16GB (1X16GB) 3200Mhz CL22 1.2V DDR4 Ram (CMSX16GX4M1A3200C22) https://www.amazon.com.tr/dp/B09KN7463D?ref_=cm_sw_r_apin_dp_0MQAQJ1SD80V2TBKZCRT

bu ram bu laptopa tam uyumlu mudur iki adet aldım 16+16 1730 TL ye geliyor çıkan rami de satarım 400 e filan 1300 e ram yükseltmiş oluruz ?

• Ahmet_Es kullanıcısına yanıt

Hocam uyumlu ama satıcı Amazon Germany, farkındasındır herhalde

Alakası yok hocam. Aynı marka-model ram olmadığı sürece olmaz.

2 gün önce 850 tl idi şimdi 1000 küsür nasıl gamingweek idirim günleri anlamadım ben
    dolar arttı tamamda barç aynı kalsaydı amazon germany olduğu için 67 tl kargo da var ama en önemlisi garanti ile ilgili sıkıntı yaşatır mı bilemedim
    Türkiye garantili olsaydı 16 almak mantıklıydı ilerisi için ama şimdi türkiyeden 8 alacağım gibi görünüyor 8+8 de bir süre idare ettirir heralde oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 12 Haziran 2023; 2:2:47 >
  • Merhabalar ürünü açmaya karar verdim ama kenarlardan ışık hüzmesi gibi bir şey var böyle bir durum yaşayan oldu mu? İlk siyah ekranda bu normal midir ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:47:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Holmes M kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:47:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xlv X kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam gümrükten geçmiyor mu anlamadım uygun fiyat olduğundan Amazon Almanyadan aldım zaten başka ne zararı var ki ?

• Hocam acaba fotoğrafını atar mısınız? Bendekiler normal mi anlamadım. Açıkçası biraz canım sıkıldı bu duruma.

• drarter kullanıcısına yanıt

Ben alırken son 10 dk kalmıştı indirimin bitmesine 850 tl idi indirim birmiş :( ya aslında ben de 8+8 yapacaktım da elimde olan eski msi da 32 gb ram vardı hep (gt72 serisi) aşırı seriydi çok fark ediyor başka laptop kullanınca o yüzden ilerde 32 kullanacağıma bu konforu şimdiden kullanayım dedim. Ram ve m2 ssdlerde bozulma kolay kolay olmuyor bildiğim, marka da iyi amazon garantisine güvendim :) 8+8 kullanacaklara sözüm yok da ilerde 16+16 yükseltmeyi kesin düşünen bence şimdiden yükseltsin büyük konfor sağlıyor:)

• 0MG90 kullanıcısına yanıt

İçindekini çıkarıp satacağım bundan iki tane aldım bunları takacağım onun yerine de laptopta daha önce ram takmadım ondan sordum içindekinin kingston marka olduğunu biliyorum yoksa teşekkürler hocam

anladım 850 iken bende en azından bi tane alayom dedim çümkü eskisi gibi değilmiş bir arkadaş 8+16 alınınca ben eskisi gibi sadece 16 performansımaşondıpını sanoyordum şimdi veri yollarında 24 alındığını aöyleyince en kötü ilerde bi 16 daha alırım 32 saplarım dedim şimdi 1100 oluyor 8+8 ile idare edeyim diyorum ama buna uygun 8 link vardı bulamıyorum

uyumlu 8gb linki bilen varsa sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.