< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (30. sayfa)
-
-
cizirti degilde uğultu gibi. ritmik bir sekilde surekli ayni tekrarliyor. buzdolabi motorlarindan gelen ses olur biraz ona benziyo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar fhd geldi bana panel başka bu durumda olan var mı?
-
Kasanın üstünde yazana bakma hocam. Ekran ayarlarından bir kontrol et. Alan herkese 2k panel geldi
-
Sonunda dayanamayıp cuma günü 6 taksit olarak sipariş ettim ancak bugün gelen banka ekstresinde tek çekim yapıldığını görmemle başımdan kaynar sular döküldü.
Hem amazon hemde halkbank yapacak bişey yok diyor. İade etsem, yeniden sipariş şansım olmayacak...
Son anda adres değiştirmiş olabilirsiniz. benim de başıma gelmişti aynısı geçmişte.
-
Halkbank ta sonradan taksit yapılamıyor mu ? Paraf kart sonradan taksit yaptırıyor bildiğim kadarıyla.
-
Normalde evet ama aksilik bu ya hem telekom ürünü olarak girilmiş hem de hesap kesimi yapıldığı için artık taksitlendiremiyoruz dediler.
çok teşekkürler eve gidince bakayım :)
-
Ödem3 aşamasındayken kayıtlı adresler arasından birini seçtim ama taksit aşaması bundan önce mi sonra mı hatırlayamadım. Ayrıca bu nedenle taksit iptali olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi
Amazon iyice iade ürün çöplüğü haline gelmiş uzun zamandır elektronik ürün almıyordum, gelen ürünün kutusu kırık, arka bacağı kopmuş, içindeki pil alınmış (büyük ihtimalle), lekeler vs. arkadaşım nasıl bir kitleye hitap ettiğini biliyor olman lazım bu iadelere biraz dikkat etsen mi artık? Arkadaşlar artık o eski güvenilir amazon işi bitmiş çok dikkatli olun, bozuk ürünleri kakalamasınlar.
diye amazon konusunda bir arkadaş bunları yazmış kampanya bitmeden hemen önce almıştım son laptoplardı yani inş bu şekilde bir sorun yaşamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 12 Haziran 2023; 16:13:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazan kişiye baktım da @MühendisMurat mış. Amazon konusunda uzman kendisi.
Onun başına geldiyse herkesin başına gelebilir. Kutuyu açarken mecburen video çekicem ben de.
-
bende iyi oldu hatırlatman bu olayı unutabilirdim ve heyecanla açabilirdimquote:
Orijinalden alıntı: realistsparyYazan kişiye baktım da @MühendisMurat mış. Amazon konusunda uzman kendisi.
Onun başına geldiyse herkesin başına gelebilir. Kutuyu açarken mecburen video çekicem ben de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet ses soldan geliyor hocam bende farkettim onu. müsait olunca fan ayarlarıyla oynayayım cpu 2700 yapınca kesilecek mi bende de bakayım
-
cızırtı değil hocam coil whine sesini ps5 den biliyorum :D attıgım videoyu tekrar dikkatli bi şekilde sessiz ortamda dinleyebilir misiniz ? arkadaşın da dediği gibi ritmik devam eden motor uğultu sesi gibi.
-
Selamlar, benim ürün bilgisayar değil ama dikkatli olun amazon'un iadelere bakmadığını anlayan çakal esnaf tayfası dadanmış türlü türlü şeyler başınıza gelebilir.
Bu konuda son zamanlarda birçok yorum okuyabilirsiniz, kendi bozup ürüne bozuk diyen, orijinali alıp sahtesini kutuya koyan, içerisindeki aksesuarları alan vs.
-
Sanki rulman sesi gibi. fan rulmani hafif egik olabilir mi üretimden kaynakli. egik oldugu icin donerken ritmik ses cikariyor gibi geldi bana.
evet hocam andırıyor. bu arada cpu fanını 2700 rpm e getirince dediğiniz gibi sesi duymamaya başladım. fanın çalışma sesi o rahatsız edici sesi bastırıyor olabilir. yada gerçekten tamamen kesiliyordur. dinleyerek anlayamadım açıkçası.
mesela bu mesajı yazmaya başlarken fan 2080 civarıydı ve o sinir bozan ses devam ediyordu. şuan bu cümleyi yazarken 1800 e indi ve ses anında kesildi.
-
fanlarin donusuyle alakali bir ses oldugu belli galiba. 2000 rpm civarinda olusuyor ses.
Bu cihaza max kaç ram takabiliriz? Var mı deneyen 32+32 falan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X