Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.406
Cevap
67
Favori
79.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam ben kararsız kaldım iade etsem etmesem mi bilemedim siz ne yapacaksınız

• apokalipta A kullanıcısına yanıt
    Niye iade edesiniz ki ? Alt kasayi acip fanin vidalarini gevsetip sıkın. Yine ayni sorun olursa garantiye yollayin. Degistirsinler fanını geri yollasinlar. Garanti bu yuzden var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İadeyi pek düşünmeyin derim. Zaten ürün yük altında sessiz modda hem uğultu gidiyor hemde sessiz profilini düzgün bir şekilde sağlıyor. Eğer rahatsız oluyorsanız nitrosense'den istediğiniz devire sabitleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yok hocam iade etmeyi düşünmüyorum.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

hocam 1 günlük bilgisayarı garantiye yollayıp tamir görmesiyle uğraşmayı kim ister ? pc nin çalışma fonksiyonlarını engellemeyen bu gibi durumlarda da genelde yaptık diyip geri yolluyorlar ama hiçbir şey yapmıyorlar aslında :)

• TheRebeliousTR kullanıcısına yanıt

sessiz modda bahsettiğim rahatsız edici ses gitmiyor hocam devam ediyor. ürün yük altındayken fan 2700 deviri geçtikten sonra o ses gidiyor yada 2000 devirin altına indiği zaman gidiyor. ama pc genelde 2000 devirde çalıştığı için sürekli bu sese maruz kalıyoruz.

• mucoplus kullanıcısına yanıt

anladım hocam peki bu sese alışarak mı kullanmayı deneyeceksiniz yoksa fanı otodan çıkarıp elle 2700 devire çekip de mi kullanacaksınız ?

• arkadaşlar wini usb ye yüklemek için rfus programını açtım orda disk bölümleme kısmı gpt ve mbr var hangisini seçtiniz

2-vmd kapatsam daha sonra açmak gerekiyor mu diski görme4k için driver yükleme işini beceremeyeceğim galiba

3- bi arkadaş yazmıştı win kurulumunda komple format atmayın ssd acer driverları olan bir dosya var silmeden yapın diye bu nasıl yaılacak

bu işlere uzak olduğum için ve burdan yazması anlatması zor ise pm den iletişim numaramı verebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Stok yok. Olsa degisim iste derim amazondan. Ben saat almistim. 2.gun bozuldu akilli saat. Garanti sifirini yolladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt

Hocam rüfus falan uğraşmana gerek yok direkt olarak media creation tools indir şuradan

https://software-static.download.prss.microsoft.com/dbazure/988969d5-f34g-4e03-ac9d-1f9786c66749/mediacreationtool.exe

Programı çalıştır Windows’u USB’ye yazdır

Sonra şu https://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/IRST/IRST_Intel_19.5.0.1037_W11x64_A.zip?acerid=638115276928347525&Step1=&Step2=&Step3=NITRO%20AN515-58&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25 irst driver indir ve zipten çıkarıp klasörü aynı usbye at

Acer nitroda yüklenecek yeri seçerken sol altta olması lazım, oradan bu yüklediğin driver klasörünü seçip yüklemeye devam et. Laptop kurulumu tamamladıktan sonra windows update aç ve güncellemeleri iste, driverlar yüklenecektir. DTS ses driverları ayrıca yüklemelisin onlar yüklenmiyor oradan.

Acer care center, nitro sense ve quick access programlarını yüklemelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: xlv

Hocam rüfus falan uğraşmana gerek yok direkt olarak media creation tools indir şuradan

https://software-static.download.prss.microsoft.com/dbazure/988969d5-f34g-4e03-ac9d-1f9786c66749/mediacreationtool.exe

Programı çalıştır Windows’u USB’ye yazdır

Sonra şu https://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/IRST/IRST_Intel_19.5.0.1037_W11x64_A.zip?acerid=638115276928347525&Step1=&Step2=&Step3=NITRO%20AN515-58&OS=ALL&LC=tr&BC=ACER&SC=EMEA_25 irst driver indir ve zipten çıkarıp klasörü aynı usbye at

Acer nitroda yüklenecek yeri seçerken sol altta olması lazım, oradan bu yüklediğin driver klasörünü seçip yüklemeye devam et. Laptop kurulumu tamamladıktan sonra windows update aç ve güncellemeleri iste, driverlar yüklenecektir. DTS ses driverları ayrıca yüklemelisin onlar yüklenmiyor oradan.

Acer care center, nitro sense ve quick access programlarını yüklemelisin

çok teşekkürler oldukça faydalı bir açıklama oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cumartesi sipariş vermiştim. Bugün öğlen agt ile ulaştı. (Akşamüstü gelirdi genelde bugün sadece hızlı gonderileri dağıttıkları için öğlene kadar bitirmisler)

Sorunsuz tozsuz gelmiş oldu.

Rami sabah toptancimdan temin etmiştim. Nvme de en geç Çarşamba gelir. Kuruluma başlarız.
    16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6" WQHD LCD RTX 3050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 12 Haziran 2023; 21:12:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yanlış bilmiyorsam HDR desteği için ekranın 400nit+ olması gerekiyordu zaten hocam, bizim panel desteklemez

• Ahmet_Es kullanıcısına yanıt

İçindekini çıkarabilirsiniz ancak sakın satmayın hocam, o olmadan garantiye gönderirseniz garanti dışı olarak kabul edilir

bu sekilde kullanirim heralde . başka sıkıntı cikmasinda onemli değil.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:46:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ses bir türlü gelmiyordu kaç kere driverları yükleyip sildim. En sonunda halledebildim ama şu an sadece Realtek yüklü. Realtek Consol ve DTS uygulamaları yüklenmedi. Sanırım tamamen kaldıramadığımdan da olabilir. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Program ekle/kaldır kısmında şu an sadece Realtek driver mevcut diğerleri gözükmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.