merhabalar, bu bellek uyar mı acaba yorumlarınız nedir amazon Hikvision DDR4 3200 MHz 8 GB SODIMM RAM https://www.amazon.com.tr/Hikvision-DDR4-3200-MHz-SODIMM/dp/B098ZXTNKG/ref=sr_1_11?qid=1686641923&refinements=p_85%3A21345931031&rnid=21345902031&rps=1&s=computers&sr=1-11 |
16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (32. sayfa)
-
-
Yorumlar kötü gibi
-
bende amazon dan satın aldım, dolar yükselişinden etkilenmemek için adaptör çok ısınıyor neredeyse elimi yakacak kadar bu kadar ısınması normal mi kullananlarda durum ne
-
Ddu ve driver Explorer ile tüm sürücüleri tertemiz edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bende aldım ama henüz açmadım. Ancak sürekli problem mesajları geliyor acaba iade edip aşağıdaki ürünü mü alsam? 16 gb rami dikkate alınca hemen hemen aynı rakama geliyor.
Sizce değiştirmeli miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam akşam bir yükleyip bakayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazonCrucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD, 5000 MB/s'ye kadar - CT1000P3PSSD8https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B25NXWC7
Fiyat uygun gibi bir adet aldım ama içindeki m2 bundan iyi mi bilgisi olan var mı windowsu yeniden buna kurmama gerek var mı gelince yoksa kurulu şekilde devam mı edeyim ?
-
Eksik yazmışım programın ismini.
githubGitHub - lostindark/DriverStoreExplorer: Driver Store Explorer [RAPR]https://github.com/lostindark/DriverStoreExplorerwagnardsoftDisplay Driver Uninstaller (DDU)https://www.wagnardsoft.com/display-driver-uninstaller-DDU-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Haziran 2023; 13:13:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Üzerinde gelen disk bu üründen daha iyi. Dün akşam teamviewer ile oğlanın bilgisayarına bağlanıp bazı kurulumlar yaptım. Maalesef aklıma gelip kendime sonucu göndermedim ama CrystalMark ile diskin okuma hızı 6200 yazma hızı da 4000'in üzerinde çıktı diye hatırlıyorum.
Edit : 2. M2 SSD yuvası ile ilgili yorum silindi. Gen 4 SSD takan bir arkadaş yazma/okuma hızlarını paylaşırsa sevinirim
Edit: yazma hızı güncellendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcsf -- 22 Haziran 2023; 7:15:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tekrardan selamlar, bilgisayarda sadece edge browserda tek bir sekme açıkken nitrosense uygulamasından cpu nun sıcaklığına bakıyorum. sıcaklık çok değişken. 45 dereceden bir anda 58 dereceye falan çıkıyor sonra tekrar iniyor, artıyor. aşağıdaki resimden de görülebileceği gibi sürekli bir dalgalanma mevcut. bu durum normal mi?
ikinci olarak da yine aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi edge browser da tek sekme açıkken cpu nun 61 derecelere kadar çıkması normal mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apokalipta -- 13 Haziran 2023; 15:30:27 >
-
www.hepsiburada.comKingston Value 8GB 3200 MHz DDR4 SODIMM Ram KVR32S22S8/8 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/kingston-value-8gb-3200-mhz-ddr4-sodimm-ram-kvr32s22s8-8-resmi-distributor-garantili-p-HBV00000WMRXK?url_src=and-product-detail
Bu Ram olur mu bizim laptopa bu konularin uzmani arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Satıcı Trendyol çok tehlikeli şans eseri bozuk cihaz gelirse iade falan asla almıyor 17 bin TL elinde patlıyor. Hepsiburada olsa gözü kapalı alin derdim ama Trendyol çok riskli alışveriş yapmak.
Olur hocam aynısı zaten
Windows yeni kurulduğu için arka planda güncelleme veya indeksleme veya defender tarama yapıyor olabilir. Genelde ilk kurulumlarda böyle şeyler olur. Windows update açarak bütün güncellemeleri yapın. Biraz bekleyin 1-2 saat max bitirsin işlemleri düzelmesi lazım.
windowsu pazar günü kurdum aslında hocam. 2 gün oldu. şuan da defender arka tarafta tarama yapmıyor ve 4 dakika boyunca arka tarafta başka birşey çalıştırmadan ara ara aldığım ss lerde durum bu şekilde:
-
Bu cok normal bir durum ve her laptopta olur. Bunun onune gecmek icin Throotle Stop programini indirip kendinize profiller olusturun. Islemciyi oyun oynamiyor, yuk altina sokmuyor iken 8-9w civarlarina sabitlerseniz 40-45 derecede stabil sekilde calisir. Siz bu sekilde sessiz moda bile alsaniz laptop ara ara 20-25w cekecektir bu da sicakligin anlik olarak yukselmesine sebep olur fanlar dusuk rpm de donuyorken.
-
Laptopun uzun omurlu olmasi icin MMIO kilidin acin(11.nesilden sonra Intel in fabrika cikis koydugu islemcinin kontrolunu tamamen kisitlayan kilit) laptopu 3.2ghz civarlarina sabitleyin oyunlarda, hem laptop 65-70 dereceyi gecmez hem de fps dalgalanmasi olmaz hem de laptop cok daha uzun omurlu olur. Gaming laptoplar 90-95 derecede calisir normaldir diyenlere de bakmayin. Laptopunuz belki donanim bazinda zarar gormez ama plastigin o derecelerde daima calismasi kasa rijitligini epey bir bozuyor uzun donemde. O derecelerde hele oyun moyun oynayinca 1 yil sonra kasanin boyasi atmaya basliyor,klavyenin tuslar soyulmaya basliyor. Gereksiz yere %15-20 fps icin stres altina sokmayin laptopu.
-
Ben laptopu iade ettigim icin tam olarak hangi ghz araliginda en verimli sekilde calisiyor bilemiyorum ama Thinbook 14 G2 I5 1135G7 li laptopuma 10-15 gun izleme sonrasinda en ideal sicaklik araligini bularak throotle yasatmadan fps in cok stabil sekilde kalmasini sagladim. Her laptopun throotle yaptigi sicaklik farklidir. X marka bunu 95 dereceye koyar,Y marka bunu 85 dereceye koyar. O throotle noktasini bulup tam oralarda calismasini saglarsaniz cok guzel verim alirsiniz.
-
Arkadaslar benim laptopta bugun geldi
Kurulum için çok çok tecrübeli değilim ama
daha once usb ile win7 kurmustum masa üstü olarak bu laptopuda w11 olarak kendim kurmak istiyorum.
Bu laptopa kendisi windos11 kuran tecrübeli arkadaslar
w11 i gerekli yukleme programlarıni vs sirasi ile adım adim nerden indirip nasıl yuklenecegini anlatabilir mi
Benim gibi tecrübesi az olan kişilerede faydası olur.
Konuda geride kalan sayfalarda bazi arkadaslar anlatmış ama soyle derli toplu sirali şekilde anlatilip indirileceklerin linki eklenirse şahane olur
Bayağı zorladı beni de kurulum. 1 saat falan sürdü.
Ssd leri zor görüyor gerçekten.
Vmd controller vs.
Amazon’daki ilk yorum olmasa bu akşam kuramazdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X