Şimdi Ara

16299-2K EKRAN Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 i5-12500H 8GB RAM 512GB SSD 165HZ 15.6' WQHD LCD RTX 3050 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
67
Favori
78.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de almak isteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim gibi. Cihazı flash bellekten çalıştırıp ekranı kontrol ettim sadece, windows yüklemedim. 2k ve ölü piksel falan yok ama hala kararsızım kullanmaya başlasam mı diye. Aynı seriden bir cihazım var zaten ve bunu ekran sevdasına aldım sadece, eskisini satar bunu kullanırım diye. Ama çok da mantıklı bir hareket olmayacak galiba. Bir kaç güne iade edebilirim, bu süreçte almak isteyen olursa özelden yazsın.

• Kurulumu yapım ekranı müthiş, boşta ortalama 32 35 derece işlemci, buda çok iyi gibi, win11 boşta ort 4gb ram harcıyor ilk defa kullanıyorum bir tık fazla geldi 8gb ram eklemek şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcutter -- 11 Haziran 2023; 20:12:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun kingston 8 gb rami nereden aldınız. Fiyatlar artmadan onu da alalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xcutter kullanıcısına yanıt

Böyle dedin aklımı çeldin şimdi   Ben eskisini satayım bunu kullanayım o zaman, eskisi de bir kaç aylık daha.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 11 Haziran 2023; 20:35:59 >
  • İçinde gelen nvme nin modelini paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

tam olarak model şu;

• GkN_CyBeR G kullanıcısına yanıt
    İndirime girince tekrar sipariş vermiştim. Diğerini o yüzden ihtiyacı olana verebilirim. Yoksa iade edicem.

• nArc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hızlı dönüş için. 👍

rica ederim

Yanına 1 tb kioxia exceria G2 alalım madem

uzmanı olarak konuşmuyorum ama kioxia nın bendeki izlenimi hiç güvenilir olmadığı yönünde. az sabredip takip et derim üstat. özellikle amazon germany den çok mantıklı fiyatlara kingston, wd ya da samsung alabilirsin.

şunu da düşünebilirsin şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nArc -- 11 Haziran 2023; 21:3:47 >

Dramli model. Uzun süredir kullandığım pc ler mevcut. Sorun yaşamadım. Ondan piyasadaki uygun rakamlı bu nvme den devam etmeyi düşündüm.

Birde arkadaşa aldik cihazı. Toplayıp paket etmek lazım hızlıca ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Haziran 2023; 21:5:0 >

sen bilirsin elbette. ben kendi düşüncemi söyledim. ben asla almayı düşünmem bu markayı, o yüzden samsung u tavsiye ediyorum sana da.

• 16GB RAM aldım ek olarak. İyi bir performans artışı olur diye düşünüyorum.

• Açıkçası 4K ve 8K içerikleri sırasıyla denedim. Bahsetmiş olduğunuz problemleri yaşamadım. Hem de şarj cihazı takılı değilken testleri yaptım. VLC ve K Lite Codec Pack ile gelen MPC ile test ettim üstüne tarayıcıdan aynı formatta içerikleri açtım. Ne takılma, ne donma, ne durdurup devam edildiğinde aynı şekilde donması veya ses sorunları vs. yaşamadım. Güç adaptörü tek tip, sadece sokete takılırken iyice ittirilmesi lazım. Ses sorunu da Amazon'da kullanıcı yorumlarında ses sürücüsü ve DTS kodeklerinin kurulum sırasını anlatan bir yorum var başlarda. Oradaki yönergeleri izleyerek deneyebilirsin.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:49:53 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:47:49 >
  • www.eizo.be
    EIZO monitors for offices, photos & design, medicine, gaming and industry
    https://www.eizo.be/monitor-test/
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn9434 -- 17 Kasım 2024; 15:47:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.