Şimdi Ara

16inç ekrandan 15.6 inç görüntü almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus K52j laptopumun 15.6 inçlik LCD ( florasanlı ) olarak bilinen ekranı kırıldı.. elimde bulunan 16 inçlik florasanlı ekranı taktım çalıştı, kasada oturdu ancak ekran çözünürlüğü fazla olduğundan başlat menüsü ekran çerçevesinin içinde kalıyor.. intel grafik ve medya panelinde özel çözünürlükler giriyorum ancak sadece 1024 altı kabul ediyor uygun olan genişlik ve en boyunu bulamadım. Başka bir yöntemi var mı yada uygun ölcüler nedir? Nasıl düzeltebilirim?
    İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermansen -- 13 Eylül 2015; 16:42:13 >

• Sizin makine modeli tam nedir?Dahili ekran kartımı var sizde sadece 16 inç ekranda çözünürlülük nedir sony ekranı heralde o gösterdiğiniz ekran panelinden ölçeklendirmeyi denemediniz mi?
  • evet sony ekranı olsa gerek.. gösterdiğim panelden düzenlemeyi denedim ancak 1024 üzeri boyut girince kabul etmiyor.. 1024 altıda yeterli gelmiyor :/
    AsusK52J LCD Ekranlı.. 15.6 inç ekran.. 1366*768 olarak kullanıyordum 15.6 inç ekranda şimdi 16 inç ekranda başlat felan çerçeve içinde kalıyor.. Çözünürlük değil asıl sorun, masaüstü monitörlerdeki gibi kenarları daraltabilsem sorun çözülecek ama bulamadım bir türlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermansen -- 14 Eylül 2015; 0:03:46 >

• Bu k52'nin dahili kartlı modelimi var sizde önceki ekran çözünürlülüğü 1366'ysa büyük ekranda bu çözünürlülüğü vermesi gerekir.Eğer dahili ekran kartı varsa sizde intelin sitesinden en son sürümünü bulup günceller misiniz?
  • hem dahili intel var hemde geforce310M 1Gb ekran kartı var ekran kartı sürücülerini güncelledim ancak çözüm elde edemedim malesef :/
  • gt310m ekran kartından neden yapmıyor sunuz?Nvidia denetim masasından ölçeklendirme ayarları var sizin intel kartıyla işiniz yok intel kart max 1024 destekliyor
  • gt310m ekran kartından neden yapmıyor sunuz?Nvidia denetim masasından ölçeklendirme ayarları var sizin intel kartıyla işiniz yok intel kart max 1024 destekliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13 veya 14 inç notebook
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nvdia ekran kartına ait denetim masasında ekran bölümü yok...
  • Bende mesela ekran ayarları da var.Senin sürücü güncel mi?
  • evet sürücülerim güncel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.