Şimdi Ara

16mbps ye gecmek icin ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her aradgmda, hattimin kaldirmadigini bagli oldugum telekom mudurlugunu aramami soyluyolar hattin kapasitesi icin, iki uckere aradm mudurlugunu hic acmadilar orayada gidemem. az sonra aricam da bu sefer ne yapmam ne demem lazim8 den 16 ya gecis icin? yani hattim kaldirmiyo ve onlarin yapacagi bisi yok mu ya da bilerekmi tarife degisikligi yapmiyolar?

edit: suan 8mbps yi sorunsz kullaniyorum. istanbul basaksehir 1.etap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 25 Nisan 2012; 1:03:58 >

• Ben hattımın bağlı olduğu santrali aradım hattımı transfer ettiler,16 ya geçtim.
  • hat değerlerinizi bi yazın arkadaşlar yorumlar, görmeden kimse birşey diyemez.Ama cidden 16 yı kaldırmıyorsa yapacak birşey yok.Sonuçta bulunduğunuz bölgedeki altyapıya bağlı herşey.
  • benim bagli bulundugm mudurluk acmiyo telfonlari, sizede mi hattiniz kaldirmiyo demislerdi ilk once?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

benim bagli bulundugm mudurluk acmiyo telfonlari, sizede mi hattiniz kaldirmiyo demislerdi ilk once?

Evet
  • ttnet sitesine üyelik girişi yapıp ordan paket değişikliği yaabilirsin

ama sana tavsiyem hiç geçme bende 16mbps kullanıyorum ay başı gelir 1 hafta sonra net hızı 1mbps oluyor boşuna para ödersin en yakın zamanda hattımı iptal ettirip başka bir firmaya geçicem
  • noise margin upstream: 13
    output power downstream: 18
    attenuation upstream: 13

noise margin downstream: 23
    output power upstream:11
    attenuation downstream:23

valla hat degerleri bunlar , acaba sizinkide mi boyleydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 ay gönce geçtim 16 ya....ilk aradığımda gelip hatlara bakmaları gerektiğini söylediler...randevu verdiler...geldiler baktılar...tamam dediler hattınız destekliyor ancak verilere baktığımızda max. 14 alabilirsiniz gerçekte dediler...16 olmazmış...

bende tamam dedim yükselttim...birde 10 tl ye tivibu ev aldım...o günden beridir intermetimde ne bir yavaşlama ne bir kopma yaşadım...
  • quote:

noise margin upstream: 13

hattınızı 8 Mbit tarifesindeyken 12 Mbit'e yükseltebilirler. Yapıyorlarmış. tintinneti arayın 12'ye yükselmesini istiyorum deyin. Tahminimce bu hat 12 Mbit kaldırır fazlasını kaldırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

hattınızı 8 Mbit tarifesindeyken 12 Mbit'e yükseltebilirler. Yapıyorlarmış. tintinneti arayın 12'ye yükselmesini istiyorum deyin. Tahminimce bu hat 12 Mbit kaldırır fazlasını kaldırmaz.

ama aradgmda hep bagli bulundgnz mudrlugu arayin diyolar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

ama aradgmda hep bagli bulundgnz mudrlugu arayin diyolar

bana da ttnet müşteri hizmetlerini arayın demişlerdi. müdürlüğün Yeni Numarasını verin arayayım deyin o zaman

• bugun gittim bizzat mudurluge kaldirmiyo dedi:) gt oldum ciktim

• quote:

bugun gittim bizzat mudurluge kaldirmiyo dedi:) gt oldum ciktim

Hattı nakil edebiliyorlar haberin olsun.
  • Akk varken bir anlamı yok bence, ayda 20 liralık benzin sınırıyla ferrari kullanmaya benzer.
  • Hat kaldırmıyorsa yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 30 Nisan 2012; 22:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Hat kaldırmıyorsa yapacak birşey yok.

arkadasn dedigi gbi nakil yaparak sonuc almak mumkunmu dostum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Hat kaldırmıyorsa yapacak birşey yok.

arkadasn dedigi gbi nakil yaparak sonuc almak mumkunmu dostum?

Hattı nereye nakil edecekler? Başka bir santrala falan mı? Ben bunu yapacaklarını hiç sanmıyorum. Ben 2007 yılında bu telekoma araplar geldigi zaman 4 mbite çıkmak istemiştim. O zaman hızları 2 katlatmışlardı. Kimseye sormadan direkt ne alıyorsan 2 katını veriyorlardı. Ben 1 mbit tarifesinden 4 mbite çıkmıştım ama 240 kb/s hızdan yukarı çıkmıyordu. Ortalıgı ayaga kaldırdım. Telefonda teknik destekle tartıştım, mühendis dedikleri bir adamı aradım, bulundugum yerin telekom müdür yardımcısına mail attım, müdürün yardımcısı denen biri telefonla geri döndü... Sonuçta yapabilecekleri hiçbir şey olmadıgını, bulundugum yerdeki altyapının desteklemedigini, yeni fiberler, dolaplar döşeneceğini, bunun zamanla olacagını, 2048'in de iyi oldugunu, hattımı buna sabitleyip daha az para ödemem gerektigini vs. vs. anlattılar. Bende buna razı olup tam 2011 yılının kasım ayına kadar kullandım. Şimdi 1 ay öncesine kadar aynı telefon hattından 16 mbit değil 13 mbit alabiliyordum ama bu akk zımbırtısıyla birlikte 8limitsize geçtim. Yani bence olay santralden falan değilde sanırım oradaki o muhitteki dolaplardan ve halihazırda döşenmiş fiberlerden bitiyor. Bu durumda telekom senin bulundugun civara yatırım yapana kadar ne veriyorlarsa onu kullanmak durumundasın gibi görünüyor.. Hat taşıyacaklarını falan da zannetmiyorum.

• adnladm hocam uzun uzun yazmssin cok saolasin. oturdugm yerde istanbul ikitelli civari hicte yatrm yapilacak bi yer degl dediklerine gore 8 in ustunu tadamicam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.