Şimdi Ara

17 aydır geliştirdiğim çok oyunculu rekabetçi fps oyunu -Nokta (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
30
Favori
30.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
784 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet ondan, sonuç olarak oyun hızlı aksiyonlu olacağı benziyor. Aksiyona hemen dalmak ister oyuncu. Aksiyon derken, deli gibi sağ sola ateş edip, frag yapmaktan bahsetmiyorum.

Daha çok Rainbow six tarzı bir şey düşünüyorsunuz anlaşılan.

Yinede orda taktik düşünürken bir de silahı düşünmek istemez oyuncular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 23 Mayıs 2021; 23:18:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunSociety

Gayet beğendim. Diğer Türk yapımı FPS oyunlarında böyle gerçekçilik yok. Devam edin hocam asla bırakmayın. Sizden bir firma çıkar ortaya.

Ek: Sanırım UE 4 kullanıyorsunuz. Eğer isterseniz iyi kötü size yardımcı olmak isterim.

Saolun efendim yorumunuz için. Oyun motoru olarak Unity HDRP kullanmaktayım. 

• Mr.Humble kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam asıl biz teşekkür ederiz böyle işleri başardığınız için. Yolunuz açık olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JagerBomb

steam mağaza linki için takipteyim, bol şans.

@lordofrock84 saolun arkadaşlar. Steam page 2 ay içerisinde koyarım aksilik çıkmassa. Teşekkürler.

• Çok iyi yapmışsınız hocam elinize sağlık bir şey lazım olursa destek vermekten mutluluk duyarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun baya iyi duruyor ama tutmaz. Ama bu demek değildir ki boşa zaman harcadınız. Bu oyunu refarans göstererek bir çok şirkete girebilirsiniz veya bir çok sponsor bulup daha riskli ama daha güzel yollara girebilirsiniz. Önünüz açık olsun. Umarım iyi yerlere gelirsiniz. Benimde hayalimdi oyun yapmak, programcı oldum ama zor iş. İçine girince anladım. Size kolay gelsin.

• Reserve

• Hocam elinize sağlık, oyun efsane güzel görünüyor.

Kişisel bir not olarak şunu söylemeliyim; kameranın bu kadar sallanması ve özellikle silahlardaki daha da fazla sallanma oyunu oynarken baş dönmesi yaratabilir. Far cry 2-3'e benzemiş bu yönden.

Vuruş hissi ise gayet güzel görünüyor belli ki baya emek vermişsiniz. Eklemek ister misiniz bilmem fakat Rust oyununda karşı tarafa her mermi tutturduğunuzda 'pıt' 'pıt' diye sesler geliyor, ya da Call of Duty'de crosshair üstünde bir de çapraz görüntüler oluşuyor. Vuruş hissini baya arttırdığını düşünüyorum.

İyi geliştirmeler, umarım çok tutulan bir oyun olur 

• bence tek kişi yapmasına bakılırsa çok iyi olmuş, göze çarpan bazı eksikliker, mesela vurulunca hangi yönden vurulduğunu belirten kan efekti, ya da vuruluş şiddeti, doğarken hep aynı yerden doğması vs vs diye çoğaltılabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle ellerinize sağlık ve çıkış aşamasında başarılar.

Bence tek kişinin geliştirdiği bir oyun için epey güzel duruyor. Unity'nin nimetlerini güzel kullanmışsınız. O soğuk ambiyans, dozunda hareket eden bir karakter, fazla uçup kaçma olayının olmaması benim çok hoşuma gitti.

Zaten büyük bir Escape From Tarkov bağımlısı olduğum için Unity'de yapılan ağır aksak oyunları çok seviyorum.

Benim naçizane tek bir eleştirim olacak.

İzlediğim videoda beni rahatsız eden tek bir şey vardı. Head-bobbing. Eğer ayarlar kısmından düzeltilebilir bir seçenek ise sorun yok. Fakat default olarak bu kadar kafa sallanması özellikle çatışma dışında, sağa sola koştururken gözü yorabilir. 30 küsür inçlik ekranlarda ya da daha büyüklerinde oyunu deneyimleyecek oyuncular için daha da sıkıntılı olabilir.

Direkt sıfırlamak olmaz ama biraz azaltılabilir sanki koşma esnasında. Ya da ayarlara her kullanıcının kendine özel ayar yapabilmesi için konulabilir.

Tekrar başarılar dilerim. Gördüğüm şey net olarak güzel... Daha çok silah, mühimmat türü, vs gibi içeriklerle de çok çok daha güzelleşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 24 Mayıs 2021; 1:47:15 >

• Eline sağlık, çok güzel uğraş. İnşallah istediğin seviyeye getirirsin.

• Tek başınıza geliştirdiğiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum. Umarım oyunu hedeflediğiniz zamanda çıkartabilirsiniz. Ayrıca çok eski bir FPS'cı olarak söylüyorum; çıktığında oynayacağım 

• @keyend0 @CrewShadYS Saolun arkadaşlar 

• @Siannis , Saolun arkadaşlar değerli görüşleriniz için, Head-bobbing kısmı ile ilgili bayağı feedback aldım. ya azaltılıp ya da ayarlardan kapatılması ile alakalı yorumlar geldi. Bunları dikkate alacağım Teşekkürler. 

• Tek başına geliştirmene rağmen bir çok oyundan daha iyi görünüyor. Yetenekli insanlarımız var maşallah.

• Elinize sağlık.. Başlangıç olarak güzel bir iş. Başarılarınızın devamını dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Tek başınıza geliştirdiğiniz için sizi ayrıca tebrik ediyorum. Umarım oyunu hedeflediğiniz zamanda çıkartabilirsiniz. Ayrıca çok eski bir FPS'cı olarak söylüyorum; çıktığında oynayacağım 

Saolun hocam 

• HL nin hikayesine benzeyen oyun olsa heme oynarım, patır küfür yaa, affı yok...  

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.