Şimdi Ara

17'' Macbook'a ram önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAM olayını tam bilmediğimden özellikleride yazayım

Intel Core i7 2.4 Ghz Quad Core
    Intel 3000 HD Graphics ve Readon HD 6770M

4 GB ram var ama cihaz gelmediği için kaç tane ram slotu var bilmiyorum. Sitesinde 8 e çıkarılabilir yazıyor. Anlamadığım nokta şu;

Şuan ki 4 GB RAm 2x2GB mı,

Tek slotla 4G mı,

Ya da slotlardan biri boş olarak 4 GB mı? (Slotlardan biri boş olabilir mi bilmiyorum sorum saçma olabilir :D

Ha bide alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı ddr2 ddr3 1333mhz falan yazıyor bunlar nedir?

• Merhaba,
    Bakmak lazım emin değilim ama büyük ihtimal 2x2 şeklindedir. DDR 3 ise DDR 3 almak zorundasınız 1333mhz ise hızını temsil eder DDR 3 daha düşlük hızda ram da takabilirsiniz ama orjinalinde ne ise o hıza sadık kalın.Yurt dışında Crucial ram ları tavsiye ederim yurt içinde de genelde Kingstonlar sorunsuzdur ve görece rahat bulunabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 20 Haziran 2012; 14:13:05 >

• gelecek olan bilgisayarında 2+2 var.bilgisayarın gelsin kullan ondan sonra RAM ihtiyacın var yok öyle karar ver bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aftermath666

gelecek olan bilgisayarında 2+2 var.bilgisayarın gelsin kullan ondan sonra RAM ihtiyacın var yok öyle karar ver bence

Windows kurup oyun oynayacağım için direk takmak istiyorum lazım olacak çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturvardar

RAM olayını tam bilmediğimden özellikleride yazayım

4 GB ram var ama cihaz gelmediği için kaç tane ram slotu var bilmiyorum. Sitesinde 8 e çıkarılabilir yazıyor. Anlamadığım nokta şu;

Tek slotla 4G mı,

Ya da slotlardan biri boş olarak 4 GB mı? (Slotlardan biri boş olabilir mi bilmiyorum sorum saçma olabilir :D

Ha bide alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı ddr2 ddr3 1333mhz falan yazıyor bunlar nedir?

Macbook Pro mu Air mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13-14" Notebook önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Live My Own

quote:

Orijinalden alıntı: baturvardar

RAM olayını tam bilmediğimden özellikleride yazayım

Tek slotla 4G mı,

Macbook Pro mu Air mi

17 inch Macbook air mı var ?

133 mhz model ram her türlü uyum sağlar. Ben Kingston'nın aldım ve gayet iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.