Şimdi Ara

17 milyon araca takılacak, çipli plaka dönemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir şeyin olması mumkun değil hayalden ibarettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Böyle bir şey yapılmaz diye tahmin ediyorum.

Umarım
  • Açıkçası izlenmek beni rahatsız etmiyor. Gittiğim yerleri, yediğim haltları kim takip ediyorsa etsin. Çekinecek bir durumum yok.

Beni rahatsız eden zorunlu bir uygulamadan ücret talep edilmesi. Yeni araç alırken artık plakalar bu şekilde der ona göre fiyatlandırırlar anlarım ama şimdi herkes değiştirecek diyorlarsa ücretsiz olmalı. Tabi bi ton ugraş, kuyrukta beklemek de cabası.

Bir de cama bişeyler yapıştırmak hiç hoşuma gitmiyor. Şu HGS'yi gördükçe camı kırasım geliyor zaten, bir de bu çıktı şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Ön cama yapıştırdığımız hgs etiketi kalkmış. Konuşuyoruz babamla ne yapsak sorun olur mu acaba falan derken tekrar yakıştırdık emanet gibi duruyor zaten kıl oluyorum çok çirkin görünüyor.

Neyse Köprüden geçerken okuyamadı makine etiketi alarm falan çalıyor hahh dedik hapı yuttuk. Neyse ki plakadan düşüyorlarmış ücreti.

Demek istediğim madem plakaya çip takacaklar gerçi ona da gerek yokmuş ama ne diye uğraştırıyorlar milleti etiketle falan anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Adamlar Türk olduğumuzu unutuyor mu diye düşünmeden geçemiyorum.
    Ulen hırsız o arabayı çalmak istedikten sonra camı kırar, plakayı kırar o arabayı yine çalar.
    Önce eğitim verilmeli insanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

devletın torbasındakı paraları somurduler nasıl doldurucaz diye icat çıkarıyolar.

yeni model mercedes araçları ve uçakları nasıl alacaklar ki başka ? ha birde keyfi yurtdışı gezilerini

Elbette. Ailelerine zengin bi hayat yaşatmak için geldiler başa zaten başka amaç için değil.
  • Kısa vadede olacağını düşünmüyorum...
  • Önce arabaya sonra bize
  • Ön cama etiket yapıştırsakne olacak ön camım filmli önde plaka takılı değil. Arkayam okuyan okur plakamı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Iphone,Samsung türü akıllı telefonlar var. Adama derler ki elin gevuru senin konuşmanın ve senı anı anına kaydediyor sesini çıkarmıyorsun da buna mı? sesini çıkarıyorsun diye.

apple ve samsung'un milleti dinlediğini düşüneni de gördüm ya

yahu mantıken bak olaya apple ve samsung neden dinlesin? amaçları ne?

insanların telefonlarını dinleyip izleyen firmalar değil devlettir. firmalar bunu yapamaz çünkü bi tarafları yemez.
    ama devlet yapar. devleti devlete şikayet et uğraş dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bunu modern bir ülkede yapmaya kalksan, kişi mahremiyetini ihlalden dolayı adamın başını yerler. Fakat ben biliyorum ki birazdan bu mesajın altını ''Önce güvenlik'' çiler dolduracak. Bunlara kalsa hepimizin totoşuna çip takarlar.

Hırsız , terörist zaten o plakayı çalacak. Ya da aracı gasbedecek.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Plakaya çip takınca kaç hp alırız acaba

Sesli güldüm

• çipi yakında kıçımıza da takarlar diyerek kızmıştım bir an.

ama düşündüm de zaten çip kıçımızda geziyoruz.
    herkesin cebinde telefon nokta tespiti için yeterli.
    daha neyin derdindeyiz bilmiyorum.

ufacık bir ilçede yaşıyorum. (10bin nüfuslu)
    sokakta mobese dükkanlarda güvenlik kameraları zaten sürekli takip ediliyorum.
    günde en az 100 kere kameralara takılıyoruz.
    her tarafınız gözetleniyor.

arabaya takılsa ne olur takılmasa ne olur..
  • Pek faydası olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

o çipi bunu akıl edene monte etmek lazım.

Dogru söze ne hacet

• bu açık açık fişlemedir. lamı cimi yoktur, bakşa bir açıklaması da. alıştık zaten çeşitli bahaneler altında yapılanların başka bir şey olduğuna. buna da sesimiz çıkmayacaktır. kişi mahrumiyeti, kişi özgürlüğü, seyahat özgürlüğü vs anayasal, evrensel haklar ne varsa çiğneniyor. güvenlikle yakından uzaktan alakası yok. çip takınca bir insan hatası olan kazalar bitecek mi veya azalacak mı? tabiki hayır. çip takınca kaçakcılık bitecek mi? tabiki hayır. amaç başka. insanları kontrol altına almak, baskı altında tutmak. bana söyleyebilir misiniz sokakta gezerken üzerimde baskı yok, başkalarının hukukuna zarar vermeyecek şekilde dilediğimi yapabiliyorum diye. üzerimizde devamlı bir izlenme, takip edilme korkusu yüzünden demokratik olarak düşüncelerimizi, hareketlerimizi yapamıyoruz. böyle bir şeye giriştiğinde bireysel olarak tek başınıza kaldığınızdan emniyet tarafından bastırılmanız ve sindirilmeniz çok kolay. bu işlerin sonu gelmez. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

• Zararı yok bence, çalınan ya da vurup kaçan araçları bulmada kolaylık olur. Tabi öncelikle şahsi plaka olayına geçilmesi lazım bu sistemin sağlıklı işlemesi için.

• aklima Fundamentalsdaki bi sahne geldi sanki cia izliyor suan husamettin ne yapiyor kumrugazda mangal all dead misson completed Ahahaha.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 5 Mart 2013; 1:43:41 >
  • 350 milyon TL ( 350 trilyon)iyi para
    195 milyon $ iyi para
    145 milyon € iyi para

Cipi yapacak yandaş iyi para hupleyecek.

• Sizi her zaman takip etmezler. Mobesede görünen suçlunun plakasını alıp o an nereye kaçtığını bulabilecekler. Gayet kullanışlı. Kimse sizi takipte değilseniz izlemez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.