Şimdi Ara

17 ocak ehliyet sinavdan kaldim(25 Ocak sınavdan geçtim-konu silinebilir) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
3
Favori
20.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thema

tekerin kaldırıma değmesi sonucu kaldıysan gerçekten haksızlık yapılmış, ben aracı kaldırıma sıfır yanaştırmak için özellikle değdiriyorum tekeri... bunlar beni görse ehliyetimi geri alırlar demekki...

Yok olay öyle değil. Geri geri park ederken teker kaldırıma vurdu. Vurmasın diye ileri gidip düzeltmem gerekiyordu o da 3.hamleye girdiği için indirdiler
  • İzmir'de yegenime de aynısını yapmıslar .. Onların sınıfdan sadece 2 kişi ehliyet alabilmiş !

Ben özellıkle bıraktıklarını dusunuyorum çoğunu, şimdi de burda konusunu görunce kesın emın oldum..
  • bu nasıl bi saçmalık ya tekrar para almak için saçma sapan bahaneler
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Beyler yönetmelik mi değişti park etme falan? Ben iki yıl önce girdiğimde park falan ettirmiyorlardı. Baya da rahattı yani. İyi sıyrılmışız zamanında...
  • Oha lan mazerete bak.

Emniyet kemeri olayına gelince iyi olmuş kusura bakma valla.Bende 2007 de alırken herseyi ayarladım gayet güzel sürüp parkettim ama heyecandan emniyet kemerini unutmuştum , halbu ki bana sıra gelene kadar kafamda ezber yapmıştım ama unutttuk heyecandna işte.95 puanla geçmiştim 5 puanı kemerden kesmişlerdi.

Bıraksalardı eyvallah derdim cünkü kemer bu en önemli şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınava giren öğrenmenler dayatılıyor..

herkes geçemez geçmesin,siz törelans tanıyorsunuz,torpil yapıyorsunuz vs... diye

piskolojik baskı altında yanlış kararlar verebiliyorlar öğrenmenlerde suçu aramayınız.

kimse araba kullanmayı sınava giripte öğrenmeyeceğini onlarda çok iyi farkında..
  • sınav ücretleri bildiğin bir gelir kaynağı olarak görülüyor artık
  • mukemmel kullanan bır aday....kendıne cok guvenıyordu...hatta tek elle bıle kulalnmaya cesaret etmıstı yanımızda,

her seyı yaptı...park etme,yokusta kalkıs,25 m. gerı mesafe falan....

son 5 dk...sevınıyor gectım dıye bızde geçireceğiz artık kararı verdık...

kırmızı ısığa doğru geldık.sağda bır arac solda bır arac.ortası boş....bızım eleman vışş dıye gectı ortalarından ....

dedım hemen arkaya bak bakalım o ıkı duran araba neden duruyor falan....aaa hocam falan demeye başladı....hemen ındırdım orada...ve kaldı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: :)

sınava giren öğrenmenler dayatılıyor..

herkes geçemez geçmesin,siz törelans tanıyorsunuz,torpil yapıyorsunuz vs... diye

piskolojik baskı altında yanlış kararlar verebiliyorlar öğrenmenlerde suçu aramayınız.

kimse araba kullanmayı sınava giripte öğrenmeyeceğini onlarda çok iyi farkında..

Zaten komisyon üyelerine lafım yok Allah için çok iyilerdi. Dışarıdaki müfettişler komisyon üyelerini yönlendiriyor adamların yapabilceği bir şey yok
  • Şu sınav kadar saçma sapan eşitsizliklerin çifte standartların olduğu bir başka sınav daha yoktur.Adamın tipine bakıp ona göre mi geçiren dersin, erken sinyal verdi diye sağa çektiren mi dersin , bayan adayların hatalarına göz yuman mı dersin.Neyse ki bana çok iyi komisyon denk geldi ilkinde kurtardım şu sınavdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

mukemmel kullanan bır aday....kendıne cok guvenıyordu...hatta tek elle bıle kulalnmaya cesaret etmıstı yanımızda,

kırmızı ısığa doğru geldık.sağda bır arac solda bır arac.ortası boş....bızım eleman vışş dıye gectı ortalarından ....

dedım hemen arkaya bak bakalım o ıkı duran araba neden duruyor falan....aaa hocam falan demeye başladı....hemen ındırdım orada...ve kaldı.....

Bu hata evet affedilmez çünkü sonucunda insan hayatı tehlikeye girebilir. Ama 1 kere stop ettirmek ya da tekeri kaldırıma vurmak kimin hayatına etki edebilir ki?
  • 2 ocak cumartesi yapilan sinava girdim daha once 3-4 kez anca araba kullandim yani elle tutulur bi sofor degilim kursun 2-3 kez direksiyon dersine katildim 1-1.5 saatlik egitimler sonrasi direksiyon sinavina girdim . Gunun ilk adayiydm neyse kemer koltuk ayna vs oralari biliyorsunuz arabayi kaldirdim gidiyoruz yanimda komisyon yetkilisi gemc bi arkadas yaklasik 27-29 civaridir sanirim yasi cok muhabbettw etmedik yolculuk boyunca sadece okuyormusun calisiyorm dedim neyse araci egimli yolda stop ettirdim sakince tekrar calistiralim dedi calistirdim devam ettik ardindan isiklarda kirmizida durduk yesil yandi bir kez daha stop ettirdim yine sakince calistiralim dedi yine calistirdm kalktik neyse devam ediyorm suan o gunun ruh haliyle hatirlayamadigm bi yerde daha titrettim arabayi tam stop edicek derken etmedi neyse sona dogru yaklastik geri parkta hatasiz yanastm en son derken sinav bitti kemeri cikardm bosa aldm vs... ( surasi onemli asla ama asla panik vs yapmadim stop ettirdigimde sakince ve gayet normalmis gibi calistirdm..cok onemli)

Ben hissediyordum stoplar haric gayet iyi kullanmistm kalsamda gecsemde sasirmicam dedim ama bi daha sinav stres harc is yerinden izin insallah ugrasmam dedim ve ertesi gub kursu aradim .. gecmissiniz tebrik ederiz dediler.. kursa gittim o gun ve listeye baktm yaklasik 15 kisiden 3-4 kisi gecmisti ...
    Yani isin ozu su kesinlikle ama kesinlikle sakin olup kendinden emin bi goruntu sergilemek gerekiyo beraber gittigimiz iki arkadas iki keZ stop ettirdi diye aractan indirmisler ben tabir-i caizse 2.5 kez( baya sarstim 3.de) stop ertirmeme ragmen gectim... yani sinavda basarili olmak once kendinden emin olmaya bakiyo ama en buyuk kismetim yanimda oturan arkadas kaliteli bi insanmis gayet yumusak davrandi halden anladi yani sagolsun cok tesekkur ediyorum kendisine ...

Komisyonda iyi ve halden anlayan birine denk gelmenin etkisi % 60 tir diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanersahinnn -- 18 Ocak 2015; 22:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yazdiktan sonra seri eksilenicem gibi hissediyorum.

Abi ilk seferde gectim direksiyonu. Yerler buzdu. Arabayi bi kac kere kaydirdim. Toplamda 3 kere stop etti ikisi parkda birisi geri geri gelirken. Kasten yavas surdum araci(25-30km/h) yokusda kaldirmaya vakit yetmez dediler bosverdiler. Boyle hoca birsey sordugunda da hocaya donup cevap verdim direksiyonu da tek elle alttan tutuyordum. Butun bunlara ragmen gectim.
    Darisi sizinde basiniza

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Bunu yazdiktan sonra seri eksilenicem gibi hissediyorum.

Abi ilk seferde gectim direksiyonu. Yerler buzdu. Arabayi bi kac kere kaydirdim. Toplamda 3 kere stop etti ikisi parkda birisi geri geri gelirken. Kasten yavas surdum araci(25-30km/h) yokusda kaldirmaya vakit yetmez dediler bosverdiler. Boyle hoca birsey sordugunda da hocaya donup cevap verdim direksiyonu da tek elle alttan tutuyordum. Butun bunlara ragmen gectim.
    Darisi sizinde basiniza

Ne zaman oldu bu sinav,yeni sistemdeyse cok sanslisiniz sagolun insallah

• Valla siz nerede giriyorsunuz direksiyon sınavına bilmiyorum ama ben Adana da girdim parkurda müfettiş falan yok adamın biri arabayı park edemedi girdi çıktı denedi olmadı adama sürmeye devam et dediler benim arkadaşım 3 kere stop ettirdi arabayı geçirdiler ben sürerken ışıklarda duruyordum yan arabadaki kız arabayı dönel kavşakta stop ettirdi indirmediler.Sizin başınıza gelenlere hayret ediyorum ya çok heyecan yapıyorsunuz ya da süremiyorsunuz veya sizin müfettişler sıkıntılı ben araca bindim hocalar ellerinde çay ile gelip oturdular muhabbet ettiler ama ben sorunsuz sürdüm orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Darisi sizinde basiniza

3 yada 4 ocakti galiba bu senenin ilk direksiyon sinaviydi ve ilk yola cikan kursiyer de bendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Valla siz nerede giriyorsunuz direksiyon sınavına bilmiyorum ama ben Adana da girdim parkurda müfettiş falan yok adamın biri arabayı park edemedi girdi çıktı denedi olmadı adama sürmeye devam et dediler benim arkadaşım 3 kere stop ettirdi arabayı geçirdiler ben sürerken ışıklarda duruyordum yan arabadaki kız arabayı dönel kavşakta stop ettirdi indirmediler.Sizin başınıza gelenlere hayret ediyorum ya çok heyecan yapıyorsunuz ya da süremiyorsunuz veya sizin müfettişler sıkıntılı ben araca bindim hocalar ellerinde çay ile gelip oturdular muhabbet ettiler ama ben sorunsuz sürdüm orası ayrı.

Surememe heyecan gibi durum yok valla. Cidden cok iyi kullandim oyle de dediler zaten hocalar. Ama o park yerindeki yolda 5 tane mufettis sen parki yaparken arac etrafinda gezip bakiyordu. Burda cok sıkı durumlar

• Kazaların azalması için sistem daha katı olması lazım..Herkese ehliyet verilmemeli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatum

mukemmel kullanan bır aday....kendıne cok guvenıyordu...hatta tek elle bıle kulalnmaya cesaret etmıstı yanımızda,

Bu hata evet affedilmez çünkü sonucunda insan hayatı tehlikeye girebilir. Ama 1 kere stop ettirmek ya da tekeri kaldırıma vurmak kimin hayatına etki edebilir ki?

oralarda mufettış vardır....yoksa geçirirlerdı...adayı ındırmedı dıye 5 tane arkadasımın belgesı ıptal edıldı...

sızı dusunmezler emın olun...onlarda ekmek parasına bakıyolar...mufettıs korkusu....

• quote:

quote:

quote:

Darisi sizinde basiniza

3 yada 4 ocakti galiba bu senenin ilk direksiyon sinaviydi ve ilk yola cikan kursiyer de bendim.

Hayirli olsun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.