Şimdi Ara

17 ocak ehliyet sinavdan kaldim(25 Ocak sınavdan geçtim-konu silinebilir) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
3
Favori
20.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ziraat bankasına yanlış hatırlamıyorsam yanlışsada arada 1 tle oynar, ziraata 346 tl emniyete 116 tl gibi birşey olması lazımdı. en fazla bir iki lira oynar.
  • kardeşim kusura bakma ama doğruyu yapıyorlar
    hani sen 'gayet iyi sürdüm' gibi düşünürsün ama senin yaptığın hataları sana fark ettirmezler ve söylemezler
    en basitinden 'aktif olarak olmasada 2-3 yıldır kullanıyorum' cümlesiyle sınavı kaybetmişsin zaten
    ehliyet direksiyon sınavında bu soruya 'kullanıyorum' içerikli cevap verilmemesini 10 yaşındaki çocuk bile bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

kardeşim kusura bakma ama doğruyu yapıyorlar
    hani sen 'gayet iyi sürdüm' gibi düşünürsün ama senin yaptığın hataları sana fark ettirmezler ve söylemezler
    en basitinden 'aktif olarak olmasada 2-3 yıldır kullanıyorum' cümlesiyle sınavı kaybetmişsin zaten
    ehliyet direksiyon sınavında bu soruya 'kullanıyorum' içerikli cevap verilmemesini 10 yaşındaki çocuk bile bilir

Valla bana hoca sorarlarsa o sekil soyle dedi. Ben ilk soylemedim adam israrla sorunca hocada bahsetti,komisyon uyeside zaten oyle pratik yapilmali dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sınavdan kal sonra öküzün altında buza ara..

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki26

Sen sınavdan kal sonra öküzün altında buza ara..

Ya kardesim ben haksiz yere kaldim iddaasinda.degilim hata yaptim kaldim.
    Sadece dusunce paylastik.
    Benim suan sorum harc 60 Tl olmasina ragmen 100 Tl almalari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Valla bana hoca sorarlarsa o sekil soyle dedi. Ben ilk soylemedim adam israrla sorunca hocada bahsetti,komisyon uyeside zaten oyle pratik yapilmali dedi

sana kalsa zaten hep onlar yaptırdı, hep onlar suçlu sen bi sonraki sınavı bekle kardeş, hadi kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

sana kalsa zaten hep onlar yaptırdı, hep onlar suçlu sen bi sonraki sınavı bekle kardeş, hadi kolay gelsin

Valla seni inandirmak ya da ispatlamak zorunda degilim. Yeni sistemde kural diye bkunu cikarmislar adam tekeri cukura sokup cikardi diye sinavdan kaliyor boyle mantigin ben. 30 40 yillk sofor o hatalari yapabilirken egitimde arac kullanmayi ogrenen kisilerin yapmasi hata mi?

• artık iyice zorlaştırmışlar.ben 2009da aldım ehliyeti.düz yolda ilerleyip döndüm sadece.arabayı da güzel kullanırdım.içimden 'böyle sınav mı olur 'diyordum.
    70 kişi girmişti ,sadece 1 kişi kaldı.o da heyecandan, vites topuzunu çıkaran bir bayandı.
  • ben ehliyet verme komisyonunda görev alan öğretmenim evet bazen heyecandan bazende tecrübesizlikten sıkıntılar olabiliyor ama geri vites ve park uygulamalarında müfettişler oradaysa malesef hata yapma lüksünüz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

ben ehliyet verme komisyonunda görev alan öğretmenim evet bazen heyecandan bazende tecrübesizlikten sıkıntılar olabiliyor ama geri vites ve park uygulamalarında müfettişler oradaysa malesef hata yapma lüksünüz yok.

Evet farkindayim komisyon uyeleri Allah razi olsun iyilerdi,mufettisler sagolsun orada onlar yonlerdirdi uyeleri

• Deseydin ya 2. harç falan 150 tl ödeyecem yapın bir güzellik para oraya gitmesin diye
  • başıma şöyle bir olay gelmişti 19-20 yaşlarında bir genç arkadaş çok güzel kullandı arabayı gerçekten 40 yıllık şöför gibi kusursuzdu park uygulamasınıda çok iyi yaptı çıkarken dubaya çok hafif bir şekilde değdi . sınav sonunda komisyon başkanı olarak geçti dedim son değerlendirme kurulunda müfettiş bana çıkıştı o kursiyer dubaya vurdu hocam bunu geçirmemen lazım soruşturma alırsın dedi ve adam kaldı.hani bu kadarda gaddar davranılmamalı bence o yaştaki bir genç için 150 lira az para değil helede durumları kötüyse .
  • basit şeyleri görmezden gelebilirler

• yıllar geçiyor ama sistem aynı, ben 2005 yılında aldım ehliyeti, o zamanda ilk sınavdan kalmıştım, hemde hiç sebebini belirtmediler 1 hafta sonra girdim aldım,halende nerde hata yaptıgımı bilmiyorum, bence kursla bi görüş ben öyle yapmıştım 1 2 saat ücretsiz ders verdiler aldık ehliyeti, ama o kaldırıma yanaştırma işi gerçekten saçma, sonuçda hiç bilmeyen bir adam ne kadar pratik yapmıştır, araba kullanmak pratikle çözülür adam ehliyetini aldıkdan sonra arabasıyla trafige çıkarsa öğrenir, bide acemi sürücülerden dert yananlara lafım var, siz dünyaya direk şöför olarakmı geldiniz, tabiki insanların bir öğrenme süreci olacak, herkes bilmek zorunda değilki adam pratigini yaparaktan öğrenecek, 3 yıl araba kullanıp halen acemi olanlara lafım yok, ama 6 aydan aşağıda şöför olunmuyor, ben 10 yaşındayken babamın arabasıyla 2 tur attım şöför oldum geyiklerini bırakalım artık..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

+1
    Aynen katılıyorum hızlı sürdürmüyorlar. Ben ilk sıra yola çıktıgımda 2. vitesdeydim 3 e geçicegimi anladı galiba yavaş dedi acelemiz yok dedi geze geze gidicez dedi :) zamanı doldurmak için 30 dk sürmesi laızm benim 25 dk felan sürdü baya yavaş gittik daha birde bir kaç dk geç başladık hocalar yine şaşırdı :D nasıl erken vardık diye :) emniyet tam bir işkence emniyete gidince randevunun hiç bir işe yaramadıgını gördüm. Burdan da duyurayım belki farklı yerlerde ayrıdır bilememde. Ben antepdeyim, randevuyu zar zor aldım emniyete gittim bankaya para yatırıcaksınız dedi yatırdık dedim tmm dedi birde 35 tl fark ücreti yatırıcalsınız dedi 2014 den 15 geçtigi için galiba tam bir cep sömürmesi. Neyse banka gibi fiş verdiler sıra numarası onu bekledik randevu yok yani hikaye hepsi 11 deydi randevu 10:40 gibi işimi bitrdim çıktım emniyetten.

Harç şu an en kadar hocam? Ben de cmtesi girmiştim şimdi aradım geçmişim. Bu 2. sınavımda ilk sınava derslere pek giremediğim için kalmıştım.

Sinav icin ne kadar ucret verdiniz? 2.giris mi?

2. giriş evet 100 lira daha ödedim. 2 ders daha aldım.

Ben ilk giris icin 100 Tl odedim meger harc parasi 60 imis.2 sinav icinde 150 Tl istiyorlar 3 gun egitim icin 90 tl alicaklar yani

Valla doğrudur da ben 5 derslik direksiyon dersimin sadece 2 sine girdiğim için kaldım ilk sınavda, bana göre verdiğim para sınav ücreti değil de ek ders gibi olduğu için sıkıntı yok helali hoş olsun. İyi ki de kalmışım fazladan aldığım dersler tecrübe oldu.

Bende parasinda degilim. Ama ilk sinav icin 60 tl alinmasi lazimken 100 tl aldilar. 2.ye lafim yok

İlk sınav derken? Ben toplamda 650 lira kursa ödedim, 2. sınav için 100 lira istediler sadece.

• Benim aldığım kurs A2 sınavını hatasız geçip kaldığımı öğrenip kurs yazıhanesinde çıkışınca açık açık bana dediki belirli bir sayida aday bırakılması gerekiyormuş %100 bile olsan müdehale edemediğin için ipler onların elinde ne yazık ki sonra paralar paralar paralar. Denetim yok hiçbirşey yok kursuda söyleyeyim ve kesinlikle tavsiye etmedigim bi kurs izmir buca çevik bir meydanında inceoğlu fırının üstü YILDIRIM SÜRÜCÜ KURSU kesinlikle gitmeyin.

• sınav ücreti 60 tl. eğerki fazla alınıyorsa bunun sebebi sizi tekrardan çalıştırmaları için harcanan arac , benzin ve usta sürücü içindir. Siz orda söylersenizki gelmicem çalışmıcam kendi arabam var diye o vakit almamaları lazım aklınızda bulunsun
  • Sınav mi zorlaştı yoksa benim sınava girdiğimde mi kolaydi bilemedim.

• Hocayi bi markete gondeririz geçeriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de geçen ay girdim kalkarken bir problem çıktı ama ondan sonra bir problem çıkmadı geçtim, 12 dersin 12 sindede arabayı 1 2 kere stop ettirmiştim sınavda hiç ettirmedim ya denildiği gibi müfettişe göre değişiyor, yada başka hatalar yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz, bende sadece park ederken tekerleği sürtmeden kalacağınızı sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.