Şimdi Ara

17 ocak ehliyet sinavdan kaldim(25 Ocak sınavdan geçtim-konu silinebilir) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
3
Favori
20.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 32 , ve yaklaşık 10 seneden fazla bir zaman evel askerlik yaptığım IĞDIR ilinde ehliyet aldım. ( bölük komutanımız kıyak biriydi izin verdi ) Aktif araba kullanan biriydim zaten ama direksyon sınavına gireceğimiz zaman , bizim birlikte büyük denetleme vardı ve bizler temizlikten nöbetten helak olduk ve neredeyse o gün hiç uyumadan çalıştık. Ben o halde sınava girdim ve kalktım normal bir sıkıntı yok , hoca sola dönelim dedi ve ben sağa döndüm 2 araç arasına düz olarak park et dedi ve ben geri geri girdim , ayrıca sınav bittiğinde baktımki kemerimde takılı değildi yani tam fiyasko. Ama onayı veren kişi izmirliydi hemşehirlim ve o yüzden beni geçirdi. Doğrumu derseniz bence yanlış. Ben yorgunlugun uykusuzluğun kurbanı oldum ama hoca geçirdi , sizin şuanda maruz kaldığınız durum bence çok doğru. Bir tek hatada bile sınav tekrarını ben mantıklı görüyorum ama ücret için birşey diyemem.

Edit : 3 sene önce A2 ehliyeti için tekrar başvurdum ( motosiklet sevdası tutmuştu ) halihazırda B ehliyetim oldugundan sadece bir sınava girip geçtim.
    Asıl bomba yine uygulama sınavında olmuştu , benim haricimde neredeyse hemen herkes A2 ehliyeti alabilmek için geldiği uygulama sınavına kendi motosikleti ile gelmişti

Arkadaşlar burası türkiye burada her şey olur , sizler yeterki gençliğin verdiği gazla otomobil sürmeyin. İnanın önce kendi canınıza kastınız olmuş oluyor.
    3 hafta önce izmirde 19 yaşındaki bir kız bmw lüks aracı ile bir dükkana girerek başka bir kız ın bacağını koparttı. Arabası otomatik vitesmiş ve fren diye gaza basmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 20 Ocak 2015; 10:54:50 >

• Esercan14 kullanıcısına yanıt
    hocam keşke 2-3 yıldır kullanıyorum demeseydin.
  • Bizde hiç park olayı yoktu çok değil 2 sene önceydi sanırım öyle sizin gibi hiç zorlamadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok sohbete daldıysan onunda etkisi olabilir. bizim trafik hocası eğer müfettiş sizle muhabbet etmeye çalışırsa kısa cevaplar verin fazla konuşmayın falan demişti sebebide hani bu adam normaldede araba kullanırken bukadar sohbet edecek mi dikkatsizliğe yol açar mı mantığıymış
  • 5 senelik şoförum simav harici araç kullanmadim

10 dk biseydi 10-20 km ile gitmiştim.Sen 40 diosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 20 Ocak 2015; 11:25:39 >
  • O kadar zorlaştı mı yav ehliyet almak biz bedava almışız resmen
    5 yıldır ehliyetim var paralel park yaparken kaldırıma değdiriyorum tekerleği çok normal yani bu yüzden bırakmışlarsa kötü olmuş

Biz 40 kişi filan girmiştik bir teyze kalmıştı sadece. O da kavşaktan dönerken kaldırıma çıkmıştı o kadar parkurda 1 turu tamamlayan herkesi geçirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 20 Ocak 2015; 11:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: los pollos hermanos

tüm masraflara karşılık zaten kurs fiyatını 700- 800-1000 lira ödüyoruz zaten neyin kafası bu

Atın kafası kardeş, ahbap olduğumuzu sanmıyorum klavyenin arkasından bana sallamaya kalkma sakın!

Para benim kazanan benim, derdin var ise gider dilekçe verirsin, beni bağlamaz!

• Verildiyse özür : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 20 Ocak 2015; 11:50:11 >

• Ehliyet sinavinda 2-3 yildir kullaniyorum dedin? Bravo.

• İyi ki ehliyeti eskiden almışız, bu sınavlardan zor geçerdik valla
  • Ben daha ehliyet almadim bakalim nolucak :'(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2006ın sonunda girmiştim sınava tam tur bile attırmadılar yoğunluktan yarım turda 2 kere arabayı stop ettirdim hatta ilkinde el freninin unuttuğumdan etti :) park yok yokuşta kaldırma yok sadece bir u dönüşü yapıp arabayı yanaştırıyoruz. geçmiştim ben bu sınavdan :)
  • Geçmiş olsun
  • ehliyeti aldigim gunun aksami geri almislardi . takma kafana

• kardeşim allah yardımcın olsun valla seni görünce benim ehliyet alasım gelmiyor bu gidişle ehliyet kursuna girmicem valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 20 Ocak 2015; 13:27:44 >
  • Tekerin kaldırıma değmesi doğal bir şey yani hepimiz değdirmişizdir mutlaka. Eğer geçememe sebebin buysa sıkıntılı bir durum.
  • Yok artik ya tekeri kaldirima degdirmek sounmuymus? Ben o zaman 11 yildir Allaha emanet araba kullaniyomusum genelde park ederken tekeri degdirir oyle park ederim daha rahat oluyo diye hemen gidim yeniden kursa yazilip ogreniyim

• Zamaninda gidip almadim bunlari duyunca hic alasim gelmiyor

• 17 ocakta ben girdim her şey komisyonda bitiyor dedikleri gibi.. Sınav aracı İ20 2009 model kusursuz şekilde kaldırdım park yerine gidene kadar sinyallere çukurlara girmemeye arabayı sarsmamaya oldukça dikkat ettim amaçta komisyonu en rahat şekilde gezdirip gelmek değil mi.. park yerine geldiğimizde bütün dubalar doluydu bekledik boş bir dubaya yanaştım 2 hamlede içeri girdim araç çizginin biraz dışarısında kalmıştı fark ettim içeride manevra yaptım aracı biraz öne saldım ön teker çizgiye geldi arkayı düzeltirken arabadan inen diğer ..... herif bindi olmaz hayatında başarılar dedi.. içeride manevra yasakmış güya yanımda oturan diğer komisyon üyesi bu gün bindiğim bütün araçlar içinde en iyi en rahat benim kullandığımı söyledi sinyal kalkış durman mükemmel ama parkta manevra yapmamalıydın dedi bıraktılar.. Bu arada kurstan aradılar 2 saat önce tekrar sınav için 160 TL istediler sebebini sordum 50 idi niye 60 oldu diye yeni yıl zammıymış.. Okuduğunuz için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pckoliq3 -- 20 Ocak 2015; 14:25:32 >

• kardeş alınma ama ben kaç kişinin arabasını iki araç arasına çektim ehliyeti almışlar ama park etmeyi bile bilmiyolar biraz sıkı denetim olmasına hak veriyorum gerçekten keşke daha da fazla bir sıkı denetim olsa bile diyorum. sonuçta hem kendi canın hemde diğer canlar için çok önemli
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.