Şimdi Ara

17 okul puanıyla TM'den ilk 80k - 90k olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar. Bu yıl mezuna kaldığım halde lys sınavına fazla çalışmadım ve düşük bir puan yaptım. Açıkta kalmamak adına İÜ - Klasik Arkeoloji bölümüne yerleştim. İsteğim okul oldu fakat bölüm olmadı maalesef. İktisat veya işletme için bi 80k civarlarında yapmalıyım. Diploma puanım çok düşük olduğundan bu sene okuldan 17 puan gelecek. Sizce isteğim çok ütopikmi yoksa olurmu ? Ağustosta ygsye başlayacağım. İkinci öğretimler bile tutsa yeter.

• Ben de merak ediyorum hocam
  • Hocam bende senin gibiyim babada okuldan seneye 16.5 puan gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

Hocam bende senin gibiyim babada okuldan seneye 16.5 puan gelecek.
    Keşke şehir dışını yazsaydım diyorum şuan ama istanbuldanda kopmak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Keşke şehir dışını yazsaydım diyorum şuan ama istanbuldanda kopmak istemedim.

Alıntıları Göster
    I-ıh olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: swarley1

I-ıh olmaz

Alıntıları Göster
    çok zor dostum 17 puanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darius Widdershins

çok zor dostum 17 puanla

Alıntıları Göster
    130 binden fazla olsam yeter ya :/
  • Olur niye olmasin ? Temelin varsa çok rahat yaparsın. 6 7 soru fazla yaparsın olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

Olur niye olmasin ? Temelin varsa çok rahat yaparsın. 6 7 soru fazla yaparsın olur biter

Hocam sözel temelim sağlam ama matematiğe güvenemiyorum. Bu yılda sorun matematikti.
  • quote:

quote:

Olur niye olmasin ? Temelin varsa çok rahat yaparsın. 6 7 soru fazla yaparsın olur biter

Hocam sözel temelim sağlam ama matematiğe güvenemiyorum. Bu yılda sorun matematikti.

O zaman başla bence çalışmaya mat için. Mat olmadan adam akilli bolum olmaz . elinde imkanlar varken gayret et. Ağustos ayında başlarsan cok rahat yaparsin
  • quote:

quote:

quote:

O zaman başla bence çalışmaya mat için. Mat olmadan adam akilli bolum olmaz . elinde imkanlar varken gayret et. Ağustos ayında başlarsan cok rahat yaparsin

Bende şimdiden başlamayı düşünüyorum hocam. Ekim ayına kadar ygsyi bitirip full lys kasmayı düşünüyorum ondan sonra.

• Hocam bu sene yerleştiyseniz seneye okuldan puan gelmeyecek. Tercih yaptığınız an okul puanınız yanar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

Hocam bu sene yerleştiyseniz seneye okuldan puan gelmeyecek. Tercih yaptığınız an okul puanınız yanar

Hocam yarıya inmiyormuydu puan ?
  • JackyJack J kullanıcısına yanıt
    Yarıya iniyor kardeşim yukarıdaki arkadaş yanlış bilgilendirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Yarıya iniyor kardeşim yukarıdaki arkadaş yanlış bilgilendirmiş.
    hocam obp kırılması ile kazanmak zor benim de 19 puan geldi okuldan tm 2 de 8k dan 21k ya attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the answer aı

hocam obp kırılması ile kazanmak zor benim de 19 puan geldi okuldan tm 2 de 8k dan 21k ya attı

Geçmiş olsun hocam. Seninde baya düşmüş.
  • quote:

quote:

önlerde bu kadar düşmesi normal , 50 k dan sonra yine geri atar ama çok atmaz
  • quote:

quote:

quote:

Zaten benim 50k'dan fazla olması imkansız gibi :D. İçim biraz daha rahatlayabilir yani :D.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten benim 50k'dan fazla olması imkansız gibi :D. İçim biraz daha rahatlayabilir yani :D.

Alıntıları Göster
    Bende bir kaç soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevineceğim.
    İktisat bölümünden atıyorum Uluslararası Ticaret Ve Lojistik bölümüne okurken geçebiliyor muyuz?
    50 bin için ortalama kaç yapmamız lazım, kesildiğinde 20 puan geliyor.
    Diyelim hazırlık okudum İktisatta başka bölüme geçtiğimde oradaki hazırlığı atlayabiliyor muyuz?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tryagain4

Bende bir kaç soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevineceğim.
    İktisat bölümünden atıyorum Uluslararası Ticaret Ve Lojistik bölümüne okurken geçebiliyor muyuz?
    50 bin için ortalama kaç yapmamız lazım, kesildiğinde 20 puan geliyor.
    Diyelim hazırlık okudum İktisatta başka bölüme geçtiğimde oradaki hazırlığı atlayabiliyor muyuz?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    hocam baya geriye atıcak yalnız not ortalamam 64 idi 69k dan 79k ya atmış bide yarı yarıya olursa siz düşünün ama çalışınca neden olmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.