Şimdi Ara

17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum nasıl bir mantığa sahipsin bilmiyorum. 20 25 Yaşında olsam dediğine eyvallah. Fakat konu bundan farklı. Hadi hepsini geçtim okadar tecavüzcüsü devleti soyanlar dışardayken bile bir hata yapıp cezasını çeken adama neden bu şiddet. Yapma gözünü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Bey

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

quote:

Gızı düdüklerken iyidide içeri girincemi kötü sübyancı seni.

Sübyancı değilim. Aramızda sadece 1 yaş vardı. Annenle baban arasındaki yaş farkını sor bakalım.

5 yaşındaki gız çocuguna yap zaten nasılsa 15 yıl sonra 20 yaşında.kafaya bak kafaya.hakim olsam çıkamazdın içerden

Senin gibiler yüzünden gelişiymor bu ülke
    bende senin yüzünden ulusumdan utaniyorum. Çıkarın artik şu at gozluklerinizi bBu arada sende hakim olucak kapasitede yok zaten üzülme

Gızına yapmazlar inş doktor.bişey derdim de demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dunyanin civisi cikmis ben 20 yasindayim en fazla opustum cocuk sevismis hapse girmis vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya şurda bazen insanlar çok saçmalıyor. KIZ DA İSTEMİŞ KARDEŞİM ANLAMIYORMUSUN? Çocuk aramızda 1 yaş var diyor sen diyorsun sübyancı. İki tarafında hatası varken bu arkadaşa niye yükleniyosunuz?

Edit:Kardeşim sen bu mahluğu görmezden gel iyi yorumları oku sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchAngelMichael -- 19 Nisan 2015; 1:33:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Bey

quote:

quote:

quote:

Sübyancı değilim. Aramızda sadece 1 yaş vardı. Annenle baban arasındaki yaş farkını sor bakalım.

5 yaşındaki gız çocuguna yap zaten nasılsa 15 yıl sonra 20 yaşında.kafaya bak kafaya.hakim olsam çıkamazdın içerden

Senin gibiler yüzünden gelişiymor bu ülke
    bende senin yüzünden ulusumdan utaniyorum. Çıkarın artik şu at gozluklerinizi bBu arada sende hakim olucak kapasitede yok zaten üzülme

Gızına yapmazlar inş doktor.bişey derdim de demiyorum.

Kardeş tecavüz falan değil kızı zorlamamış yani anladın mı bilmem ama dediğin şuna benziyor 2 kişi istekli kavga ediyor dövene senin çocuğunu dövseler iyi mi demeye benziyor nasıl açıklanabilir ki sana acaba..(Sakın şimdi de dövüşle o bir mi deme çünkü diyeceğini hissediyorum algı şeklinden)

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael

quote:

Ya şurda bazen insanlar çok saçmalıyor. KIZ DA İSTEMİŞ KARDEŞİM ANLAMIYORMUSUN? Çocuk aramızda 1 yaş var diyor sen diyorsun sübyancı. İki tarafında hatası varken bu arkadaşa niye yükleniyosunuz?

Gızda kodese girmeliydi pek şey biiey değilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak ya hala saçmalıyor.
  • Arkadaş dar görüşlü diyebileceğim birşey yok. Kafama takmıyorum zaten böylelerini ben cezamı haketmeme rağmen çektim bi kaç kişinin lafı usandırmaz beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

senin 16 yaşında bacını kızını düdükleseler hoşuna gidermi

kız istediyse cocugun ne sucu var ?

ben kzın istemesini yada çocuğun suçunu sormadımki 16 yaşında kız kardeşini yada kızını düdükleseler hoşuna gidermi diye sordum hatta sizede sorayım aynı soruyu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinizde suçlusunuz bu yeni nesil çok azgın oldu, ayıp lan ayıp hiç düşünmedin mi kızın geleceğini? O kızın ailesini de tebrik ediyorum bir kız çocuğunu zaptedememişler. Cezanı Çektiğine sevindim, bundan sonra iyi şeyler yapmaya çalış uçkuruna yenik düşme. Hayatında başarılar.

• Adam hatayliyim diyor okumadan zirvalama

• Geçmiş olsun kardeşim. kızla görüştün mü hiç çıktıktan sonra veya içerdeyken? iri yapılı mısın? içerde sigaraya mı başladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

İkinizde suçlusunuz bu yeni nesil çok azgın oldu, ayıp lan ayıp hiç düşünmedin mi kızın geleceğini? O kızın ailesini de tebrik ediyorum bir kız çocuğunu zaptedememişler. Cezanı Çektiğine sevindim, bundan sonra iyi şeyler yapmaya çalış uçkuruna yenik düşme. Hayatında başarılar.

O kızın geleceği bendim zaten. Böyle birşey olmasaydı. Biz yakşalık 7 senedir tanışıyorduk. Ailesiylede tanışıyordum. Fakat yüksek derece sofi bir aile oldukları için bir ifade etmedi. Evlenicektik biz yani çocukluktan beri hayalimizdeydide kader işte
  • bugracan31 B kullanıcısına yanıt
    hele bide yaşın büyük olaydı ozaman tam yanardın,çocuk istismarından yargılanırdın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Geçmiş olsun kardeşim. kızla görüştün mü hiç çıktıktan sonra veya içerdeyken? iri yapılı mısın? içerde sigaraya mı başladın?

1.89 Boyundayım basketle uğraşıyodum daha önce. Yapılıyım yani okadar abartı olmasada. Sigara öncedende vardı ustam. hatta ilk polisler bizi ceza evine götürürken petrol ofisine uğprayığ 2 paket sigara almıştık. bilmiyoduk yasak olduğunu içeri girerken aldılar çöpe attılar (ki sonradan almışlardır ama askerime kurban olsun :P) orda 2. defa tutuklandım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

hele bide yaşın büyük olaydı ozaman tam yanardın,çocuk istismarından yargılanırdın

Evet evet doğru. 18 yaşından büyük olsam 7 ay üzerine bide 5 yıl felan hüküm verirlerdi. Allaha şükür.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Geçmiş olsun kardeşim. kızla görüştün mü hiç çıktıktan sonra veya içerdeyken? iri yapılı mısın? içerde sigaraya mı başladın?

1.89 Boyundayım basketle uğraşıyodum daha önce. Yapılıyım yani okadar abartı olmasada. Sigara öncedende vardı ustam. hatta ilk polisler bizi ceza evine götürürken petrol ofisine uğprayığ 2 paket sigara almıştık. bilmiyoduk yasak olduğunu içeri girerken aldılar çöpe attılar (ki sonradan almışlardır ama askerime kurban olsun :P) orda 2. defa tutuklandım zaten.

Neden karşı dava da bulunmadınız? böyle bi örnek var diye biliyorum kızın ailesi aynı şekilde tam suçu bilmiyorum ama dava açıyor bu çocuğun ailesi de onlara karşı açıyor iki tarafta anlaşıp geri çekiyor. bu mumkün değil mi acaba?

• 100 sopayla isin biterdi miss

• bugracan31 B kullanıcısına yanıt
    benim bi arkadaşım kızın birini öldürdü birinide ağır yaraladı,18 den ufaktı yaşı ayla,2 ay yattı çıktı yaz tatilinde,şimdi üniversitede tıp fakültesinde,sen neden örgün okuyamayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 19 Nisan 2015; 1:58:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

İkinizde suçlusunuz bu yeni nesil çok azgın oldu, ayıp lan ayıp hiç düşünmedin mi kızın geleceğini? O kızın ailesini de tebrik ediyorum bir kız çocuğunu zaptedememişler. Cezanı Çektiğine sevindim, bundan sonra iyi şeyler yapmaya çalış uçkuruna yenik düşme. Hayatında başarılar.

O kızın geleceği bendim zaten. Böyle birşey olmasaydı. Biz yakşalık 7 senedir tanışıyorduk. Ailesiylede tanışıyordum. Fakat yüksek derece sofi bir aile oldukları için bir ifade etmedi. Evlenicektik biz yani çocukluktan beri hayalimizdeydide kader işte

Yinede yaptığınız çok yanlış birşey. İlişkinizde olgun bir yapıya sahip olduğunuz zaman cinselliğe geçmeliydiniz. Daha çocuksunuz, kızın babası cep telefonunu kontrol etme gereği duyuyor yani. Anlatabildim mi dostum. Babası onu masum kızı olarak biliyordu. Bu lafları söyleyerek sadece vicdanını rahatlatırsın. Hayatının dersini aldın. Dediğim gibi, bundan sonraki hayatında başarılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.