Şimdi Ara

17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

benim bi arkadaşım kızın birini öldürdü birinide ağır yaraladı,18 den ufaktı yaşı ayla,2 ay yattı çıktı yaz tatilinde,şimdi üniversitede tıp fakültesinde,sen neden örgün okuyamayacaksın

İçeri girdikten sonra 45 günlük rapor veriyor sana ceza evi. ben 1 sene kalmıştım üzerine bide 45 gün aşılınca rapor işe yaramadı tabi tekrar kalmış oldum. O yüzden öğrenim hakkımı verdim. Ama kredim yüksek açıkliseden mezun olabilirim.
  • Allah yardımcın olsun aynı yaştayım seninle, sen hem şanslı hem şanssız bir insansın sistemin eline düşmüşsün .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

100 sopayla isin biterdi miss

Klavye delikanlıları bi çıkmıyorsunuz ki karşıma reelde ah bi çıksanız allahtan tek dileğim
  • Çok yazık olmuş, hiçbir şekilde değmezdi bu yaşadıklarına ama ben seninle gurur duyuyorum, bir çoğunun yapamayacağını yapıp, cezaevinde dahi olgun davranmış, kendini ezdirmemişsin.

Yalnız sadece öpüştüler diye hapise giren o arkadaşına daha bir üzüldüm, sanki dünyanın sonunu getiriyorlar.

• İlk olarak ikinisin yaptığıda hata umarım zinanın nasıl pis bir iş olduğunu öğrenmişsindir kardeşim. Kızın yaptığına söyleyecek söz bulamıyorum. Yanlış anlamadıysam sofi bir aileden. Böyle bir aileden gelip bu işi yaparsan sonrada birisinin 7 ayına mâl olursan onurunu bir kenara bırak. Keşke bu günaha girmeyip güzel bir hayatın olsaymış, annenin yazdıkları vs. etkiledi. Birde bu kız tarafının ailesini, olayın başlarını biraz daha anlatmanı isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

100 sopayla isin biterdi miss

Klavye delikanlıları bi çıkmıyorsunuz ki karşıma reelde ah bi çıksanız allahtan tek dileğim

Noldu lae? Bana ne kiziyon. Seriatta cezasi budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

Çok yazık olmuş, hiçbir şekilde değmezdi bu yaşadıklarına ama ben seninle gurur duyuyorum, bir çoğunun yapamayacağını yapıp, cezaevinde dahi olgun davranmış, kendini ezdirmemişsin.

Yalnız sadece öpüştüler diye hapise giren o arkadaşına daha bir üzüldüm, sanki dünyanın sonunu getiriyorlar.

Babam trabzonludur. Sağolsun iyi eğitti yürekli eğitti beni. Korkmadım şu ana kadar hiçbirşeyden dahada korkmam. O arkadaşında ailesiyle görüşürüp sürekli haber alıyorum umarım tahliye olucak oda. hiç sorma adam yaralasam daha iyiymiş.
  • serseri misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

Çok yazık olmuş, hiçbir şekilde değmezdi bu yaşadıklarına ama ben seninle gurur duyuyorum, bir çoğunun yapamayacağını yapıp, cezaevinde dahi olgun davranmış, kendini ezdirmemişsin.

Babam trabzonludur. Sağolsun iyi eğitti yürekli eğitti beni. Korkmadım şu ana kadar hiçbirşeyden dahada korkmam. O arkadaşında ailesiyle görüşürüp sürekli haber alıyorum umarım tahliye olucak oda. hiç sorma adam yaralasam daha iyiymiş.

Hayatta başarılı olmanı diliyorum güzel kardeşim. Bir yolunu bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İlk olarak ikinisin yaptığıda hata umarım zinanın nasıl pis bir iş olduğunu öğrenmişsindir kardeşim. Kızın yaptığına söyleyecek söz bulamıyorum. Yanlış anlamadıysam sofi bir aileden. Böyle bir aileden gelip bu işi yaparsan sonrada birisinin 7 ayına mâl olursan onurunu bir kenara bırak. Keşke bu günaha girmeyip güzel bir hayatın olsaymış, annenin yazdıkları vs. etkiledi. Birde bu kız tarafının ailesini, olayın başlarını biraz daha anlatmanı isterim.

Ya kız böyle bir hata yapabildi. Ama biz buna hata demiyorduk ya 7 yıl var 7 yıldır seviyorduk birbirimizi. Çocuklu aşkı kısaca. Yapmak zor olmadı. İlk defa yaptım ama sevdiğimle yaptım. Allahımda beni affetsin. Ya olaya okadar fazla girmek istemiyorumda kızın ailesi ağır sofidir yani diyebileceğim tek bu

• bugracan31 B kullanıcısına yanıt
    hiç suçun yokken neler gelmiş başına,bu ülkede arkan olacak bak cumhurbaşkanının oğlu devlet sanatçısını öldürdü bişey olmadı,bugun okuduğum bi haberde biri çocugun gözünü çıkarmış ay yıldızı kolyesi için tutuklanmamış bile,ne diyelim burada adalet tanrıcası themisin gözü açık diye boşuna demiyorlar

• Zina iki taraf içinde suçdur, kızda ceza almalıydı. Siİn bacınız ananız bir başkasıyla, evlılık dışı ilişkiye gırmesini istemıuorsanız, başkalarıylada sız gırmeyın. Biraz empati kurun, bu hayattakı her şey için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

hiç suçun yokken neler gelmiş başına,bu ülkede arkan olacak bak cumhurbaşkanının oğlu devlet sanatçısını öldürdü bişey olmadı,bugun okuduğum bi haberde biri çocugun gözünü çıkarmış ay yıldızı kolyesi için tutuklanmamış bile,ne diyelim burada adalet tanrıcası themisin gözü açık diye boşuna demiyorlar

Sicil hakkında bir ufak sıkıntı var halledeyim gidiyorum zaten romanya veyahut kanadaya. İşim olmaz daha ülkeleri onların olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Zina iki taraf içinde suçdur, kızda ceza almalıydı. Siİn bacınız ananız bir başkasıyla, evlılık dışı ilişkiye gırmesini istemıuorsanız, başkalarıylada sız gırmeyın. Biraz empati kurun, bu hayattakı her şey için geçerli.

bence sende biraz empati kurmayı denemelisin. Ben cezamı çektim üzgünüm dediğimi kaç kere söyledim. Bunun üzerine halağa üzerime gelmenizdeki sebebi anlamıyorum. umarım söylediğin gibi "BU HAYATTAKİ HERŞEY İÇİN GEÇERLİDİR"
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Memur falan olamayacaksin simdi degilmi ? Ne yapmayi dusunuyorsun?

Youtube üzerinde bir kanalım var. Oyun videoları çekiyorum. Büyüyüpte ilerde bu kanalı ofise çevirmek, büyük şirketlerle sponsorluk dahilinde incelemeler yapmak istiyorum. Size "one be adam gibi birşey yokmu aklında" demek gelebilir. Ama yaptığım şeyi seviyorum bir işe dönüştürmek istiyorum. Öyle hayaller felan işte allah büyük

link atsana kanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

quote:

Youtube üzerinde bir kanalım var. Oyun videoları çekiyorum. Büyüyüpte ilerde bu kanalı ofise çevirmek, büyük şirketlerle sponsorluk dahilinde incelemeler yapmak istiyorum. Size "one be adam gibi birşey yokmu aklında" demek gelebilir. Ama yaptığım şeyi seviyorum bir işe dönüştürmek istiyorum. Öyle hayaller felan işte allah büyük

link atsana kanki

Sıkıntı olmasın ya şimdi reklam diye ?

• En temizi gidip dönmemek buralara bir daha, hele ki avrupa ülkesinde bir tanıdık vs varsa onun yanına gidip düzen oturana kadar misafirlik et sonra da özgürlüğünü yaşa.

• Suskunlar gerçek mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

quote:

link atsana kanki

Sıkıntı olmasın ya şimdi reklam diye ?

olmaz yav.ama pmmden at burası türkiye herşey olabilir

• Neyse suçlusu ben değilim :Phttps://www.youtube.com/channel/UCnES722F60vByABiEPproFg

Suskunlardan kastın içerdeki muameleyse eh diyelim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.