Şimdi Ara

17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

Neyse suçlusu ben değilim :Phttps://www.youtube.com/channel/UCnES722F60vByABiEPproFg

Suskunlardan kastın içerdeki muameleyse eh diyelim

ailenle paylastin mi peki bu hayalini onlar destek cikti mi bu hayaline?

Her konuda bana güvendiklerini başarabileceğimi söylüyorlar. Ekstra olarak ayrıntıya girmiyorlar yani. Kısacası arkamdalar. Sponsor tarzı birşey aramaya başladım en azından reklamımı sağlaması için. Oyun forumu olur,oyun blogu olur hatta facebookta oyun sayfası bile olur. Bir tutsam böyle birşeyin ucundan gerisi daha kolay olucak

• quote:

quote:

quote:

Neyse suçlusu ben değilim :Phttps://www.youtube.com/channel/UCnES722F60vByABiEPproFg

Her konuda bana güvendiklerini başarabileceğimi söylüyorlar. Ekstra olarak ayrıntıya girmiyorlar yani. Kısacası arkamdalar. Sponsor tarzı birşey aramaya başladım en azından reklamımı sağlaması için. Oyun forumu olur,oyun blogu olur hatta facebookta oyun sayfası bile olur. Bir tutsam böyle birşeyin ucundan gerisi daha kolay olucak

insallah basarirsin ailenin kiymetini bil cok harika insanlarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

insallah basarirsin ailenin kiymetini bil cok harika insanlarmis.

Evet öylelerdir sağol iyi dileklerin için.

• Csb gibi geliyor bana , sirf seks yaptı diye birini içeri atmak nasıl bir kafa anlayamadim pek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    cinsel istismar diye geçer. şu aptal csb sohbetini kapatın artık. Küçük düşürüyosunuz kendinizi
  • bugracan31 B kullanıcısına yanıt
    Kücük düşürme filan ne alaka ? Csb gibi geldi dedim . Hala öyle geliyor . Bu ülkenin bu kadar duştüğüne inanmak istemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufukalper

Dostum babanın falan tepkisi ne oldu?Hani böyle birşey yüzünden cezaevine giricek olsam hortumla dayak yerim ben
    Edit:Nick çok manidar

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Ortam nasıl içerde? Tipler,yemekler,yaşayış falan

nickim hataylı olduğum için. Babam iyiki var herzaman arkamda oldu. Tek kızdığı keşke parası neyse verseydim karıya gitseydin oğlum dedi. Fakat hiç üzmedi beni her görüşüme geldi arkamda oldu bana sahip çıktı. Hakkını ödüyemem. Canım babam.

Yemekler felan okadar kötü değil. Sabah kahvaltısı en kötüsü. 3 zeytin ve yarım peynir geliyor. bazen kuru kayısı sadece.bazenleride yumurta geliyor. Ama bildiğin buz yani saf buz. Standart bir yaşayış var ya. Sabahları kurslar oluyor ben resim kursundaydım 8 den 12 ye kadar kursta oluyorduk. boncuk kursu felan bayağı var. Ben boncuk işlemeyi kendim öğrendim 20 30 tane kum boncuk tesbihim var. Çok kötü insanlarda var çok iyide. Benim koğuşum zaten ilk giren temiz insanların olduğu bir koğuştu. Fakat bizim yukarımızdaki koğuşta (cinayet,uyuşturucu,tecavüz koğuşuydu) hayatınızda görebileceğiniz en kötü insanlar var. Halı saha için 2 koğuşu maça çıkarıyorlar haftada 1 kere. O koğuşla maç yaptığımızda bilerek tekme yumruk felan atıyorlardı. Sürekli düşen sigaraları bize vericeksiniz diye emirler yağdırıyorlardı. İlk başlarda gücüm pek yetmedi. Fakat 6. ayda onların koğuş ağasını sağlamca bir dövdüm halı sahada. Okadar sinirli ve duygusaldım ki bebeyi döverken ağlıyormuşum öyle dediler. 4 Gün müşadeye attılar. Abiler hiç işkence etmedi yani bi tokat bile atmadı. Hakediyordu sonunda biri hakkından geldi onun dediler. Gelip müşadedeyken benle sohbet felan ettiler. Allah onlardan razı olsun

Puhahahah babaya bak parası neyse verseydimde karıya gitseydin oğlum he aahahahahaha

• Bi an nickteki 31 e gözüm kaydı

• Maestro58 kullanıcısına yanıt
    HATAYLIYIM HATAY HATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
  • 7 ayda iceri girdin kameralarin yerlerini cozdun kogus agasi denen vatandasa kafayi vurdun dovdun. Aga senden korktu sen adaleti getirdin. Obur kogusta abi denilen vatandaslarla samimi oldun sigara duzenini kurdun. Bu surede memur beyler seni cok sevdi sarkilar turkuler soylediniz senin oldugun yerde adaletin olduguna inandi hepsi sen bu oyunu bozdun.

E sen bunlari kizin babasina anlatsan kizi sana verirler belki denemelisin bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Koğuş ağası var mı?
    Şişleme olayları var mı?
    Sence koğuş sistemimi daha iyidir yoksa tek kişilik hücre sistemimi?

1-Koğuş ağası olayı var. Ben gittiğimde bir tane **** vardı ismini vermiyeceğim. Çocuklara ezinti yapıyor kantinlerine,yemeklerine çöküyordu. Gittiğim gün bana küfürle birlikte iş buyurmaya başladı. Tabi bende yediremedim. Koğuşun her yerinde kamera var mutfak hariç. Mutfağa gelmesini söyledim hayırdır felan dedi atarlanmaya başladı yeni mahkumsun yerini biliceksin felan dedi. Kafayı koydum buna altıma aldım bayağı dövdüm. Sonra bana yalakalık yapmaya başladı. Çocuk koğuşlarında sigara yasak olduğu için hemen karşı tarafımızda genç koğuşu vardı. Bahçelerimiz karşı karşıyaydı yani arada duvar vardı ama. Pusula sallıyorduk şişenin içnie not yazıyoduk. Kantin atıyoduk bize sigara atıyolardı. Başlarda o koğuş ağası döndürüyodu sigara işlerini bize içirmiyodu felan. Sonra genç koğuşlada aramı kurunca sigara olayıda bende dönmeye başladı koğuştakilerin hepsiyle çok yakın arkadaş olduk güzel sohbetler ettik ağladık güldük. 13 14 yaşında çocuklar vardı almış koymuşlar oraya. Görsen ağlarsın çocukları. Ama tahliye oldu onlarda görüşüyorum. Sonradan iyice ağalık bana geçti. Ama hiç hak yemedim herkesi sevdim iyilik ettim. Eski ismiyle "gardiyanlar" tabi şu an deyince kızıyorlar. Memur olarak isimlendiriyoruz bizde beni baya seviyorlardı gitar çaldığım için onlara şarkı çalıyordum gitar öğretiyordum. Sigara veriyorlardı bana iyilik yapıyorlardı. Üstelik herkes diyordu burda bugra varken adaletsizlik olmaz felan diyorlardı iyi seviyorlardı yani.

2-Şiş değilde jilet olayı var. Traş olmak için jilet isteyebiliyorsun memurdan. Kantinden jilet aldığında memur kabininde duruyor traş olucağın zaman alıyorsun. O 3 bıçaklı jiletlerin 1 tanesini söküp işlerini gördükleri oluyor haberleri geliyordu kulağıma. Ama genelde jilet geri alınırken bıçaklar kontrol ediliyor.

3-Çoklu koğuş şöyle zaten akşam 11 yat saatidir. 11 de tekli hücrelere geçilir kapılar kilitlenir sabah 6 da sabah sayımıyla uyanılır sayım yapılır. Hafta sonları gündüz uyumak serbesttir. Ama ara sayımlar olduğu için kalkmak zorunda kalırsın. Hafta içleri yasak olsada memur abilerimiz bize iyi görüşleriyle izin verirlerdi uyumamıza.

Cool

• Kameraların yerini çözdün nedemektir arkadaş kameraları saklamıyolar zaten öyle duruyo açık açık köşelerde
  • Senin beni sokacağın ortamlar sıkıntı yapmazda benim sana sokacağım şeyler çok can yakabilir "afacan"
  • Zinanin zararlari kardes seni suclamiyorum ama keske bulasmasaydin en azindan gunah da islememis olurdun.Bir de nu siciline isledi degilmi ilerde karsina cikacak mi.

• Ee kardeş sen koğuş ağasını dövmüşsün sonra gidip genç koğuş ağasınıda dövmüşsün cezaevine adalet'de getirmişsin bizde seni forumun ağası yapahhhh ?

• JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Siz olayı bravehearth'a bağladınız. Kendi dünyanızda eğlenin artık ne diyeyim.
  • quote:

Siz olayı bravehearth'a bağladınız. Kendi dünyanızda eğlenin artık ne diyeyim.

Ağam sen iste nirvanaya ulaşahhhh ağam benim

• Sana bahsedebileceğim tek şey saygının büyüğe değil adama duyulacağıdır. Büyümüşsün eyvallah fakat o çok soktuğunuz şeyin başı kadar kafanız olmadığınada adım kadar eminim. Boş yapmada işine gücüne git.
  • Mubarek rambo herkesi dovmus masallah

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Mubarek rambo herkesi dovmus masallah

Yav salliyor kardes.Totosundan uyduruyor.Aklinca bana artizlik yapiyor dingil(aks) facede küfür eden tipler var gecen bir tanesini yakaladim internet kafede Bi baktim 13 yasinda çocuk kulagini cektim veledin.Babama söyleme diye agladi bu elemanda bunlardan muhtemelen.Küçük yaştaki kardeşlerim yaşiniz önemli değilde böyle salaklarin laflarina inanmayin.Size islah evlerini ballandiriyor suça teşvik ediyor.Dikkat edin böyle sacmaliklara inanmayin.Eğitimimize bakin... edit: Çakma kabadayi banlanmis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 19 Nisan 2015; 10:04:28 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.