Şimdi Ara

17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanmadım ben ama doğruysa geleceğini baya etkileyecek bu olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

kogus agasina kafa atmayaydin inanirdim da neyse tahliye belgeni atarsan inandiriciligi daha yuksek olur tabi varsa

Şu an onları bulamamda size annemin bana içerdeyken yolladığı kitaptaki notu gösterebilirim..
     17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım

Kağıdın sağ alt köşesinde ıslaklık izi var. Ağladın demi

• Geçmiş olsun suan kac yasindasin? Koğuşunuzda kac yas aralığında çocuklar vardı? Birde kizdan hic haber aldin mi ne yapıyor ediyormus

• quote:

Neyse suçlusu ben değilim :Phttps://www.youtube.com/channel/UCnES722F60vByABiEPproFg

Suskunlardan kastın içerdeki muameleyse eh diyelim

erkek çocuklarına malum şey yapıldığı doğrumu
  • quote:

Neyse suçlusu ben değilim :Phttps://www.youtube.com/channel/UCnES722F60vByABiEPproFg

Ceza falan çekmemişsin. Eziyet çekmişsin. Kızın rızası varsa istediğin gibi sevişirsin. O şeriatçı puştlar 8 yaşında evlendirdikleri bacak kadar kızlara baksın. Daha çok gençsin dostum. Umarım talihin döner herşey gönlünce olur.

• Kardeşim çıktıktan sonra görüştün mü kızla. İçerdeyken görüşmeye geldi mi hiç. Çok geçmiş olsun hocam. sanki tecavüz ettiniz karşılıklı bi olay. Bir gencin hayatı daha gitti gözgöre göre. Lanet olsun böyle ailelere. Allah yardımcın olsun.

• 18 YAŞINDAIYM içerde kutladım doğum günümü yılbaşından 1 gün önce ceza evine girdim.

Erkek çocuklarına bazı koğuşlarda yapıldığı duyumunu almıştım fakat güvenlik üst düzey pek inandırıcı değil. 2 taraf istekli olunca yapıyorlarmış ama.

Kızdan hiç haber almadım 1 kere karşılaştım sadece ondada yolumuzu değiştirdik zaten. 13 14 17 15 felandı bu civarda.

Keşke gerçek olmasada öyle işte yapıcak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

quote:

Ceza falan çekmemişsin. Eziyet çekmişsin. Kızın rızası varsa istediğin gibi sevişirsin. O şeriatçı puştlar 8 yaşında evlendirdikleri bacak kadar kızlara baksın. Daha çok gençsin dostum. Umarım talihin döner herşey gönlünce olur.

Aldığım en delikanlı, en kaliteli cevaplardandı. Varol,sağol..

• Yaptığının cezası bu olmamalı seni diğer tarafta başka şeyler bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

En temizi gidip dönmemek buralara bir daha, hele ki avrupa ülkesinde bir tanıdık vs varsa onun yanına gidip düzen oturana kadar misafirlik et sonra da özgürlüğünü yaşa.

O hakkı kaybetti arkadaş. Kimse sabıkalı birini ülkesine almaz. Sabıkası hayati boyunca karşısına çıkacak.

• Valla gecmis olsun kardesim karisik bi durummus acikcasi.Oyle bi durumda mahkemede vs bu tecavuz degil karsi tarafin da rizasi falan var deyince hicbir sekilde dinlemiyorlar mi resit degilsiniz diye ? Ayrica hayatini yakmissin vs diyenler olmus,alakasi bile yok sahsen bu olumlu bakis acisiyla cok iyi seyler yapabilecegine inaniyorum.

• Vay be Türkiye'de evlenmeden sevişmemek lazım demekki

Senin ailen onun ailesiyle konuşup engelleseydi keşke dile kolay 7 ay. Şuan çıktınmı yoksa hala cezaevindemisin?
  • Eyvallah captain sağol.

İşte açıkladıydım konussalardı tehtit ettiler felan diye alehimize kullanabilirlerdi. Çıktım çıktım denetimli serbestlik verdiler işte imzaya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

senin 16 yaşında bacını kızını düdükleseler hoşuna gidermi

senin 16 yaşındaki bacın isteyerek kendi rızası ile erkek Arkadaşı ile cinsel ilişkiye girmişse bu çok normaldir.Kızın da Erkeğin de yaptığı namussuzluk ahlaksızlık falan değildir.Böyle bir ceza sadece yobaz arap ülkelerinde bir de bizim ülkede görülür

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

senin 16 yaşında bacını kızını düdükleseler hoşuna gidermi

senin 16 yaşındaki bacın isteyerek kendi rızası ile erkek Arkadaşı ile cinsel ilişkiye girmişse bu çok normaldir.Kızın da Erkeğin de yaptığı namussuzluk ahlaksızlık falan değildir.Böyle bir ceza sadece yobaz arap ülkelerinde bir de bizim ülkede görülür

Şeriat-ı herseyi gectım. Serıatta bıle 4 tane Şahit yoksa erkegın cezası Tövbe dir :))) ıkı Tarafın rızasında Erkeğe bısey denmemelı bence . Bı tek kız daha 18 ıne gırmemıs erkek bıldıgın gence unıversıte ' is hayatında falansa bu adamın götunden kan alınmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaskaya98

En temizi gidip dönmemek buralara bir daha, hele ki avrupa ülkesinde bir tanıdık vs varsa onun yanına gidip düzehataylına kadar misafirlik et sonra da özgürlüğünü yaşa.

O hakkı kaybetti arkadaş. Kimse sabıkalı birini ülkesine almaz. Sabıkası hayati boyunca karşısına çıkacak.

Arkadaş tecavüzden vs girmemiş zina da suç değil avrupada hatta türkiyede de değil diye biliyorum

Bence o da kızdan şikayetçi olabilir sonuç istismar varsa karşılıklı

Aile isterse evlendirebilirdi ikinizi 17 yasinda imzayla evlenilebiliyor şimdi sporda oldu vs diye yamamaya çalışacaklar kızı onların istediği tipte kimsede halk tabirinde ‘bozuk‘ kızla evlenmez bende hatayliyim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 19 Nisan 2015; 8:57:41 >

• CSB.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Zina iki taraf içinde suçdur, kızda ceza almalıydı. Siİn bacınız ananız bir başkasıyla, evlılık dışı ilişkiye gırmesini istemıuorsanız, başkalarıylada sız gırmeyın. Biraz empati kurun, bu hayattakı her şey için geçerli.

Zina nerede suçmuş kardeş? Hangi hukukta söyler misin? İki taraf da ceza almalıymış. Türk Medeni Kanunu diye bir şey duydun mu hiç? Eğer sen duyduysan senin bildiğin kanunu ben bilmiyorum çünkü.
    Olayın dini, ahlaki boyutuna hiç karışmıyorum kim ne derse haklıdır. Ama kardeş boş yapmayacaksın. Zina suçmuş, bak bak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Bey

quote:

quote:

quote:

Gızı düdüklerken iyidide içeri girincemi kötü sübyancı seni.

Sübyancı değilim. Aramızda sadece 1 yaş vardı. Annenle baban arasındaki yaş farkını sor bakalım.

5 yaşındaki gız çocuguna yap zaten nasılsa 15 yıl sonra 20 yaşında.kafaya bak kafaya.hakim olsam çıkamazdın içerden

Senin gibiler yüzünden gelişiymor bu ülke
    bende senin yüzünden ulusumdan utaniyorum. Çıkarın artik şu at gozluklerinizi bBu arada sende hakim olucak kapasitede yok zaten üzülme

Gızına yapmazlar inş doktor.bişey derdim de demiyorum.

ikisininde rızası varmış.hay allahım ya.sanarsın tecavüz etmiş.1 yaş fark var diye sübyancı mı oluyor?

• quote:

ailenle paylastin mi peki bu hayalini onlar destek cikti mi bu hayaline?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.