Şimdi Ara

17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söylediğim gibi. Cinsel suçtan girdim ama sandığınız gibi öyle tecavüz felan değil. Sevdiğim kızla yaptık işte böyle bişey Ailesi öğrenince suç duyurusunda bulundular. 1 yaş küçük olduğu içinde tutuklu bulunmam uygun görüldü 7 ay içerde kaldım. Fakat hükümlü olarak değil dava sonuçlanana kadar kaldım diyelim. İddaaname "savcılarımız sağolsun" zaten 4 ayda geldi. 1 ay sonra mahkeme oldu. Psikolojik rapor için mahkeme attı 2 ay daha. Son mahkemede denetimli serbestlikten tahliye oldum. Ankara sincan kapalı ceza evinde yatıyordum.

Bekliyorum sorularınızı. ( Böyle saçma şeyler yazıp komik olmaya veyahut ilgi çekmeye çalışan insanlar yorum atmaz ise sevinirim. )

NOT : ARKADAŞLAR GEÇMİŞ OLSU DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DİĞER SORULARA CEVAP VERDİĞİMDEN DOLAYI MESAJ CEVAP SÜRESİ MEVCUT BİLİYORSUNUZ SİZİNKİLERE VEREMİYORUM. ÇOK TEŞEKKÜRLER DİLEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugracan31 -- 19 Nisan 2015; 1:24:37 >

• Aileyi ikna edemedinizmi?
  • çocuk cezaevlerinde kral gibi yaşıyormuşsun, her şey varmış

doğru mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukalper

Aileyi ikna edemedinizmi?

Malesef. Ayrıyetten görüşme denememiz durumunda bizi tehtit ettiler tarzında iddaalarda bulunup iyice başımızı yakabilirlerdi. Risk alamadık.
  • spor yaptın mı hiç
  • gecmis olsun kardesim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

çocuk cezaevlerinde kral gibi yaşıyormuşsun, her şey varmış

doğru mudur

Haftada 3 haftada bir bilgisayar oynatıyorlar gta 3,nfs 2 gibi oyunlar var. 1 saatliğine kafa dağıtıyosun öyle. Ortak yaşam salonu var ordada masa tenisi var. Bahçe var http://www.haberimport.com/d/other/sincan-cocuk-ve-genclik-kapali-ceza-evi-CHA-638983-7-t.jpg
    şöyle bir bahçe basket potası var kantinden basket topu yazıp almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

spor yaptın mı hiç
    Carl
  • İki kişi rızalı olarak yapsın ama erkek olduğun için cezaevine giden sadece sen ol.

Dat logic
  • Koğuş ağası var mı?
    Şişleme olayları var mı?
    Sence koğuş sistemimi daha iyidir yoksa tek kişilik hücre sistemimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arewr

İki kişi rızalı olarak yapsın ama erkek olduğun için cezaevine giden sadece sen ol.

Dat logic

Sorma. Şikayetçi Olanlar onlar olduğu için ben suçlu durumuna düştüm. İnanın bana ülkenin cinsel kanunları okadar açıkla veyahut yanlışla dolu ki. İçerde sırf bi kızı öptü diye 4 aydır yatan arkadaşım var. Rezillik.
  • Dostum babanın falan tepkisi ne oldu?Hani böyle birşey yüzünden cezaevine giricek olsam hortumla dayak yerim ben
    Edit:Nick çok manidar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukalper -- 19 Nisan 2015; 0:54:12 >
  • İçerde cinsel istismara şahit oldun mu
  • quote:

Dostum babanın falan tepkisi ne oldu?Hani böyle birşey yüzünden cezaevine giricek olsam hortumla dayak yerim ben
    Hocam içeride nasıl zaman geçiyor? Geçmiyordur da sıkıntıdan ölmemek için ne yaptın mesela?
  • Ortam nasıl içerde? Tipler,yemekler,yaşayış falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Koğuş ağası var mı?
    Şişleme olayları var mı?

1-Koğuş ağası olayı var. Ben gittiğimde bir tane **** vardı ismini vermiyeceğim. Çocuklara ezinti yapıyor kantinlerine,yemeklerine çöküyordu. Gittiğim gün bana küfürle birlikte iş buyurmaya başladı. Tabi bende yediremedim. Koğuşun her yerinde kamera var mutfak hariç. Mutfağa gelmesini söyledim hayırdır felan dedi atarlanmaya başladı yeni mahkumsun yerini biliceksin felan dedi. Kafayı koydum buna altıma aldım bayağı dövdüm. Sonra bana yalakalık yapmaya başladı. Çocuk koğuşlarında sigara yasak olduğu için hemen karşı tarafımızda genç koğuşu vardı. Bahçelerimiz karşı karşıyaydı yani arada duvar vardı ama. Pusula sallıyorduk şişenin içnie not yazıyoduk. Kantin atıyoduk bize sigara atıyolardı. Başlarda o koğuş ağası döndürüyodu sigara işlerini bize içirmiyodu felan. Sonra genç koğuşlada aramı kurunca sigara olayıda bende dönmeye başladı koğuştakilerin hepsiyle çok yakın arkadaş olduk güzel sohbetler ettik ağladık güldük. 13 14 yaşında çocuklar vardı almış koymuşlar oraya. Görsen ağlarsın çocukları. Ama tahliye oldu onlarda görüşüyorum. Sonradan iyice ağalık bana geçti. Ama hiç hak yemedim herkesi sevdim iyilik ettim. Eski ismiyle "gardiyanlar" tabi şu an deyince kızıyorlar. Memur olarak isimlendiriyoruz bizde beni baya seviyorlardı gitar çaldığım için onlara şarkı çalıyordum gitar öğretiyordum. Sigara veriyorlardı bana iyilik yapıyorlardı. Üstelik herkes diyordu burda bugra varken adaletsizlik olmaz felan diyorlardı iyi seviyorlardı yani.

2-Şiş değilde jilet olayı var. Traş olmak için jilet isteyebiliyorsun memurdan. Kantinden jilet aldığında memur kabininde duruyor traş olucağın zaman alıyorsun. O 3 bıçaklı jiletlerin 1 tanesini söküp işlerini gördükleri oluyor haberleri geliyordu kulağıma. Ama genelde jilet geri alınırken bıçaklar kontrol ediliyor.

3-Çoklu koğuş şöyle zaten akşam 11 yat saatidir. 11 de tekli hücrelere geçilir kapılar kilitlenir sabah 6 da sabah sayımıyla uyanılır sayım yapılır. Hafta sonları gündüz uyumak serbesttir. Ama ara sayımlar olduğu için kalkmak zorunda kalırsın. Hafta içleri yasak olsada memur abilerimiz bize iyi görüşleriyle izin verirlerdi uyumamıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Hocam içeride nasıl zaman geçiyor? Geçmiyordur da sıkıntıdan ölmemek için ne yaptın mesela?

Alıntıları Göster
    nickinde rakamları icra etseydin bu konuyu açmazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

Koğuş ağası var mı?
    Şişleme olayları var mı?

1-Koğuş ağası olayı var. Ben gittiğimde bir tane **** vardı ismini vermiyeceğim. Çocuklara ezinti yapıyor kantinlerine,yemeklerine çöküyordu. Gittiğim gün bana küfürle birlikte iş buyurmaya başladı. Tabi bende yediremedim. Koğuşun her yerinde kamera var mutfak hariç. Mutfağa gelmesini söyledim hayırdır felan dedi atarlanmaya başladı yeni mahkumsun yerini biliceksin felan dedi. Kafayı koydum buna altıma aldım bayağı dövdüm. Sonra bana yalakalık yapmaya başladı. Çocuk koğuşlarında sigara yasak olduğu için hemen karşı tarafımızda genç koğuşu vardı. Bahçelerimiz karşı karşıyaydı yani arada duvar vardı ama. Pusula sallıyorduk şişenin içnie not yazıyoduk. Kantin atıyoduk bize sigara atıyolardı. Başlarda o koğuş ağası döndürüyodu sigara işlerini bize içirmiyodu felan. Sonra genç koğuşlada aramı kurunca sigara olayıda bende dönmeye başladı koğuştakilerin hepsiyle çok yakın arkadaş olduk güzel sohbetler ettik ağladık güldük. 13 14 yaşında çocuklar vardı almış koymuşlar oraya. Görsen ağlarsın çocukları. Ama tahliye oldu onlarda görüşüyorum. Sonradan iyice ağalık bana geçti. Ama hiç hak yemedim herkesi sevdim iyilik ettim. Eski ismiyle "gardiyanlar" tabi şu an deyince kızıyorlar. Memur olarak isimlendiriyoruz bizde beni baya seviyorlardı gitar çaldığım için onlara şarkı çalıyordum gitar öğretiyordum. Sigara veriyorlardı bana iyilik yapıyorlardı. Üstelik herkes diyordu burda bugra varken adaletsizlik olmaz felan diyorlardı iyi seviyorlardı yani.

2-Şiş değilde jilet olayı var. Traş olmak için jilet isteyebiliyorsun memurdan. Kantinden jilet aldığında memur kabininde duruyor traş olucağın zaman alıyorsun. O 3 bıçaklı jiletlerin 1 tanesini söküp işlerini gördükleri oluyor haberleri geliyordu kulağıma. Ama genelde jilet geri alınırken bıçaklar kontrol ediliyor.

3-Çoklu koğuş şöyle zaten akşam 11 yat saatidir. 11 de tekli hücrelere geçilir kapılar kilitlenir sabah 6 da sabah sayımıyla uyanılır sayım yapılır. Hafta sonları gündüz uyumak serbesttir. Ama ara sayımlar olduğu için kalkmak zorunda kalırsın. Hafta içleri yasak olsada memur abilerimiz bize iyi görüşleriyle izin verirlerdi uyumamıza.

Alıntıları Göster
    CSB kokusu geliyor sanki

• kız mı ele verdi seni
  • quote:

Dostum babanın falan tepkisi ne oldu?Hani böyle birşey yüzünden cezaevine giricek olsam hortumla dayak yerim ben

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Ortam nasıl içerde? Tipler,yemekler,yaşayış falan

nickim hataylı olduğum için. Babam iyiki var herzaman arkamda oldu. Tek kızdığı keşke parası neyse verseydim karıya gitseydin oğlum dedi. Fakat hiç üzmedi beni her görüşüme geldi arkamda oldu bana sahip çıktı. Hakkını ödüyemem. Canım babam.

Yemekler felan okadar kötü değil. Sabah kahvaltısı en kötüsü. 3 zeytin ve yarım peynir geliyor. bazen kuru kayısı sadece.bazenleride yumurta geliyor. Ama bildiğin buz yani saf buz. Standart bir yaşayış var ya. Sabahları kurslar oluyor ben resim kursundaydım 8 den 12 ye kadar kursta oluyorduk. boncuk kursu felan bayağı var. Ben boncuk işlemeyi kendim öğrendim 20 30 tane kum boncuk tesbihim var. Çok kötü insanlarda var çok iyide. Benim koğuşum zaten ilk giren temiz insanların olduğu bir koğuştu. Fakat bizim yukarımızdaki koğuşta (cinayet,uyuşturucu,tecavüz koğuşuydu) hayatınızda görebileceğiniz en kötü insanlar var. Halı saha için 2 koğuşu maça çıkarıyorlar haftada 1 kere. O koğuşla maç yaptığımızda bilerek tekme yumruk felan atıyorlardı. Sürekli düşen sigaraları bize vericeksiniz diye emirler yağdırıyorlardı. İlk başlarda gücüm pek yetmedi. Fakat 6. ayda onların koğuş ağasını sağlamca bir dövdüm halı sahada. Okadar sinirli ve duygusaldım ki bebeyi döverken ağlıyormuşum öyle dediler. 4 Gün müşadeye attılar. Abiler hiç işkence etmedi yani bi tokat bile atmadı. Hakediyordu sonunda biri hakkından geldi onun dediler. Gelip müşadedeyken benle sohbet felan ettiler. Allah onlardan razı olsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.