Şimdi Ara

17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • koğuş ağasına kafa koymayaydın bide üstüne sana yalakalık yapmayaydı iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim.Bence bundan ders alıp reşit olmayan kızlarla olma bir daha.Okadar kötü adalet sistemimiz var ki yine böyle şeyler başına gelebilir.Umarım kısa süre unutup hayatına güzelce devam edersin.
  • abi konu csb ya

EDİT: SİMDİ YAZDIKLARINI OKUDUMDA KARDES SEN PRISON BREAK'IN ETKISINDE KALMISSIN ICINDE BIRAZ MICHAEL BIRAZDA ABRUZZI VAR HAHAHAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HORSESHOEBREAKER -- 19 Nisan 2015; 19:19:59 >
  • Nick suç uyumsuzluğu
  • İnanan varmı? Maksimum 7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırboya bak hala tosun diyor.

Her neyse döt korkularına bakın kurabiye ve hilmişin.

Bir ay önce kaybetme korkusu olmayan ikili şimdi burası survivor herkes gidebilir moduna girdiler.

• su şişeleri ile bench press çalıştınmı
  • Cezaevi leş atıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: duma

Hırboya bak hala tosun diyor.

Bir ay önce kaybetme korkusu olmayan ikili şimdi burası survivor herkes gidebilir moduna girdiler.

Yanlış gelmişin kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırboya bak hala tosun diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: duma

Hırboya bak hala tosun diyor.

Sen çok yanlış gelmişsin

• Hocam cok gecmis olsun. Ins bir daha bole kotu seyler basina gelmez. Olayin dini boyutu veya ahlaki boyutu ayri bir olay o konulara giren arkadaslar cok yanlis yapmis. Herkes hata yapar hatasiz kul olmaz, kaldiki bunun hapis yatmayi gerektiricek bir hata oldugunuda dunyada kimseyi inandiramazsin. Gercekten 6 yasinda cocukla evlenilir diye fetva verenlerimi, 13 yasinda kiza 24 kisi tecavuz edip kiz kendi istedi denilip hepsinin sucsuz cikartilmasinimi, Hangi birini anlatalim ulkedeki pislikler temiz insanlarla ortuluyor ya asil bu koyuyor adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

quote:

Orijinalden alıntı: ufukalper

Dostum babanın falan tepkisi ne oldu?Hani böyle birşey yüzünden cezaevine giricek olsam hortumla dayak yerim ben
    Edit:Nick çok manidar

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Ortam nasıl içerde? Tipler,yemekler,yaşayış falan

nickim hataylı olduğum için. Babam iyiki var herzaman arkamda oldu. Tek kızdığı keşke parası neyse verseydim karıya gitseydin oğlum dedi. Fakat hiç üzmedi beni her görüşüme geldi arkamda oldu bana sahip çıktı. Hakkını ödüyemem. Canım babam.

Yemekler felan okadar kötü değil. Sabah kahvaltısı en kötüsü. 3 zeytin ve yarım peynir geliyor. bazen kuru kayısı sadece.bazenleride yumurta geliyor. Ama bildiğin buz yani saf buz. Standart bir yaşayış var ya. Sabahları kurslar oluyor ben resim kursundaydım 8 den 12 ye kadar kursta oluyorduk. boncuk kursu felan bayağı var. Ben boncuk işlemeyi kendim öğrendim 20 30 tane kum boncuk tesbihim var. Çok kötü insanlarda var çok iyide. Benim koğuşum zaten ilk giren temiz insanların olduğu bir koğuştu. Fakat bizim yukarımızdaki koğuşta (cinayet,uyuşturucu,tecavüz koğuşuydu) hayatınızda görebileceğiniz en kötü insanlar var. Halı saha için 2 koğuşu maça çıkarıyorlar haftada 1 kere. O koğuşla maç yaptığımızda bilerek tekme yumruk felan atıyorlardı. Sürekli düşen sigaraları bize vericeksiniz diye emirler yağdırıyorlardı. İlk başlarda gücüm pek yetmedi. Fakat 6. ayda onların koğuş ağasını sağlamca bir dövdüm halı sahada. Okadar sinirli ve duygusaldım ki bebeyi döverken ağlıyormuşum öyle dediler. 4 Gün müşadeye attılar. Abiler hiç işkence etmedi yani bi tokat bile atmadı. Hakediyordu sonunda biri hakkından geldi onun dediler. Gelip müşadedeyken benle sohbet felan ettiler. Allah onlardan razı olsun

hapistesin sonuçta birader,havyar verecek halleri yok ya

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.