Şimdi Ara

17 Yaşında Ceza Evine Girdim Soruları Alayım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu yüzden erkek erkeğe takılmak daha risksiz ve kafa rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi yiyon la sen koğuş agasini dovmus te agalik buna gecmiste.Tras olmak icin jilet varmis mis mahkumlara metal catal bile vermiyolar ne jileti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazi kansizlar torunu yasindaki 17-18'lik kizlari zorla kendine nikahlarken kimsenin sesi cikmaz. biri 17 biri 16 yasindaki iki genc kendi iradeleriyle beraber olduklarinda oglan hapse girer. tamam bu yasta cinselligi savunmuyorum bence cok erken yaslar ama kimsenin umursamadigi bircok seyden daha masumca bence. hayvan bile denemeyecek kadar asagilik subyancilar dururken bunlarla ugrasan zihniyete lanet olsun.

• Adminler 30 gün ban çakmış forum ağasına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackAvrupa -- 19 Nisan 2015; 10:45:33 >
  • Csb yada değil 60 yaşındaki adamın 10 yaşındaki çocukla evlenmesine hiç bir şey demeyen ama karşılıklı istek ve tek suçu reşit olmayan birinin ceza alması bu ülkenin durumunu gösteriyor.Onuda geçtim neden sadece erkeklere ceza var kızları üstün yada suçsuz kılan ne? Nasıl bir ülke burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: condorn

iyi olmuş.

Gay misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: condorn

iyi olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koğuş ağasına kafa attım'dan sonrasını okumadım.

• Düşünüyorum da,

Allah göstermesin

Benim oğlum 3. Dünya ülkesi olan Türkiye de, böyle birşey yaşamış olsa idi ne yapardım diye düşünüyorum.

Milletvekillerini, bakanları savcıları hakimleri araya koyar, para dağıtır, HSYK ya, nüfu etmişse cemaate filan her kesime bağış yapardım.

Eğer hala içeriden çıkmadıysa, prison Break 3. Sezondaki gibi 2 helikopter kiralarım. Ağır makinalıları atarım. 7-8 zırhlı araç alırım. El kaide gibi, arkaya ağır makinalı atarım.

İçeriden de 3-4 gardiyandan istihbarat akışı alırım. Mesela kule deki gözcü askerin çayına uyutucu kattırırım.

Sonra mahkumlar terasta iken, helikopterler girer, arkadan pikaplar ağır makinalılar gardiyanlar ile, jandarma ile çatışmaya girir.

Koğuşun bina nın lobisinde başında 2 gardiyan ile bekletilen mahkumlar da bir anda, isyan çıkarıp gardiyanı şişliyorlar jiletliyorlar

Ön bahçe de de,
    1. Grup helikopterlerden açılan ateş, 2. Grup kara harekatım, pikaplar minibüslerle saldırı yapılması ile Gardiyanların kafalarına sıkmaya başladığımız anda, içeride tuttuğumuz adamımız olan gardiyan mahkumların yanına gidip, mahkumlara silah dağıtıyor. Mahkumlar da arka bahçeden, içerideki gardiyanlara ve jandarmaya sıkıyor.

Çatışmalar bitince, saldırı yapan 1. Hava ve 2. Kara harekatı birlikleri geri dönüyor.

Daha sonra, jandarma minibüsüne boyadığım, jandarma askerleri olarak kâmufle ettiğim 3. Grup askerlerim çatışma bittikten sonra cezaevine geliyor.

Sanki cezaevine destek olmaya gelmiş gibi, daha sonra mahkumlar bizim adamların cezaevi aracına bindiriliyor.

Daha sonra oğlumu yaşamış olduğum Fransa'ya getiriyor adamlarım. Ben ve oğlum Cem uzan gibi yaşıyoruz.

Buda böyle bir düşünce idi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• serin hikaye
  • Biz 17 yaşında hala sağ elden kurtulamadık adam kendine sevgili bulmuş düdüklemiş hatta bu yüzden hapse bile girmiş where is the adalet ?

• Size katılıyorum, ülkenin çivisi çıktı. Hatta madde 104 ve benzerlerini ağırlaştıran bir düzenleme vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracan31

1-Koğuş ağası olayı var. Ben gittiğimde bir tane **** vardı... Kafayı koydum buna altıma aldım bayağı dövdüm. Sonra bana yalakalık yapmaya başladı.

ufak atta civcivler yesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: thedumbcusin

senin 16 yaşında bacını kızını düdükleseler hoşuna gidermi

kız istediyse cocugun ne sucu var ?

ben kzın istemesini yada çocuğun suçunu sormadımki 16 yaşında kız kardeşini yada kızını düdükleseler hoşuna gidermi diye sordum hatta sizede sorayım aynı soruyu ?

Mantıksız konuşuyorsunuz.Çocuk zorla yapmamış kızına rızası var benim kız kardeşim böyle bir şey yapsa suçu kendimizde ararım her şey ailede biter, aile her şeydir.Aile gerekli şeyleri vermezse olur böyle durumlar

Bu arada geçmiş olsun kardeşim

Edit:Yalnız bundan sonra hayatın pek parlak olmaz.Sicilinde tecavüz yazısını gören insanların seni ise alacaklarını sanmıyorum ileride çok pişman olacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 19 Nisan 2015; 12:13:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

İkinizde suçlusunuz bu yeni nesil çok azgın oldu, ayıp lan ayıp hiç düşünmedin mi kızın geleceğini? O kızın ailesini de tebrik ediyorum bir kız çocuğunu zaptedememişler. Cezanı Çektiğine sevindim, bundan sonra iyi şeyler yapmaya çalış uçkuruna yenik düşme. Hayatında başarılar.

O kızın geleceği bendim zaten. Böyle birşey olmasaydı. Biz yakşalık 7 senedir tanışıyorduk. Ailesiylede tanışıyordum. Fakat yüksek derece sofi bir aile oldukları için bir ifade etmedi. Evlenicektik biz yani çocukluktan beri hayalimizdeydide kader işte

Konu csb gibi ama yinede yazayım;

Senin hapse girmen için kızın senin hakkında zorla sahip oldu şeklinde ifade vermesi gerekiyor.Bunun haricinde ikinizde reşit olmadığınız için her hangi bir suç unsuru yok.Sen 18 yaşında olsaydın o zaman işler cidden sıkıntılıydı.Veya tam tersi o 18 yaşında olsaydı onun için işler sıkıntılı olurdu fakat ikinizde reşit olmadığınız hâlde nasıl 7 ay hapis yattın merak ediyorum.Koğuşta kaldıysan seni iyi sıkıştırmışlardır içerde bir ton tuhaf tuhaf suçu olan insan var.Hapisten 20-30 yıl çıkamayacak insanlar var.Seni nasıl rahat bıraktılar?

• oh olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

quote:

Neyse suçlusu ben değilim :Phttps://www.youtube.com/channel/UCnES722F60vByABiEPproFg

Suskunlardan kastın içerdeki muameleyse eh diyelim

Ceza falan çekmemişsin. Eziyet çekmişsin. Kızın rızası varsa istediğin gibi sevişirsin. O şeriatçı puştlar 8 yaşında evlendirdikleri bacak kadar kızlara baksın. Daha çok gençsin dostum. Umarım talihin döner herşey gönlünce olur.

+1

Diyorlar yok şöyle akrabana,yok şöyle kardeşine yapsalar ne diyecen.Sen kardeşine,akrabana adam gibi terbiye ver,eğitim ver en baştan yapmasın.

• geçmiş olsun benim kızımın gelip biriyle seviştiğini öğrenseydim çocuğu ne hapiste ne dışarda rahat bırakırdım
  • Kız 16'dan küçüktü içeri girdiğine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Kız 16'dan küçüktü içeri girdiğine göre.

Kız ailesinden korkuyorsa zorla yaptı demiş olabilir ya da ailesi ifadesine karışmıştır kızda korkudan istedikleri şekilde ifade vermiştir ama dediğim gibi türkiyede herkes şuçu başkasında arar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.