Şimdi Ara

17 YAŞINDA SAKAL VE BIYIK ÇIKMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal midir sizce ? Tüm arkadaşlarım hacı baba oldular lütfen zamanla çıkar falan demeyin. Aynada bile bakıyorum yakından ama yok yok hiç birşey çıkmıyor gerçekten depresyona girdim

• 21 yasina girecem hala yok tamamen genetik durum.babana sor kac yasinda cikmis diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak sakalın yokken tadını çıkar depresyona girmek nedir yaw.
  • 22 yaşında çıkmış babamda benim de tam o yaşta çıktı

• Normal, ergenlige 13 yasinda girmeme ragmen benim de 19'dan itibaren cikmaya basladi

• çıkar seneye

çıkmadı
  • gayet normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 Yaşında Seyrek Saç
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14 yaşımda ilk tıraşımı olmuştum ayrıca babam da 17 sinde olmuş ilk tıraşını tamamen genetik falan değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmasın daha iyi, bir insan neden sakal bıyık diye ölür ki? Sabah kesiyorum akşama tıraş istiyor.
  • Masturbasyonu bırakırsan çıkar testosteron arttırman lazım sağlam spor yap bacaklarını çalıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 18 Temmuz 2017; 23:18:5 >
  • Arkadaşlar lütfen çıksa napacaksın falan yazmayın gerçekten moralim bozuk seneye üniversiteye gideceğim inşallah ama hiç üniversiteli gibi bit tiğim yok
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Mastürbasyon testesteronu azaltiyor mu

• Benim ortaokulda çıkmaya başlamıştı, genetik bir durum maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdcaner -- 18 Temmuz 2017; 23:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eekrcl

Mastürbasyon testesteronu azaltiyor mu

Evet azaltıyor sperm sayısını düşürüyor.

• 17 yaşındayım 14 yaşında ergenlige resmen girdim ilk sadece bıyıklarım çıkmıştı tüy gibiydiler ama karaydı onlaro 16 yaşımda kestim sonra çeneden ve bogaz kısmından tüy gibi çıkmaya başladı fazla ama sert degildi orayıda yine makineyle kestim sonra faul taraflarından tüy gibi biraz çıktı orayıda kestim şimdi sakallar sert ama fazla uzayamıyor kısa ve sert çıkıyor

Saçma sapan şeyler konuşuyosun elinde kanıt yok birşey yok. Gidip hergün mastürbasyon yaparsa zararlı sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Saçma sapan şeyler konuşuyosun elinde kanıt yok birşey yok. Gidip hergün mastürbasyon yaparsa zararlı sadece.

Ben masturbasyonu bıraktığımda testosteronum ve cinsel açlığım zirveye çıkmıştı
    https://forum.donanimhaber.com/testosteron-icin-masturbasyonu-birakiyorum--103334639

aynı durumu yaşayan bir çok insan var 1 hafta yapma bak bakalım nasıl düz duvara tırmanıyorsun bir şey bildiğin yok öyle boş boş konuşma.

Madem öyle sık masturbasyon yapan insanlarda neden ereksiyon yoğunluğu kayboluyor? bu durumu kendimdede gözlemledim bir hafta yapmayınca çok şey değişmişti.

Bilim adamları ve devletler halktan bazı şeyleri saklıyor çünkü adult endüstrisinden trilyonlarca para kazanıyorlar ve daha birsürü sebeb var. adult endüstrisi ve masturbasyon toplumları uyutma ve uyuşturma yöntemi.

Kanıtları sadece makalalerde sana sunulanlarda arama kendin dene gözlemle git hormon testi yaptır anla başka diyecek sözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 19 Temmuz 2017; 1:10:53 >

Son yazını bilemeyeceğim ama ilk yazın tamamen doğru.

Mastürbasyon yapıldığı zaman testosteron hormonu sperm üretimi için çalışıyor. Yani vücut bir nevi rafineyi doldurmaya harcıyor hormonu.

Fakat mastürbasyon sıklığı düşürülür ise hormon max seviyeye çıkınca harcamak için diğer görevlere başlıyor. Bu da örneğin kıl çıkması, kaslara enerji ya da artık ne deniyorsa bu şekilde harcanıyor.

Bacak çalışmanın esprisi de örneğin sabah 07:00 gibi testosteron hormonu max seviyede iken bacak çalışılırsa testosteronu çalışmaya zorluyor gibi bir şey.

Açıklamalarım tam doğru olmayabilir fakat çoook uzun yıllar spor yapmış vg ile uğraşan bir abim ile sohbet ederken konuşmuştuk. Bu tarz anlatmıştı.
  • Arkadaşlar gerçekten moralim bozuk hayır az birşey çıksa neyse ama hic hicbirsey olmamasi moral bozucu

• quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

4f3 doğru söylüyor

erkeklik hormonu ne kadar fazla olursa o kadar erkeksi durursunuz

ses
    kas
    sakal kıl tüy vs.

daha sayamadıklarım testo ile ilgilir

yumurtanın testesteron arttırdıgı söylenir testesteronu arttıran etken madde ise arjinindir
    ayrıyetten bacak kası çalısmakta testesteron arttırdıgı söylenir
    masturbasyon yapmak testoyu düşürdüğü de söylenir
    herkesce bilinen doğrular tabi bunun hakkında makale okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E8BD45A5 -- 19 Temmuz 2017; 12:34:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.